Blev då hotellet igår.
Satt och för festa med Simon, Max och Sirri fett kul hade vi, sjöng o jag vet inte vad haha. Hade skit kul de första timmarna på hotellet, dansa som idioter osv, men sen pajja hela kvällen i bråååååk, men efter någon timma eller 2 så lugna allt ner sig o alla stod utanför grillen och chilla. Så kvällen blev rätt lyckad ändå :)

Idag låg Robin och jag bakis halva dagen då Damien va hos sin farmor o busa med faster, sen när damien kom hem så drog vi upp till Robins pappa och va där hela kvällen. Tervligt trevligt. Sen har de varit salong balkong här idag haha, max, sarah och simba har klippt sig och ett råd till alla er där ute be mig aldrig hålla i en sax för jag klippte simba i huvet hahahahha!!
Men nu blir de fan sängen, hörs imorrn gullisar!
Tjenatjena, idag blir de utgång för min del.
Hoppas på en lyckad kväll iaf för den här dagen har dock inte varit den bästa vill ja lova..
Var på skit dåligt humör o då fråga min syster yster om ja ville ut så kunnde hon ta damien och jaa, fan jag tacker inte nej för då kan ja göra något bra av den här dagen! :D
SKÅÅÅÅL FUCKERS!
Fyfan är så jävla irriterad, och det värsta är att jag sitter och är just irriterad
fast att personen inte ens är värd min energi. skiter i de här, godnatt och fuck off.
Efter mycket om och men så har min ängel äntligen somnat..  Glömmde köpa välling och han har svårt att somna utan sin kära välling tyvärr.. Men nu sover han och en trött mamma ska bara ta de lugnt och sedan sova. Jag är verkligen helt slut efter 6-7 timmar ute, gåendes i folk massan... fyfan asså.. Men kul har det varit och brun har jag blivit med wiiie över lycklig! haha
Helluu snyggingar!
Kom hem från marknaden typ vid 5 tiden tror jag, skapligt många timmar i värmen, trodde fan jag skulle smälla av. Hittade faktist lite skit där nere, en tunika till mig, keps och foppa tofflor till damien och en fotblls dräckt till Elias i födelsedags present.
Drog hem en snabbis, fixa lite hemma och drack lite kaffe sen bar de av till danino och äta lite gott, sen blev de en breezer hos Naim. Och nu är vi hemma, blir lite film mys så länge vi orkar hihi
färg fick man iaf ;)
Taggar ut på marknaden o minglar ett tag, CIAO
Fick lite sovmorgon idag Damien vakna inte förns 9, as skönt, och nu är man på topp haha!
Vi har precis ätit frukost och nu blev de en morgon cigg på balkan, idag ska vi ner till Kimberly och Damien igen, får se vad vi hittar på för bus :).
Slänger upp 2 bilder på Guzzen när hon bada idag!
Börja dagen med att vakna upp utan ciggaretter, inte det härligaste kanske men de första 2 timmarna gick bra men den sluta de i tårar haha, men som tur va så fick jag tag i Kimpan så sprang ner med Damien och vi sanna kvar, åt mat och så badade ungarna osv. Drog hem en snabbis o snacka lite med Damiens pappa sen så blev bad det av till bönnern där vi badade Guzzen :)
Bild från när ja och Nina var nere och bada doggsen!