Fan jag är så jävla dålig på att blogga! Har fan glömmt bort hur man gör! Vad ska ja skriva, och hur ska jag skriva så de blir kul för er att läsa och för mig att skriva???? Ge mig råd!!



Svar: Jo jag vet.. De varierar från minut till minut.. Ena stunden sörjer man andra är man förbanad och andra känns allt lätt.. Litar på dina ord gumman för jag vet själv hur du haft de.. Men som sagt det som inte dödar en gör en bara starkare! <3

Vers 1 (Zin Kim)
Ska släppa tankarna fri, försöka andas ett tag
hur ska jag kunna ta mig framåt när du drar mig tillbax
känns som tiden ba går, men ändå dagen e samma
spegelbilden gånger 2 de klart som fan att jag ramlar

vill bara sluta mina ögon, vakna upp där vi åter
försöker lugna mina nerver hamnar snart i psykåser
springer fortare än förr vill inte kvarstå me allt
försöker bygga på nått nytt men ja står kvar på vår mark

så låter dagarna för evigt få passera
återvinner tankarna som oftas bara seglar förbi
låt den gråa himlen klarna, få min vilja att pretsera
låta kartan visa rätt så jag kan leva mitt liv

tusen tankar snurrar runt flera 100 per sekund
klart som fan att de e svårt, försöker tala helt stum
vill inte vara mer dum, de fina finns inte förevigt
börja sakta förstår att allt dehära har en mening

Reff (Filosof)
så har jag uppnått min vilja eller
tagit mig förbi
har jag hamnat på min rätta väg
eller tror du att jag upptäckt saker som otäckt
undrar vart jag finner mig det nog missär
jag kunde haft det bra nu gumman ey vart ska du
låter tiden vrida sig för allt vi haft
inne svider mera kunda ha prestera
låter allting va för du tog all min kraft

Vers 2 (Filosof)
Ska släppa tankarna fri om ändå jag ba ser på
blöder kraftigt nu i själen ifrån lagade sår
det känns dagar går om bara jag kunde me
försöka se det ljusa dagligt men då brakar det ner
får inga raka besked går lite skakigt breve
så lätt att sänkas av nån annan se hur knasigt det blev
men inga lessna miner här, de nu den bästa tiden är
att bli normal och börja om nu kan jag växa på min väg
så låter dagarna för evigt få passera
återvinner tankarna som oftas bara seglar förbi
låt den gråa himlen klarna, få min vilja att pretsera
låta kartan visa rätt så jag kan leva mitt liv
tusen tankar fuckas upp jag vill vandra fast det tuff
men det svårt att styras rätt när man andas utan luft
men det svårare att evigt finna lycka som vill stanna
men har insett har kraften och jag kan ta mig upp

Reff (Filosof)
så har jag uppnått min vilja eller
tagit mig förbi
har jag hamnat på min rätta väg
eller tror du att jag upptäckt saker som otäckt
undrar vart jag finner mig det nog missär
jag kunde haft det bra nu gumman ey vart ska du
låter tiden vrida sig för allt vi haft
inne svider mera kunda ha prestera
låter allting va för du tog all min kraft


Svar: Tack gumman! Ja jag är väl det men just nu känner jag mig lite svag pga av vissa saker som hänt de senaste dagarna.. Men de kommer nog bli bra av allt. Men tack för kommentaren den va fin :)
Vart ensamståede några dagar nu och lär förbli det ett tag tror jag, har inte direkt några tankar på att hoppa in i ett nytt förhållande som gravid precis :). Känns helt okej och känner hur saker och ting nog kommer bli mycket bättre för nu har jag bara mig själv och Damien att tänka på! :) Inga ledsna miner här inte :)



Klockan är 07.45 och vafan gör jag vaken egentligen?? Vaknade kl 6 och tror ni jag kunnde somna om? Självklart inte men va gör det? ;). Nu håller jag Jordan hemma ifrån dagis så han får va hemma och hålla mig sälskap :)

Nu blire kaffe och cigg till låten  Rihanna - S&M ;)

För första gången idag kollade jag på det efterlängtande programet! Och idag va de om Black Corbra något ja hörde massor om i sommras ;) Jag och älskling har alltid sagt att vi ska se det men har lyckas missa det varje vecka! Men ikväll såg jag och syrran på de, eller aa iaf jag för hon somnade ju mot slutet (som vanligt när man kolla på tv/film med henne..) haha. :)

Imorgon kommer min Robin hem, får se vad vi ska hitta på, vad ska ni göra i helgen? :)

Ligger hemma och lyssnar på lite gammal hedlig musik, har städat gaderoberna som vi har i hallen men kom bara halv vägs typ eftersom jag inte riktigt vet vad jag får slänga osv. Sarah blev nämligen väldigt upptagen vid Facebook när Linda, Hampus och Emil kom hit :).

Får se vad som händer idag, Sabina kommer hit efter halv 4 någong gång så  de blir väl en kaffe på det antar jag. Och jag tror inte det kommer hända så myckt mer, utan denna dag kommer nog bli som de andra dagarna i veckan brukar vara? Dator och tråk hemma, musik, röka, dricka kaffe och snacka med Älskot i telefon.

Här kommer en gammal låt som man blir glad av iaf!

Perfect Gentleman - Wyclef Jean

Jag har varit vilsen, väldigt vilsen.. Jag har sökt efter allt.. Jag har tappat hoppet flera gånger och det är någ något som vi alla har varit med om eller kommer vara med om. Jag tror aldrig sökandet kommer ta slut i våra liv, vi kommer nog alltid söka efter något, bättre? finare? fylligare? Spelar ingen roll vad man söker efter, det kan vara en sak? En bekräftelse? Eller det kan vara en närhet? Eller det kan till och med vara en själv man letar efter..

Men just nu när jag sitter och skriver är det bara en sak jag vill komma fram till och det är att jag just nu insätt att jag har tagit en pause ifrån mitt sökande.. För just nu känns det som jag har allt jag behöver och som att det inte finns något som kan göra min dag, lyckligare, finare eller fylligare!

Jag har en närhet (Robin), som är bland den finaste personen jag har i mitt liv! Han har verkligen givit mig allt! Han va den personen som sträckte sin hand när hela mitt liv va som svårast och ända sen han gjorde det har mitt liv bara blivit mer och mer värdefullt. Innan jag träffade Robin såg jag inte mitt liv på samma sätt som jag gör idag. Jag levde mer för att dö än för att leva det. Jag visste inte varför jag skulle leva och förstod mig inte på någonting inte ens mig själv. Men idag lever jag för att jag älskar att leva, jag älskar att leva för min egenskull, för folk i min närhet, för Robin och våran son som ligger i min mage och väntar på att få komma ut! Och jag vill tacka dig Robin för utan dig vet jag fan inte vem jag skulle ha varit idag! Jag älskar dig över hela mitt hjärta älskling, ta åt dig av varenda ord jag skrivit ner nu.. För du är verkligen värld att få veta villken underbar och fin person du är! Du har hjälpt mig egenom allt och jag vet inte hur jag ska tacka dig för att du givit mig! Och jag vet du kommer bli den perfekta pappan till våran son! <3

Och det finns även en person till som jag måste tacka! Och det är Sylva min foster mamma den ända (innan Robin) som aldrig blundade eller höll för öronen när jag prata.. Du va den ända som verkligen såg vad jag gick egenom utan att jag behövde säga ett ord.. Och jag vet att jag har varit hård mot dig.. Jag har inte alltid visat min tacksamhet men jag är så glad att du aldrig tappa hoppet om mig! För hade det inte varit för dig hade jag inte vart samma person som jag är idag! För de första har du uppfostrat mig och för det andra så höll du hoppet upp när jag själv hade tappat de..  Och jag vill även säga förlåt för att jag drog med dig ner i skiten när jag mådde som sämst och jag vet Sylva att jag egentligen inte behöver säga förlåt för det men jag gör det ändå. För det va bara inte svårt för mig utan för dig med! Jag är så evigt tacksam Sylva och det tror jag att du vet, för du kan se, du kan känna alla mina känslor även om jag skulle vara 5 länder ifrån dig. Jag älskar dig!

Det finns många mer som jag vill tacka men det är just dessa
två som jag tänker först på när jag tittar tillbaks i tiden.







En skit sur Linnea försöker leka "duktig" och ändra lite på bloggen men det går typ åt helvete för jag kan inte dehär.. Det är verkligen inte min grejj längre.. Har glömt bort totalt hur man gör haha!

Sen så har jag laddat ner en film nu i snart 2 timmar? Jo för självklart ska brevbandsbolaget krångla till det för oss! Internet är så segt vissa timmar på dagen så att jag knappt kan röra mig inne på facebook! Jag bli fan galen!

Aya, nu skiter jag i dehär! Nu blire facebook och så hoppas jag på att film jäveln som jag laddat ner är klar snart! Hoppas ni haft en bra dag alla! Nu blir puss och Godnatt från mig och magen! :)

Beräknat förlossnings datum: 12 Juni 2011
Barnet blev till omkring: 19 September 2010
Jag är nu i vecka: 24
Och i månad: 6
Antal graviditetsveckor och dagar: 23 veckor och 3 dagar (23+3)
Antal dagar kvar till förlossningen: 116

Jag har ju varit på 3D ultraljud och tittat på min lilla pojke som ligger i magen! Det var helt otroligt att se kan jag lova.. Men lite läskigt med, bebisen har ju som sagt inte mycket kroppsfetter osv än så det såg ut som en bebis i lera hehe. Vi betalade 1500 kr för ultraljudet och det va värt varenda krona ska jag säga er! Man kan se allt! missbildningar, kön och allt! Och som tur va så var våran lilla prins felfri :). Måste även tillägga att Robin börja gråta när vi fick reda på att det va en kille! Så gulligt! Det va ju som sagt en kille vi ville ha helst :).



Graviditeten är som sagt helt underbar just nu, magen växer så det knakar och Damien sparkar som bara tusan där inne i magen :). Det jobbiga med graviditeten just nu är väl när han sparkar på kissblåsan, det är ganska så obehagligt, och man blir panik kissnödig för en sekund haha. Något mer som är vädigt jobbigt nu är väl när man sitter och äter... Magen blir så hård och stor eller vad man ska säga så det blir nästan jobbigt att andas när man sitter upp så då måste ja lägga mig ner lite haha :). annars är allt bara så underbart det kan bli! :)



Har fått massa nya grejer till lill killen med :).
Detta fick vi av Robins mormor :


Och det här är en dress jag bla. fick av Jessica och Johan:


Gud jag har städat hela dagen och är fan inte klar än.. Va tvungen att ta en paus och äta och då passa jag på att ta ett bad igen hihi. Blir nog att fortsätta städningen i morgon istället om jag ska vara helt ärlig, för tror inte jag pallar mer för dagen! Man blir ju helt slut av att göra såna tråkiga saker  ;)

Tänkte ta nya bilder på magen sen, och slänga ut ett inlägg om graviditeten. Kanske kommer de upp en 3D bild med. Om ni har tur ;). Det är många som har tjatat om det, så jag får se.. Lovar inget men kanske :)


Sitter just nu i ett varm morgon bad, helt uderbart att börja dagen med de tycker jag ;)

Sen blir det att fixa med alla prylar och grejer till lilla damien som jag har fått, blir även att städa mitt stökiga rum. Det behövs efter att jag och Sabina har bott där inne, och speciellt när Robin har varit här med haha :D

Aya, får se om ja skriver lite senare ;) Håll ögonen öppna!

Slänger in en RIKTIGT GAMAL bil för att hedra mitt fina hår ..
SVAR TILL ANONYM:

Har inte sätt alls många som döper dina barn till Daminen, däremot vet ja att Kimberly ska döpa sitt barn (om hon får en son) till Damian. Yes Bob marleys son heter Damien men det är inte där ifrån vi fått de ;)

SVAR TILL ELVIRA:

yes inte så jätte långt kvar.. iiisssh längtar! :D
Va ju som sagt på 3D ultraljudet, och det är en liten Damien i min mage :).
Jag och robin önskade ja helst en pojke så det va jätte kul att få veta! Älskling fick till och med tårar :')

Tänkte bara säga det ;)