Nu bär de av, ska jag börja platta håret som jag inte gjort på evigheter (känns de som).

Sen funderar jag på att dra igång en frågestund, 10 sanningar, en intervju eller något.
LÅTER NICE!
Oh my lord, mår lite halv illa, vet inte om det är för att jag inte ätit något eller iaf det är något annat, känns inte bra iaf. Ikväll blir de Kristallen tsm med Babe, Sarah, Sirri mm.. Kalle Baah ska spela så de blir nog najs!

Just nu bloggar jag och ligger och tittar på Spike som har gosat ner sig ordentligt i sängen, han ligger och blinkar åt mig i mellan åt, så söööt! <3
Idag sover babe hemma hos mig, han va lite trött så han gick och la sig, men jag är pigg som en lärka så han får sov själv ett tag "blink". Jag har för det första en blogg att sköta sen måste jag sitta och arbeta på facebook fifan :D

LOVE!
Hur lyckas jag? Jag sov hela dagen igår, typ hela natten och lyckas ändå somna när jag kommit hem ifrån älsklingen? Aa, och som vanligt va de Babe som väckte mig och vart väl lite chockad att jag sov nu.. haha. Han sa åt mig att fixa i årdning mig och så för vi skulle ut på krogen, men jag sa NEJ.. fan va ja lyckas bra aså.. Har ja feber? Måste fan till läkaren ;)

Men nu ska ja hoppa in i en ducsh sen ringa babe och höra vad han gör, så kanske de blir att dra ut till han en sveng om ja nu inte lyckas somna i badkaret...
Hur lyckas jag? Jag sov hela dagen igår, typ hela natten och lyckas ändå somna när jag kommit hem ifrån älsklingen? Aa, och som vanligt va de Babe som väckte mig och vart väl lite chockad att jag sov nu.. haha. Han sa åt mig att fixa i årdning mig och så för vi skulle ut på krogen, men jag sa NEJ.. fan va ja lyckas bra aså.. Har ja feber? Måste fan till läkaren ;)

Men nu ska ja hoppa in i en ducsh sen ringa babe och höra vad han gör, så kanske de blir att dra ut till han en sveng om ja nu inte lyckas somna i badkaret...
Drog ut med Spike till Robin och Emil igår, satt och snacka lite skit utanför bergska sen så drog vi mot centrum för att hitta jonas och Simon villket vi inte gjorde så Emil drog hem till sig och jag och babe drog hem till han.

Nu sitter jag här hemma och väntar på mat. Btw, EMELIE NYKVIST ser du de här så ring mig hem du kan ju mitt hem nummer här i Finspång?

LOVE!
Aså blir fucking dö trött på de här nu, låt att bli överstökat då! SÄG DITT FUCNING NAMN, TID OACH PLATS I VÄSTERÅS OCH JAG KOMMER DIN ÄKLIGA HORUNGE! Du vet seriöst inte vem du giddrar med, men ja ber dig adda och säg när o vart o tid! FITTA!

Har sovit änu mer och de man vaknar upp till är att de står fucking 6 snut bilar utanför min lägenhet. Dom skulle inte upp till mig men de har tydligen hänt något mord eller något här med grann huset. Sen de första man ser när loggar in på bloggen är patetiska saker från en som komenterar anonymt? Seriöst IP nummret söker jag upp om du inte säger ditt namn snart, o sen ska du få se vad ja kommer gör med dig din lilla fitta, ska fucking slakta dig och hela din familj din jävla hor jävel!
Vaknade nyss, fan kl är 17.49 och jag vaka nu? Helt sjukt..

Haha vem e du som komentera Anonymt
, visa ditt namn, möt plats med mig din lilla fitta så ska du få se vem slår in panbenet på vem.  Du skulle bara veta vad jag har lust att göra med dig din lilla pussy, du som ska leka rambo vågar inte ens stå för vem du är. Kom ja ber dig adda min msn och vi säger ett datum en plats osv. Så ska du få se att den som skrattar sist, skrattar bäst. Och du din lilla horunge kommerångra att du ens komenterade min blogg. H-O-R-A och vicky med, so what? ADDA NU! [email protected]
Har varit hemma hos min homie med Bella och Jocke, och 2 till. Chilla där hela kvällen ochh så va vi ute med Jockes snygga bli och åkte lite, Sen typ ganska sent på natten körde Jonas mig till Centrum där jag skulle möta Robin, Max och Emil och där stod vi i några timmar till klocken halv 6 på morgonen och snacka en massa skit.

& Vicky, det va inte jag som börja bråka med dig de va du som börja giddra för jag stod på Sandras sida. Och om du nu inte vill bråka varför svarar du, varför läser du min blogg? Jag läser aldrig din så läsa min om det nu är så ointresant osv osv.. Håll dig till din tro och tappa inte hoppet för då blir du besviken. PASS PÅ DIG.

Men nu ska jag lägga mig och glo på film med Spike och somna in djupt bland min drömmar ;)



Tack vara den äkliga lilla fittan så han jag inte uppdatera om min dag. Sen drog jag ut med Bella och festa lite med massa roligt folk. Åkte till Norrköping en sväng osv.

Nu ska jag och bella fixa oss för jocke kommer och hämtar oss i han snygga bil snart, så vi hörs sen bitches. Och du som kalla dig "haha", du verkar ju inte heller ha mycket bättre att läsa än min så kallande "psyko blogg" STICK FAN!

Och vicky, det e klart att Simon säger att Kimberly inte betyde något efter som han va rädd att förlora dig, konstigt nog va han på väg till Finspång och ville ha sex med Kimberly så skäm inte ut dig själv FITTA!
Twi ja spottar på er allihoppa.
Aså jag är allt bra sexig! Det är allt jag kan säga! GRR.. på mig.

Ska snart dra mig till Dunderbacken, ska chilla med Bella, Lina några till, sen ska jag hem till min älskling. Tror de blir att sova där med. Och nu har jag laddat min lur så nu kan ni alla få tag i mig igen. PUSS!
HAHA, de bra någon som håller med mig, säger så här e de tjaffs/bråk du vill ha så okej kom, när som hellst villken tid punkt som hellst!. Ni knasar mot mig och ja knasar tillbaks och det verkar vara fler än jag som börjar trötta på din jävla lek Vicky! Du är en liten jävla snorunge som tror du kan komma och leka vuxen.. STÖR MIG GROVT
Och sen när var "Morfar och Soc" en inkomst?

HAHA, jo säkert ja har snackat med Simon med om du vill veta för den delen haha.
Varför svarar du inte på de andra 2 inläggen som e tillägnade till dig?;)
Och lilla du, sticky(vicky). Hur får man en inkomst på 13000 i månaden när man bara får 180 kr om dagen från försäkringskassan innan skatt, i föräldrarpenning??? Dvs det e så lite man får när man aldrig jobbat en dag isitt liv o sen bestämmer sig för att leka vuxen o skaffa barn..Dvs. du får ungefär 4200 kr i månaden i föräldrarepenning o 1050 kr i barnbidrag mohahahhahaa resten av pengarna heter socbidrag o kan ej kallas för inkomst.

Ja du, tur för dig att du inte har en dotter snacka om skev uppfattning den lilla flicka skulle få om sin kropp om du tycker att jag som har ett bmi på 18,3 borde gå ner 8kg när normalfallet på ett bmi ska vara mellan 19-25. Ja du stackars lilla flicka. Tur att du har en son o inte en dotter. Hur kan en sån omogen liten tjej som du ens få skaffa barn när du e så pass liten att du själv behöver tillsyn av dina föräldrar??? Mogen förebild du är till din son som skriver saker hit o dit på msn det visar ju bara vad din son kommer att lära sig sedan. Men men alla föräldrar på dagiset du kommer lämna honom till kanske beter sig som du!!! Det kommer du säkert väldigt långt med.

Du kanske kommer stänga in din unge på samma sätt som du stänger in simon, det heter....... Jag e en tjej med dåligt självförtroende som e fruktansvärt rädd att bli lämnad... Kanske just därför du skaffade barn just för att du ska ha någon att leka mamma pappa barn med o sen när han en vacker dag sticker så har du ju ialla fall Milo... Om du nu orkar ta hand om ett barn resten av ditt liv.

Du kanske borde ha en utbildning o en årsinkomst innan du ger dig in på saker som du inte har råd med. Jag vet definitivt vad en ungen kostar .... Min syster har en årsinkomst på 280000 om året o har fortfarande inte råd med allt vad ungarna skulle vilja ha eller allt ett barn kräver att ha... Om nu hon måste spara hur fan kan du då ha råd???


Fan också, borde nog inte ha ätit dom där 3 chipsen :(

SVAR;
Kan du ta hand om dig själv? aa visst därför du kanske nu borde gå upp 10 kg till som du säger? Då är man ganska underviktig lilla gumman och det är ett bevis på att man inte kan ta hand om sig själv. Jag är också underviktig och inte heller så jävla bra att ta hand om mig själv med maten tex, så jag skaffar inte unge direkt.
Och snacka inte som om det va du som byggde upp dig själv som "bra" för utan Simon skulle du fortfarande ha varit en pundare, och du skulle inte ha haft din son heller. Och seriöst jag förstår inte ens hur han kan palla med dig aså, han får inte ens skriva med Kimberly som va hans bästavän! PATETISKT!

Simon; Jag blandar inte in din sån i de här, jag berätta om villken patetisk mamma han har. Är inte så dum att jag går på ett oskyldigt barn. Och Simon du bör fan tänka över, du dissa Kimberly din såkallade bästavän typ för din brud blev lack för att ni drev med varanda på msn?! Kommer du snart ens få gå utanför dörren själv eller? Igentligen är det inte min ensak men blir så irriterad på det, du måste få ha ditt liv, dina vänner inte hennes liv och hennes vänner. Ska hon bestämma hela ditt liv eller?

Ae seriöst blir fett lack aså!
Och skiter i om du är 16 eller äldre för i huvet verkar du inte vara mer än 10
Kan inte sova.. Kanske för att jag sov till kl. 16 idag eller för att jag är så jävla nervös över hur mitt hår kommer se ut i morgon när jag ska träffa min babe.. Haha, men han har lovat mig att inte slita bort min mössa om det är missfärgat! :D

Såg nyss The Last Song btw.. SKITBRA! Finns på P.B utan svensk text men jag kan ju engelska tillskillnad från vissa andra här i sverige... Aya ska inte vara elak nu.

GODNATT!


Haha, det var de värsta jag någonsin hört! Gå ner 8 kg?? Jag har den perfekta kroppen om någon av oss lilla gumman. HAHA tror fan jag dog av garv när jag läste vad du skrev!

13 tusen? I månaden? betalar du till ditt barn? HAHAHAHAHA. Hur fan lyckas du med att försörja ett barn med mat, kläder osv för den summan? Men du kanske köper även maten på blocket också? haha

Men a visst, förrvåna mig inte ett skit för hur ska en 16 årig liten flicka ta hand om ett barn när hon inte ens kan ta hand om sig själv? Jag tycker, ska man ha barn ska man fan ha EKONOMI till och börja med!

Och sen de sista, villl du verkligen att mina och dina läsare ska se när "den bra mamman" står och meckar en fet", oj då får vi även bild bevis på de... ;)
Ajuste du e ju så smal för du matar ju ungen med barnbidraget.. Så sorligt.. räcker ens 1000 kr till mat? :O. Eller du kanske fortfarande lever på mammsen o pappsen? :( stackar liten aså!
Oh lord.... Jag tror jag tar livet av mig! Fyfan så jag ser ut i håret!

Jag drar inte och sover hos babe idag, men ska träffa han nu snart ett tag bara, blir mössa och luva på direk aså! Men i morgon ska snälla söta syster köpa ny färg så vi kan slänga i den i mitt hår.. Hoppas absolut att de hjälper för annars går inte jag ut! HAHA.

STACKARS MIG :(
Japp nu sitter jag här i sovrummet och bloggar med färg i skallen. Hoppas på gud att de blir bra för jag ska till Robin sen och sova där i natt! Kanske en aning pinsamt om jag kommer dit med missfärgat hår liksom.. haha!

Idag har det ju inte blivit så mycket uppdatering, men kan berätta lite om dagen.

Har inte hänt så mycket men gick upp med Spike vid 11 tiden och gick ut med han, sen gick jag och la mig igen.. Va helt slut aså. Sen har jag suttit med Sarah och tittat på ny inredning till våran lägenhet, sen har jag även kollat på egen lägenhet här i finspång och hittade en skit frääsh, blir att gå till soc nu snart och försöka få den!

Kollade även på lägenheter i Hollywood, blir att flytta dit när skolan är klar här i Sverige! Sen har jag vart ute och träffat Robin en sväng när jag va ute med Spike och mer har jag faktist inte gjort idag, bara slappat och tagit de lugnt i stort sätt. :)

Gammal bild på mig och min Besa! <3
Jag och Robin drog oss till ladan sen iaf, först va vi hemma hos han så att han kunde byta om sen fick vi skjuts av hans låsas pappa till ladan, ya det va ju inte så mycket folk där men mycket trevligt ändå!;)

Jag frös så dant så Pontus och några till körde mig hem, och det hade ju inte hänt om min sötnos var så gullig så att han fixa de till mig. De ni haha!

GODNATT
Haha, jag och Robin somnade tydligen till filmen, vakna för ungefär en halv timma sedan av att Sarah väckte mig och sa att Spike skulle ut, så nu har jag också varit ute i regnet och knallat.

Det är tydligen fest idag i ladan men vettefan om jag pallar dra dit aså, för de första jag är en aning trött aså, sen så regnar de ute, pallit att dra ut dåro.. Sen är det nog mysigare att bara vara hemma och slappa, men får se vad som händer, får se var Robin tycker när han vaknar. :)

Kommer ni ihåg denna gammla header föresten? hih (a)
Nu har jag laddat ner Paranormal Activity och Paranormal Entity, så när Sarah kommer tillbaks så ska vi ha skräck kväll här hemma, de blir jag, Robin, Sirri, Sarah och självklart Spike! :D

Som ni ser ändra jag lite på bloggen, aså eftersom jag inte fått tag i någon bra bloggdesignare änu så spelar de ju ingen roll.. Gjorde den själv som ni nog ser heh!;)

Blir bara tvungen att slänga ut den här bilden som jag hittade bland mina gammla blogg bilder, herregud jag dör fan av grav, visst e dom lika som bär???? HAHA
robin sov hos mig i natt, kollade på skräckfilm osv. Mamma sov också här hemma så det va fullt hus.. Idag har det faktist inte hänt så mycket, har varit nere på centrum ett tag med mamma, Sarah och Jordan medans Sirri och Robin satt hemma och lata sig ;).

Men nu ska ska ja gå och va lite social med robin, han kanske känner sig ensam med hela familjen i vardagsrummet, det kan ja vara farligt, dom kanske bits ;)

Ikväll blir det film mys här hemma, familjen ja och Robin :)

PUSS!
har har vi en liten bild på lilla Maxen.. Så vacker :(
Usch va hemskt det var, men så jävla vackert! Tror aldrig att jag sätt så många människor gråta samtidigt i mitt liv och den lilla kistan slog allt.. Inte ens en meter va kistan, så hemskt.. Och är inte alls på humör nu och de gjorde fan inte de bättre av att en person ska hålla på och krångla.. Ae pass på det här nu aså!

Men nu ska jag upp till grannen och vänta på att Robin ringer. puss!
Sitter hemma hos systrarna nu, Emelie och Jenny.. Jenny har redan gått och lagt sig men jag och Emelie sitter och degar framför datorn.. Fick min födelsedags present idag ifrån dom, fick ett efterlängtat läppstifft (koral färg) marilyn monroe style ;). Och sen en jätt söt svart klänning som jag antagligen ska ha på mig i morgon på begravningen.. :/

Men nu ska jag lägga mig och sova, för de blir en tuff dag i morgon.. och längtar redan hem till sötnosen.. och Spike!! Men godnatt, vi hörs i morgon PUSS!
Sitter hemma i Norrköping, och gör inte så mycket bara degar.. som tur var ringde Robin mig, det gjorde denna kväll lite bättre faktist. Goda nyheter! Han har städat sitt rum haha:D

Väntar på att Emelie och Jenny ska komma hem så att jag kan dra till dom och chilla, sover nog där i natt.. Blir ju begravning och de i morgon och det känns så jävla skick aså.. USCH!!!!!! :(

miss u <3
Tro det eller ej men det vart en riktig fylla igår med.. Helt pinsamt och ångrar mig grovt..
Va med Robin, Max, Sama, Lina och Bella, men slutade med att jag själv skulle gå ända till Norrköping, men vart tagen av farbror blå i rondellen, så dom plocka upp mig och körde mig hem till syrran.

Men idag är allt bra har nyss varit ute med Spike och Sarah, vi hämtade mitt Smink hemma hos Robin och sen drog vi hem till Max och hämtade syrrans jacka och plattången..

Men nu ska jag packa lite, ska till Norrköping i morgon.. begravning.. HEMSKT!

Detta kommer bli ett jävligt lång inlägg kan jag ju säga..

Jag packade med mig hela min lägenhet och gick mot Bönnern för vi skulle tälta där, jag Lina, Bella och Spike. Sen ändrade Bella sig hon ville va med hennes snygging och kampa så jag och Lina åkte bil med all packning till "Näs någonting". På vägen åker vi i dycket, och Spike va ju med men som tur va så höll jag i honom!

Vi går av ställer upp typ halva tältet.. Sen ringer hennes lur och det va Bella som säger att vi ska inte tälta där vi ska tälta i Bönnern istället.. Vi trodde vi skulle dö för det va typ 16 väskor, 4 sovsäckar och ett stort tält... men jag och Lina packa ner allt och började gå, (RUSKIGT JOBBIGT). Till slut kommer de en bil som vi liftar med, han körde oss hela vägen till Bönnern, SKITSNÄLLT!

Sen kom Robin, Max och Ted hjälpte oss lite med tältet osv. Sen kom Bella med ölen!

Vi badade massa i natt, jag hoppa från 5:an, 2 ggr (som sagt man blir ju fan stål kvinnan) ;)
Sen va hela kvällen en massa mys bara, kl 05.00 gav vi upp vi ville inte sova ute så jag drog med Robin, Max och Ted, vi tog sällan den lilla biten vi kunnde, men de va riktigt mys får bli fler gånger?;)
NOOOT!!


bara för att jag tycker om dig!
Det blev inget tälta igår, jag Bella, Lina, elvira och någon mer drog till festen som va vid ladan istället. Det var riktigt nice! Bella försvann lika fort som vi kom dit och jag va med Robin hela kvällen och Elvira hängde på med, myyyss! Sen drog robin jag och Spike och sov.. Kom nyss där ifrån, Bella och syrran hade tydligen vart skit oroliga haha!

Men nu kommer Elias snart hem med mina chips, min cola och mitt godis! :D
Med belluten ochh hennes kuusin, blir nog fler också..

NU drar ja o badar hejsvehsartWEFUNLKJML-WGHIORTAEHJUIKlöWE
Sitter och snackar med Kimberly på msn, hon jag och hennes kusin ska dra ocg bada i bönnen tror jag. Ska bli grymt skönt, för det är perfect värme idag tycker jag!

Eventuellt blir de att träffa Robin när han slutat jobbet med, får se hur de blir. Men nu ska jag dra ut och ta en cigg sen ska jag städa sovrummet, puss!

Kom nyss hem, har varit ute med Robin och spike, vi gick en promenad och snacka lite skit.
Är helt jävla slut efter nattens festande och just därför har jag inte uppdaterat bloggen, ya ni som kanske inte vet så fyllde jag år igår så vi hade förkrök hemma hos mig sen blev de utgång till otten! Riktigt nice!

Jag skriver om partyt i morgon så kan jag se om någon fick några bilder, för det har inte jag iallafall haha, tror syrran tog en del bilder, och även paco sen vet jag faktist inte mer.

Men nu ska jag se på film, GODNATT
ASÅ JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET HÄR !!!

Min födelsedag började ju skit bra.. eller inte, kompis eller inte................

1. Varför ska vi tjaffsa för belluuuutten ?!
2. Varför får jag inte tag i en viss person ??!!!
3. Varför är inte jag och dricker en öl nu??!!
4. Varför fick jag ditt jävlqa brev idag för??!!


Jävla fitt dag, ohhhh!!!!
Jag har varit en idiot på alla möjliga sätt så nu kommer mitt inlägg där jag säger förlåt.

Förlåt för den dåliga uppdateringen, jag har badat och umgåts med Spike, vänner och familj.. Och jag har även festat som en jävla idiot i natt, men de bästa!H ade grymt roligat vi var 3 st som drak upp 2 absolut vodka flaskor med Red Bull sen även ett par öl, sen kl 04.00 drog vi opch badade sen drog vi in igen och fortsatte festa. Bella och jag kom hem 7 i morse... haha.

Sen vill jag fakstis säga förlåt till en person som absolut hatar mig just nu och som är så jävla trött på mig.. Jag och en till ringde dig igår för att jävlas.. Riktigt barnsligt gjort av mig.. SKÄMMS! Och jag ber hemskt mycket om ursäkt för jag har behandlat dig som skit de senaste.. Ljugit och drivit dig till vansinne.. Och gubben jag vet vad du kallar mig "efterklok" men bättre försent än aldrig? Du behöver inte förlåta mig de ber jag inte om men i allfall så du vet. Du finns ju fortfarande i mitt innre, kommer du alltid att göra. Och jag saknar inte dig jag saknar de vi hade och ska jag vara älig så vill jag ändå inte ha de som förr, för vi är inte bra för varann. Och undrar du varför jag jävlats med dig så var de för jag försökte hämnas. Du tog nog inte åt dig men jag säger förlåt ändå.

Nu ska jag Elias, Jordan, och Bella dra ocg bada, sen ska jag hem och fixa mig och sedan in på Kristallen efter 00 för då är jag faktist 18!! Wiiihuuu
Dagens ögon godis blir lätt den här fina låten!
NEW KIDS ON THE BLOCK " CLICK CLICK CLICK"


Men nu ska jag stoppa i mig något att äta sen dra jag och Elias och badar, vi ska till Bönnen, badplatsen mitt emot hopp tornet, kom dit vettya! vad tyckte ni om låten btw? ;)
Sitter och camar med Sandra på msn, fan vad jag lägnatar tills hon kommer! Längtar även till att få träffa Kimberly för hon är hemma igen så måste fan träffa henne i morgon eller något! Saknat henne även om hon bara varit borta i en dag, men vi har faktist inte sätt varann på 2!! haha..

Vad hände med åskan igentligen? Först börja de mulsra sen vart de värre och värre sen helt plötsligt var den borta.. Om jag ska vara ärlig så tror jag att vi behöver åskan här över natten så att det kan bli lite svalare iaf.. Men självklart får vi bara nöja oss med någon regnskur...

NU KOM ÅSKAN IGEN!, efter typ en timme kom den tillbaka nyss, yess!!! :D

Ska be Sandra ringa upp mig nu så får hon hålla mig sällskap medans jag sitter i oskan och röker! Och måste bara säga att Spike är jätte rädd för åskan stackarn :( <3


Om drygt en månad drar, Sandra, jag, Ken, hans producent och en till, ner till Halmstad och festar galet, allting är betalat, hotell, mat, sprit och allt! Ska bli så jävla nice!

Spike rullar sig i gräset och låter som en lite gris.. Haha han är så underbart söt visst??:D
Bli medlem på bloggtrafik.nu och få mer besökare!



Nu har jag varit medlem på den här sidan i drygt en månad och idag fick jag min första Bio biljätt, Sidan är jätte enkel du känar pengar genom tävlingar, varvningar, svara på frågor osv.

Blir du medlem och lägger ut reklamen så här på bloggen så känar du även pengar!
Bli medlem nu och vinn fina priser!
Det är fan läskigt varmt idag.. Skulle nog behöva lite regn i 1-2 dagar tycker jag och det får gärna oska också så att den här jävla luften som gör att man inte kan andas försvinner!

Har städat Jordans rum idag, det tog 2 timmar äkel ungen hade typ månaders gammal cola på govet och på sina leksaker så det finns inte en fläck eller de minsta damkorn kvar nu..
Damsök även hela lägenheten, så nu är jag helt slut aså..

Ska snart dra ut med Spike, sen drar jag, Adrian, Adden, Booboo och Jordan och badar, ska blir fett skönt! Vi väntar bara på att Adrian ska komma så taggar vi ner direkt!

LOVE <3
Jag tror du hamnade på fel plats.. Du skulle nog har varit hos Gud från första början.. Det är nästan omöjligt att förstå att ett sånt litet liv kan vara så stark och villja leva så mycket.. Du var en riktig kämpe, och vi här nere kommer aldrig att glömma dig, du kommer alltid finnas kvar här bland våra själar.. i våra hjärtan och tankar... Och känner du dig någon gång ensamn där uppe i himlen så tänk att snart kommer vi också.. Vi kommer en dag att återförenas med varande där uppe och tills dess får vi här nere stötta varandra.. Livet är inte lätt utan dig lilla ängel.. Saknaden och sorgen är något som har tagit över och som vi alla måste lära oss att leva med.

VI SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG LILLA PRINSEN !! <3
haha jag va ute med Spike så fick han ryck och börja bita på ett träd, försökte få bort han men de gick inte. så gren för gren bet han av sen börja han på en TJOCK jävla gren och vägrade ge sig, han skulle bara ha av den. han fick av den efter ett tag men då skulle han ha med sig den hem.. fick ringa sarah som hjälp men det gick inte.och de slutade med att vi har en 4meters björk ute på balkongen HAHA :D:D:D

men mamma älskar dig ändå älskling! <333

Nu har jag städat färdigt.. Väntar bara på att Anna ska ringa så kommer hon och hennes son Robin hit med min mamma också dårååå... Vi ska dra ner till Bönnen för att bada och sola! Weii !! ;)

Men nu kommer elaka syster som behandlar mig som Askungen ibland.. och säger att jag måste damsuga också, ohoooo jag blir gaaaaaaaaaaaaaalen ja orkaar ju inte mer!!! "%/=?=)()=&¤%½!!"#¤"
Gud vad trott och sliten jag är.. Jag, Kimberly och självklart Spike drog ut typ direkt efter att vi hade ätit sen, vi drog och skulle träffa Martin och Adhd, men de blev typ inte så.. Jag gick om kring med Max och neger Lukas runt och runt där ute på utebion, sen satte vi oss ner ett tag tog en kall öl och snacka en massa skit.

Sen ville Kimbely hem för hon frös och först var hon tungen att gå hem till mig för hennes väskor låg här, så vi fick med oss Martin och Max så dom följde mig hem sen hämtade Kimberly sina saker och så gick dom.

Jag deckade direkt... la mig i sängen och bara dog aså! haha :D

Och ni som undrar, så ja! Jag tar med mig Spike istort sätt vart jag än går. Han är med mig på utebion, till kompisar, bada, promenader med andra, till norrköping, till landet, osv. De ända gångerna han inte får följa med är typ om ja ska till någon fest eller om jag har möte, men annars är min älskling alltid med mig:)

Nu drar jag och Kimpan till Martin och Adhd, ska bara sitta snacka lite skit och chilla.. Ya de lär bli en massa roligheter iaf för det blir det alltid med Finspångs folket;)

Just nu.

Slänger in ett fort inlägg nu. Jag, Kimberly, Jordan och Spike har varit i Bönnegården idag och jag sägar bara fyfan gå aldrig den vägen som vi gick.. Eller aa har man en hund och en barnvagna så måste man gå den jävla vägen.. Men iaf det tog oss två timmar att gå dit och ändå gick vi i en rask tackt!

Så vi va där ganska många timmar det var jätte mysigt!

Och nu är vi hemma, ska laga mat nu, uppdaterar senare PUSS!
Sitter hemma hos mig med Kimberly. Ya de blev ju att gå och bada se, och jag fick t.o.m Kimberly att bada med mig och Spike, hon fick lite rivsår av Spike och så.. Han verkar ju som sagt ganska så tend på henne... Ae men han började ju typ lyssna för 5 minuter sen haha!

Vi ska snart dras oss till Nyhem, väntar på att ladda en lur som ja kanske kommer ha förtillfället om de funkar som sagt.. Men aya vi ska till Nyhem och hämta Kimpans saker och så inför i morgon, de kommer bli mys med Kimpan, Jordan, Spike och självaste jag  :D

SHO BITCHES ! ;)
Nu ska jag äta mig tjock på Kebab sen ska jag slinga håret sen bada med Kimberly och Spike!:D
Så snart kommer Kimpan till mig, MYS!
Har suttit och snackat med Sandra hela förmiddagen, fett roligt samtal !! :D
Sen så har jag städat, pratat med Kimberly på msn hur länge som hellst vi bestämmde oss för
att dra ner till bönnen och bada med Spike.

Så snart ska jag dra och handla med Jordan och Sarah, sen umgås med kimpan :)


Nu drar jag och badar med spike, ses där ;)
Gud måste bara säga att jag har inte sovit ett skit i natt så kommer nog vara ganska så seg
i bloggningen idag, typ som annars nu för tiden då haha...

Godnatt xD
Har varit och badat hela dagen med Emelie i Bönnen, träffade även ett par gammla vänner som
man inte träffas allt för ofta nu för tiden, Blev att vara kvar där till klcokan 7 med dom.

Sen drog vi hem och kolla på film, somnade ganska så fort haha.
Nu har Emelie även åkt hem, så i morgon får jag dra med mig någon annan till Bönnen, kanske
Spike och någon annnan? ;)
Men nu ska jag lägga mig i ett bad och lyssna på skön musik, filosofera som ja kallar de! haha

Som ni märker så börjar fest bilderna dyka upp här på bloggen, de är ifrån festen hemma hos
Jessica.. Jag och kim  :)


Nyvaken, inte trött bara seg! :D

Funderar på att gå ner till Bönnen och bada med Empoz och Spike, see you there guy's ! ;)

Och jag är glad för jag är singel, den här gången är det inget bråk med någon. Det är så här livet bara är som en del måste förstå.. Jag fyller 18 om 9 dagar, mitt egna liv e på G, och vem i världen tror att jag ska anpassa mig efter någon annann? Seriöst inget elakt menat men det är väl klart att en 18 åring vill leva livet??;)

Och jag kan erkänna en sak här på bloggen, "DU" ända anledningen till att jag drog mig till dig va för att jag skulle glömma mitt ex, så tack för nu har jag glömt han och dig hade jag inga vidare "stora" känslor för så nu är jag av med all kärleks knas i mitt liv, den ända jag älskar är mig själv och min familj & mina underbara vänner :D

Inte för att vara taskig då, men du körde ju ändå typ samma spel som jag så du har ju inget att tjura över direkt, eller hur? ;)


Hehe, är det någoting som jag har lärt mig för lääänge sen är att man aldrig ska titta bak i tiden.
Men jag måste enkänna att det är jävligt kul att jävlas! Thihi ..

Har varit och stor handlat, men det blev inte att färga håret idag, det får bli i morgon i stället, för
Sarah va tvungen att skynda sig hem till Linda och dom va tvugna att dra sig mot Norrköping.

Så i kväll blir de en film kväll och en massa mys hemma hos mig.


Nu sitter jag hemma med emelie, Spike och Sarah, vi väntar på att brorsan ska komma och
hämta upp oss så vi kan åka och stor handla, sen blir det att vi dra till Linda och färgar håret!

Wi, va tror ni ja ska färga? ;)

Förlåt för den dålig uppdateringen men har ju varit i Norrköping ni sedan Lördags.. Blev lite för
mycket där borta.. Så har inte haft orken eller lusten att blogga..

Såg i allafall Eclips och den var grymt bra! 2 timmar och en kvart men de känndes som att hela
filmen bara va typ 2 minuter lång, det gick för fort!

Sitter nu hemma i Finspång igen. Va och badade förut med Emelie, Sarah och Spike, och ja lärde
Spike att simma, så nu kan han de.. han började simma när ja simma ut o tog huvudet under
vattnet, så sööt han skulle rädda sin matte, sen drog han mig i kopplet hela vägen tillbaka mot
land, gulligaste lilla mammas gris! :D

Inatt blev det en hel del festande här hemma.. Det va röjj, och vi hade det enormt kul!
Bilder kommer i morgon, för jag har kamera sladden hemma.

Vid 5 tiden drar jag och Jessi till stan, för vid klockan 6 ska vi se på Eclips !!



love
Måste dra upp de gammla minnena med dig Kimberly.. För jag saknar den tiden så sjukt mycket ska du veta.. Kommer du ihåg? Jag minns det så väl, när det va L'n K.. Fan visst var det en massa depp, men vi kämpade alltid tillsammans egonom allt, vått och tort så fanns vi alltid där för varandra.. Kännde mig så hel när jag va med dig, du va verkligen den vännen jag hade väntat på hela mitt liv, och du kommer alltid vara min speciella vän vara sig vad som händer, för ingen har fått mig att skratta som du, och jag har aldrig i mitt liv känt på en sådan underbar vänskap innan, som du och jag hade, jag kalar det verkligen akta vänskap även fast det hände massa knas för ett halv år sen som fuckade massor men jag kan ändå inte förneka att du va min bästavän, och jag älskar dig fortfarande gumman och vill så gjärna att det ska vara som förut men de är jätte svårt nu efter allt, både för dig och mig.. jag menar vi har inte alls så mycket gemenamt längre, och jag tror det mesta handlar om att vi båda är rädda för vi har givit varan så mycket trygghet och kärlek men ändå är vi dom som har sårat varandra mest.. men ingen var ju med flit eller hur? vi har ju aldrig gjort något enbart bara för att såra varndra.. har aldrig villjat såra dig! Du är bland det bästa som har hänt mig kimberly och de säger jag än idag, för du gjorde mitt liv, du lyste upp min dag bara genom att lyfta på telefonen när jag ringde, du fanns alltid du stöttade alltid och du förstod mig alltid!  Du förstod mig på ett sätt som ingen annan har gjort innan och även fast du inte kunnat har du alltid gjort att du kunnat för att hjälpa mig och jag är så jävla tacksam över det ska du veta. Gud vad jag saknar dig min ögonsten! ( miniatyrer)


Love you honney!
Där blev ni allt lurade, här va man lite mer ego och gav sig själv 2 glas solbacka, här delar man
inte med sig av de goda vinet. ;) Men badet va mysigt, lyssna på härlig musik och bara slappnade
av, skit skönt fan, de ska bli fler gånger!

Detta är verkligen min helg aså!, Idag bestämde jag och min vackra väninna att hon ska komma
till mig en vecka, den veckan jag fyller 18 självklart  ;)
Sandra såklart!

Och i morgon ska jag till Norrköping och va med frugan, hennes föräldrar har lämnat lyan så vi
får väl se vad som händer där i morgon till söndag.. hmm.. va tror ni? ;)
Ikväll blir det en speciell kväll, för idag...mitt badrum ...
Det kommer att vara tända ljus, badkulor, bad salt, rött vin osv.. typ lite så där romantiskt;)
Jag ingen vet varför, ingen kommer få veta varför men så ser min kväll ut från och med nu.

Någon på besök? ;)




Säger bara fan för brevbandsbolaget!
De stängde ner mitt internet tills idag, det är därför jag inte har uppdaterat..
Kom nyss hem ifrån parken har varit där nere med, Jordan, Elias, Sarah och Jonte, really nice!

Naaaj, nu ska jag ta och dricka min Solbaka!! :D