nu har du bestämmt dig tror jag och nu vänder jag ryggen till dig, för vi kommer inte längre än så här och om de är så här så är det meningan att de ska vara så.  därför ger jag upp nu, tänker inte kämpa i mot ödet, orden ligger på bordet nu och mina sista va :
"gud väljer vägen, min ända önskan är att vägen leder mig till dig"
men tyvärr så gör den inte det.. lika bra då att skita i allt, ge upp och ta nya och starkare steg.
känns bra att vi bara är vänner men ville mer änså det vet du, men tänker inte dra upp de gammla minnena igen, kommer inte att skriva på samma sätt igen, kommer inte höra av mig på samma sätt igen för om vi nu ska vara vänner ska du också visa intresset annars kan vi skita i de också.

peace, jag går vidare ! <3

jo, i går slarva jag riktigt reält men hade faktist ingen tid att slänga ut ett inlägg, han bara komma hem fån skolan så hade jag soc möte sen eftter det så gick jag och sylva till stan för att äta innan vi gick på bio :)
vi såg flickan som lekte med elden den var jukt bra, det är fortsättingen på män som hatar kvinnor och den tycker jag inte om men den här som jag såg i går den va rikigt bra aså, rekomenderar den direkt, den borde ni verkligen slänga ut pengar på och se, vi betala 220 för 2 biljätter och de var det värt kan jag ju lova.

på soc mötet pratade vi om att jag ska bo hon min syster i finspång veckoviss för att sedan se om jag vill och om jag kan flytta dit, så det är skit nice!

idag blir det massor av plugga, såå aa måste bege mig nu till alla skol böcker och jag lovar er jag drunknar i dom.
ayaa, som ni vet kan jag inte ladda upp några bilder men här har ni en länk till min bdb där vi ska slänga in med komentarer de är en sexig;) bild på mig sen är de saker som du tycker eller vill gör med mig, haha bra att veta ;)

http://linneaalarsson.bilddagboken.se/p/show.html?id=413392418&directlink=1

där har ni den,

puss och kram!
sitter hemma, vart hemma från skolan idag är sjuk..
ska väl stada mitt rum och så tror jag ska ta lite bilder idag också har bara massa gammla bilder på mig, så idag tror jag det kommer lite nya bilder om jag orkar, annars komemr det någon annan dag.

bara så ni vet, så är det något fel på min dator så det är därför jag inte lägger ut några bilder, för internet stängs ner när jag trycker på ladda upp..  :/

peaceyo!

usch jag vet fy-skäms jag blogga aldrig förns nu och nu pallar jag inte lägga ut bilder för att klockan är för mycket och jag har bara sovit samanlagt ca 8 timmar på dom här 2 dygnen i finspång, så är mer rättare sagt helt dödat.

dom söta bilderna på jordan och elias kommer i morgon i stället och då lovar jag att du kommer upp, där har ni mitt ord. men om skärmen eller något skulle pajja då är det inte mitt fel, för då går de ju ine hihi.

är över trött nu, har snackat med kimpan på msn skickat lite roliga videos på msn till varandra bland annat på sirri xD haha jag hittade en gammal idol video där de är då dock är en japan med skit samma dom e typ lika haha
i alla fall han kan typ ingen svenska och kan inte sjunga för den delen heller haha. sen skäller kristi ut han på japanska xD. sen har vi vedion på kim också en skit gammal idol grej jag hitta då de är en utlänsk kille som liknar kim med det långa lockiga håret som ska sjunga "vart bor du lilla råtta" men han sjunger typ mer "vatbo du lilaa ratta" haha skit kul och jag e ju då självaste idol anna "ring,ring" whihuu ! (y)

men ska tagga till sängen nu hihi, se på twilight idag igen bara längtar som en galning till november så jag, kristin och booboo ska på första priminiärdagen på twilight 2. yeeeeeey för den dagen !!!!!!!!!

pusssssssssssssssssssssssssssssssss

vaknade nyss, är förjävligt trött somnade så jäva sent !
nu blire äta pizza med syster o alla sen några kompisar till syran,  dom e ganska så sega efter i går kväll hihi.
men jag bloggar lite senare i stället för de känns som jag inte riktigt har något att skriva om just nu hahaha.

ayaa uppdaterar senare pussen.

drömmen jag har, drömmen jag vill
jag försöker med allt men jag räcker inte till
du är min lycka och du är mer än så
vill du bli min eller ska jag ensam stå?

dom där 34 orden förklarar nog allt, jag försöker verkligen göra allt men jag räcker inte till för dig, för mig är allt skulle kunna dö för dig, kan slita ut mitt hjärta ur min kropp för dig..
och får jag inte dig så kommer jag leva ensam för det finns ingen annan som kan ta din plats absolut ingen annan den ända jag vill ha och den ända jag vill förska med är du, jag vill inte hålla på med någon annan vill inte pussa, krama eller känna någon annas närhet. med dig va jag lycklig och kännde en trygghet men nu utan dig känner jag mig tom känns som mitt hjärta är i håligt..  jag vill kunna träffa andra försöka vända ryggen men det går inte vända ryggen till någon man älskar, jag vågar inte heller för inom mig finns det en glöd att de kanske kan bli vi två igen drömmer om den dagen, tänker på det jämt minst 20 gånger om dagen, jag vet att du inte har någon tillit kvar för någon men snälla du måste tro mig, om jag skulle få chansen skulle jag ge dig allt, verkligen bevis för dig att du är mannen i mitt liv den jag vill leva med för slldtid..

JAG ÄLSKAR DIG.
de kan ingen ta i från mig..

sitter hemma hos syster-yster med färg i håret ska bli mörk brunett nu, även fast jag sa häromdagen till kim att jag ville kanske bli blond igen menmen sån är ju livet haha, väntar nog ett tag till att bli blond eller vad säger ni?

kimberly kommer snart hon ska vara med mig när jag e barnvakt och hon ska nog sova här också tror jag.
men nu ska jag dra mig till dushen och ta ut den här jävla färgen som bara kliar som fan, *mmhm*  och fin blir jag förhoppningsvis också, annars stämmer jag sarah och begär pengar av henne ! ;)

pusseeeeeeennnnn
går kvällen vart skit bra, va med min syster och alla andra sen lite senare kom kimberly, belle och lux så va med dom, sen i går tappade jag mitt minneskort till min lur, fett sorligt fan.. men bella ska köpa nytt på ons..
om de nu är sant de som hon säger, bara gud vet som sagt.

idag ska jag vabarnvekt med kimberly till mosters älsklingar Elias och Jordanså klart hihi.
fett skönt att jag och kimberly är sams igen och ni andra ni får  säga ni får tycka exakt vad ni vill men L 'n K är och förblir fuckers ;) , ingen kommer kunna sära på mig och min bästavän.

ska dra mig snart för ska möta booboo i centrum, köpa hår färg och så.

tjenixen
usch usch usch, jag är så himmla trött vill bara gå och lägga mig igen men måste ju till doktorn och jag hoppas de går bra där. Idag är det ett måste för mig att gå till skolan för jag ska till FINSPÅNG idag ju så jag måste annasr får jag ju inte åka så ska packa väskan nu, sminka mig, klä på mig sen blir det doktor, skola, stan och sist men inte minst finspång saknar min underbara syster som bara den och jordan,elias, sirri och alla sen kommer bea oxå, de va ett tag sen man såg henne, så de blir nice.

men nu måste jag tagga, faktist mår jag inte så bra så ska ta en panodil eller något. men nu måste jag fixa allating. pussen på er bloggar i från finspång jag lovar om nu inte deras data är trasig eller något säger så bara för att man vet aldrig jag har ju fan alltid otur när de gäller datorer hihi.

peace 'n love .

sitter hemma, peter va här och gav mig den nya skrämen, den va ju varken ärlig eller 20 tumm direkt men ayaa nöjer mi9g med den för nu kan jag ialla fal sitta vid datan, blogga, msn, facebook och allt.
men ska ta bort bdb nu eventuellt för pallar inte med skit sidan längre, bara massa ski för fan.

pratade med booboo nyss i lurren, han håller på att söka jobb här i norrköping eller så skulle hon och får hon jobb här så flyttar hon hit och jag svär på allt fan vad allt skulle bli bra aså jag hoppas verkligen!

i morron blir läkarbesök kl 10.00 sen efter de blir de skola sen ska ja till finspång dirr efter, booboo är då i stan med sin kompis så jag åker med dom dit. mina pengar komemr även i mon oooyeeeesssss så jävla nice!

ska lägga mig och läsa boken lånade snart oxå "när jag hör din röst" (twilight2).
men pussen på er fuckers  :) <3

sitter i bibban med tezz,amelia och jessica vi ska på rättegång nu snart så vi chillar lite här i bibban lite och jag snodde en data så att jag kan blogga lite! (y), i dag ska´jag träffa kimberly och prata får se de ska bli skönt att prata ialla fall. sen ska jag till navesta och träffa besa och umgås med alla där som jag inte träffat på hundra år tex fredrik min älskling! :D hoppas på att kimberly hänger md så ska jag visa henne vart jag brukade hänga och chilla varje dag förut och de.

har nyss lånat twilight 2 boken,¨så jag kommer sitta och nörd läsa den hela tiden för jag har ju beställt biljätter till priminiär dagen med syster booboo och christin.

idag får jag även min nya data skärm så nu komemr jag kunna blogga normalt igen förhoppningsvis! :D

men nu ska ja tagga till rätte gången pööözzz <3
skit kul, skärmen är helt väck nu kan jag ju lova den bara blinkar och det är förklarningen till varför jag inte bloggat sen i förrgår eller när det var. men jag ska få en ny en 20 tumm (y)

btw sitter hemma hos emelie ska chilla ovh så sen ska vi snart dra och ta en fika på stan, sen senare ska vi eventuellt träffa hadis och ajnur, vi får se hur det blir.

släpper känslar och säger att jag älskar alla min vänner som e vänner ! :)
och jag vet vad vänska e , sen e de upp till dom om dom tar i mot och ger till baks om inte så fuck dom , klarar mig bra för ja har vänner så det räcker och det spelar ingen roll om det nu bara ska vara 3 för att mina vänner som finns kvar är dom bästa pluss fuck ni andra jag har dom bästa i mitt liv och ni andra "skitvänner" kan sug min kuk i fall ja hade någon för behöver inte era problem i mitt liv ovh ni är ett stort problem för mig ljust därför som vi kanske inte e vänner längre ;)

och kimberly tro inte att de e dig jag menar, för det är de inte.
kim är skit snäll och ska fixa till designen till min blogg, sjukt gullit av han som tänker göra de !
just nu sitter han och fixar en annans blogg, sen efter den ska han fixa min men får ju se om det äns blir idag tack vara jag tro att de kan ta sin tid att fixa en helt ny header och allt annat.

menmen ska se på ngn film aldeles starx tror ja så vi hörs i morgon bitches ;) <3


http://www.youtube.com/watch?v=13MoydKWqrE


GRATIS NERLADDNING FINNS PÅ:  -->
http://www.speedyshare.com/399575746.html


Spriid väldigt gärna till allt o alla me tanke på att de e min sista !!

/ Zin Kim

sitter hemma hos mig med amelia, kollar runt på massa bloggar tog en titt på Katrin Zytomierska, hon e ju fett skön aså, älskar hennes blogg för hon har den attetyden sóm slänger kissie, dessie och paow i väggen!
pluss man kan inte fatta att hon är 32 år, fyfan trodde typ hon var 20 eller något eller i alla fall inte 32.

börjde skol dagen i himmelstalund skulle ha friluftsdag men jag, amelia och tezz var inte med för jag har typ inte sovit ett skit i natt, är helt död så vi drog dr i från typ dirr, och tro inte att jag skolka för de gjorde vi absolut inte för våran lärare sa ni kan lika gjärna gå om ni inte ska vara med men ja sätter nävaro på er ändå för att ni kom hit. så det var ju väldigt snällt av henne! (y) :D

idag ska jag försöka fixa någon som fixat till min blogg vill göra om den totalt, helt totalt ändra allt verkligen!
ska höra med några och se om någon har lust och kan göra den perfekt till mig hihi. jag kan ju inte det där själv jag förstår mig verkligen inte på det dära med alla koder och sheit..

menmen uppdaterar senare pussen!

Zin Kim - hatad ändå NY LÅT ! http://www.speedyshare.com/399575746.html

HAN GJORDE DEN IDAG , TANKA FÖR DE E DEN SISTA!

har tänkt på en sak jag börjar fan alltid ett inlägg med "sitter" haha ganska störande när jag tänker på de.
har frågat typ hela min kontakt lista om dom har Zin Kim - Fri Språk men ingen har den och jag får damp fan för jag vill ha den, fråga mig inte varför men vill ha den bara kommer inte i håg hur låten går eller någonting de ända jag komemr i håg är att han av slutar en vers ´med "de här e fr språk" tro jag i alla fall.

har städat mitt rum idag det är skit mysigt har massa tända ljur över hela rummet och de ända som fattas nu är en kille att gosa med haha, de e västa romantiskt i mitt rum men jag får väl ha en romantisk kväll med mig själv och twilight filmen som jag ska se för milljontalse gången haha.

i morgon kommer kimberly in till stan igen men så klart så ska hon vara med sin älskade och jag ska få sitte här helt själv i mitt romantiska rum och pussa på min datat eller något.

ska träffa jonathan i veckan, ska bli trevligt, sen ska jag kanske träffa marcus om han inte kommer på fredan då jag åker till finspång och ska umgås med min syster och bea och alla sen på lördagen ska jag vara barnvakt åt mosters älsklingar jordan och elias får se vad jag hittar på för kul med dom, men det ska bli kul för jag saknar alla sjukt mycket, sarah, sirri och barnen.

nu väntar jag på en låt som jag vill ha sen ska den männsikan skicka Fri Språk oxå förhoppningvis om han kan fixa den, annars dödar jag han sedan slänger jag ut min dator genom fönstret som simon (filosof) ville göra en gång haha. medn ayya nu ska jag fixa lite saker och så sen ska jag sova.

pussen på er !

sitter hemma nu, har precis ätir tacos, skit gott åt som en häst fan så nu sitter jag här fet som en julgris haha.
jag som just nu håller på att sluta röka, jaa en cigg skulle sitta så jävla fint just nu !! jag har ätit men inte rökt och jag säger bara en sak och de är JAG È RÖKRUGEN! men men nu jävlar ska ja sluta även fast de blir en liten cigg snart, men jag ska högst röka 5 cigg om dagen iaf men de kommer inte äns bli så för jag får inte mina pengar förns nästa vecka på fredag så jag e helt cigglös tills dess och då är det fan lika bra att sluta ju eller vad säger ni?

mats är här så ska gå och fråga han om han har en cigg att bjuda på, liksom en cigg efter maten borde ju inte vara så farligt haha. men ayaa.. kan inte sluta skriva om min helvete ciggaretter.. fyfan r.i.p till dom aså..
FEEEEEEEEEEEETT RRRRRRRRÖÖÖÖKKKKKKKKK SSSSSUUGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNN!!!!!!!!

ayaa. brb sa fråga han nu pusssen ! :D
sitter i navesta, snackade nyss med marcus på msn, fan att vi inte hann att ses men nästa vecka ska han kanske komma och då ska vi ses, så söt vi cam oxå han har förändrats massa fan.

ayya, mamma lotta kommer snart hem med mat till emelie sen ska hon köra hem mig så jag kan äta tacos som sylva har fixat till mig hihi. emelie och jag har väl inte gjort så jätte mycket nyss varit ute med knut och så anars har vi bara chiillat skrivit lite med fredrik hanna min älskade vän som jag måste träffa så snart som möjligt! saknar han fett mycket och amrcus med så måste träffa dom någon dag nu.

jag hoppas att min skärm fortfarande fungerar när jag kommer hem den är ju helt cp så man vet ju aldrig med den.

just nu sitter jag och knarkar den här låten och tänker på en speciell person som betyder mycket för mig..


oooh, vill spola tillbakt tiden med dig igen, jag var fucking den lyckligaste tjejen på hela jorden, du fyllde hela mitt hjärta av tro, hop och kärlek trodde verkligen att du var den rätta för mig...

pussen

har inte kunnat uppdatera för när jag kom hem igår så funkade inte min skärm igen försökte med allt men det gick inte att fixa den, sen nu när jag håller på att städa så tänkte jag att jag försöker en gång till och de gick så säger förlåt för att jag har märkt att varej kväll säger jag "jag uppdaterar senare" men de har inte blivit så haha.
men men.

igår blev de att träffa nysten, manne och alla vi chilla hemma hos jonte ingen fest eller så bara tog de lungt.
sen gick jag och kimberly kl 01 typ och var hemma vid 2, vi gick fucking ändå från vilbergen och hem till mig det var fett akllt och lite läskigt. ;)

du ska jag dra mig hem till emelie ska köpa cig sen köpa ngt ätt äta sen ska vi bara chilla hemma hos henne och vänta på att mamma lotta ska komma hem.

men ska tíll henne pusshej <3

sitter hemma hos mig med kimberly ska ut snart blir att träffa marcus som kom till norrköping idag, ska bli skit kul att träffa han för har inte sätt han på ca 4 månader, då han flytta till västerås.
men ayaa, inte gjort så jätte mycket idag bara tagit de lungt hemma och sådär sen har kimberly klätt ut sig till kim fett likt på ngt sätt tycker jag bara att bilden på (real) kim är så jävla mycket bätte kamera än min lilla 2 megapixel el va fan det heter haha. ayya här kommer bilden?
vi camade med simon (filosof) och han fick på de han trodde de va kim!! HAHAvi dog av garv xD
sen lurade vi massa mera men här kommer bilden ;)

ÄR DE INTE FETT LIKT ? =D

HÄR KOMEMR ÄVEN EN BILD PÅ MIG SOM E FETT NAJJS  :D



UPPDATERAR SENARE <3

sitter hemma hos mamma lotta och emelie med kimberly, hadis, ajnur och så klart mamma lotta och emelie
bara chillar och så ska ta halv 12 bussen hem, FETT NICE HÄR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

nu ska jag och kimberly till mc, äta lite opch så får se vad som hännder efter det har ju inga speciella planer..
men det är bara höra av er om vi vill ses, nu har jag cam också fick låna kimberlys cam.
hon sak hem idag men ja får ha kvar den ett tag, hon e ju bara för underbar gumman.

här kommer en bild, jag uppdaterar om kvällen senare när jag komemr hem och så.
hoppas ni får en skit nice kväll allihopa.


osminkade jag då, man ser nt så mkt men de fixar
jag vett ni, när jag kommer hem igen. :)

      " smiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiile"

 take care!

 

ska snart till skolan, blir en helt naturlig dag utan smink och en buller sakt upp på huvet haha.
i kväll blire att hitta på något skulle igentligen va hemma och chilla med en kille på msn, men tänker som sagt inte vara någon jävla toffla så nej, vill han någonting med mig (aså vänskap) så får han höra av sig för jag e fett trött på att bli tagen i andrahand!

har data kund sakp idag senare skriver lite då, puss på er.

take care, peacn 'n love to MAH sistahs 'n btotherhhhhs ;)

lite kort om idag då, skola (y) sen gick jag och amelia och kolla på skor jag hitta ett par, skit söta vister skor som
jag kommer bo i haha. sen gick jag och träffa denize, jesper, marcus mm. satt och tog en caffe på espresso house, skit nice! blev att käka på donken lite innan fikat också.

nu vill jag tillägna resten av inlägget till min kära syster, utan henne vet jag inte vem jag skulle vara idag, hon har alltid funnits där som en andra mamma för min även fast hon är min syster.
när jag var liten kalla jag henne för mamma men det är väl inte så konstigt eftersom det var hon som tog hand om mig och det har hon alltid gjort och jag är så glad och tacksam över det!
min syster är en stor del av mitt hjärta och jag älskar henne djup kommer aldrig svika henne vad som än händer.

men nu ska jag se på film pusshej på er och min underbara syster! <33

DEN SOM VÅGAR DRÖMMA, BLIR BLÅST ..  sant eller falskt ?

kom typ nyss hem, har varit på stan med denize tog en fika med jesper och så.
sen drog vi till vilbergen och sola, så när är jag brun och fin..

sitter och väntar på att andra avenyn ska börja, inte så långt kvar..

VAD SKULLE DU GÖRA ? SVARA HELT ÄRLIGT OCH ALLA MÅSTE FAN SVARA NU!
en kille som gör dig galen, ni har varit tillsammans och du har varit stört förälskad i den här killen, men du är inte säker på i fall du fortfarande älskar den här killen, det ända du vet att det bara är han du vill vara med.. han intreserar dig även fast många gånger har han sårat dig inann.. du skulle bara kunna tänka dig att dela ett liv med den här männsikan men efter allt han gjort blir det svårt.. du vill inte ha honom men ändå vill du.. du tänker på han men ibland är de posetivt och i bland inte.. i blan känner du saknad och i bland inte.. du önskar att skulle vara pappan till dina barn men vill inte bli sårad igen. vissa dagar är svåra andra inte.. i bland är han kall i bland inte i bland visar han kärlek i bland inte i blan visar han kärlek men du vet inte villken vänskap eller kärlek ?
i bland känner du hat ibland saknad i bland  kärlek och i bland bara en vänskap..
men mest av allt önskade du att att skulle fungera, att allt skulle bli bra att inga mer lögner och ingen mer svik..
och du vet mycket väl att allla dessa tvekningar är för hans svek och lögner?

så säg mig någon som kan förklara? , någon som har en åsikt? eller någon som känenr igen sig?
mycket komplicerad text jo jag vet men hoppas ni förstår gärna öser in med komentarer om hur ni skulle gjort,  eller vad ni tänker på när ni läser den här texten.



/ linnéa
hmm, vaknat lite för tidigt, så nu är jag rastlös för har inget att göra så tänkte jag kan dra en snabb blogging kanske, hihi. måste bara säga att jag har skrivit fel i en av inläggen min familj är inte i thailand dom är i egypten det hade jag helt änkelt förtränkt  men men, jag hoppas dom har det trevligt och så där dom  kommer hem någon gång nästa vecka tror jag. de blir mys att träffa alla igen då.

i natt sov max hemma hos jenny och emelie han ska sova där i natt också, så då får jag och sylva vila lite, han är så otroligt sjukt söt måste jag bara säga, men när han sover här får jag en oro i kroppen..

men men ayaa, snart blir de väl skola sen tror jag att det blir att bara vara hemma men har ingen aning än får se i fall kimberly och nysten hör av sig eller något, eller så kanske jag rar ut och träffar denize som jag inte träffat på fan skit länge.

men nu ska jag packa ner de sista som jag ska ha med mig till skolan sen blir att knata upp mot södertull och möta amelia och tezz, sen 117 upp till vrinivipark!

påå på er från eran maaryjanee ;) <3

chillar galet till min låt " chris brown - leave me alone" , den är sjukt bra kan ja ju säga.
ska ganska så snart sova tror ja, så jag är pigg och fräsh till skolan i morgon och så, har börjat med ett nytt ämne som heter "MSK" (människan socialt kulturelt) ganska så intresant hanldar om människo synen mellan olika länger menas att alla männskor är lika mycket värda vart man än är i från villket land eller villken religion.
men det är ganska så slit samt för håller på med medecin grunkurs fortfarande och så håller vi på med tro det är 2 ämnen till inom omvårdnad..

men aya, ska inte tråka ut er.
här kommer en bild på lilla miranda och efter kommer videon med låten som jag aldeles nyss skrev om.



chris brown - leve me alone



peace 'n love <3

kom typ nyss hem, har varit i finspång och hämtat min laddare och mina nycklar.
är sjukt trött idag för har knappast sovit en blund inatt, för vi har max här och aa det går inte sova för oron kryper bara inom en.. men men thats life.

sitter och chillar framför datan med massa bra musik, bara tar de lugnt och så, och tänker på att jag vill att de ska bli tisdag för jag vill ju att de ska vara andra avenyn såklart! är det inte den bästa serien som någonsin uppstått på denna förjävliga jord haha ;).

men ayaa uppdaterar lite senare, pussen på er

 

peace 'n love to sisters 'n brothers ;)

bilder på min nya klänning och skorna kommer!
lite kort info om dagen kommer!

nu sitter jag här hemma, max är här vi ska ta hand om han hela veckan medans resten av familjen är
i thiland och köper fina saker till alla oss andra som inte följde med hihi.
men ayaa när jag kommer hem kom jag på att jag hade glömmt min lilla väska och det var ju inte det bästa för
i den har jag mina nycklar, laddare osv.. såå jaa det vart inte så lyckat men som tur va så va sylva hemma så honkom och öppna dörren till mig, men de jag mer oroar mig för e skåps nycken.. alla mina skol böcker ? herregud min lärare kommer ju att döda mig i morgon xD.

nu ska jag snart hoppa in i en dush och fräsha till mig lite tills i morgon med ansikts behanldingar och kropps behandligar för jag e ju så jävla bäst och har hemma spa hemma! så jävla skönt sen ska sylva få masera mig och så ska jag ligga och njuta och kolla på kendra för de e ju idag!

men här komemr lite cp bilder, jag och kimberly (som sagt inte bästa fotograferna) men de kommer lite suddigabilder och så och det får ni leva med.

BILD! första gången på 10 år?

det är många som klagat på att jag aldrig lägger ut bilder men försöker att bättra mig ska ni veta hihi.
så vad tycker ni om de fina inköpet ? nice vaaaaaa vaa ???? !!!

men nu ska jag bara vara drotting över hela den här längenheten, ja ska få masage, hemma spa och allt
så herrå fakker's älskar er ;)

peace 'n love to sisters 'n brothers

vaknade för någon timma sedan, nu sitter jag här och väntar på att kim ska fixa klart sig så vi kan gå hem till
molly och hämta busskort till kim och sedan ta bussen till norrköping.
va hemma hos min syster i går också, skulle igentlign bara va där ett tag men blev att stanna kvar och umgås med henne och jordan till kl 23  någon gång sen när vi skulle hem mötte vi martin och max så vi drog med dom.
går kvällen var väl helt okej men ändå vart den åt helvet för vi gick en mil i går sammnalagt, till ett jävla ställle
lång ut i skogen, och när jag läger långt menar jag det verkligen.. men det var ändå ganska så mysigt för vi va
8 pers där ute och så elda vi, satt och snacka och så, men vägen dig tog ca en och en halv timma tog det at gå
dit ut mitt i ingenstans, sen vägen hem tog ca 2 timmar för vi gick en längre väg, fråga mig inte varför men jag
och kimberly hade inen aning om hur v skulle hitte hem så vi gick efter dom anra killarna, men efter mycke
skoskav och ont i fötterna kom vi hem och bara chillade.

när jag kommer hem blir det att slugga som ett as sedan tvätta och fjäska till sig ett nytt comviq kompis för mitt är slut så att alla vet. och jag lovade bilder i går men de kommer senare under dagen när jag komit hem.
puss på er så länge.

peace 'n love brothers 'n sisters

love jaah ! ;) <3

sitter hemma hos syster med kimberly, jordan och självklart min syster.
idag köpte jag en skit fin klänning och ett par skor till från nelly.com

inköp från nelly.com
klänningen - 600
skorna - 350


går kvällen var helt okej kimberly och jag började spela in låt, sen drog vi ut till emil,martin ovh dom till
centrum, yra runt där med dom.. sen drog jag och kimberly hem runt 02. tiden satte på en film och deckade
ganska så snabbt där på. nu har jag precis dushat och så, jag och kimberly ska väl röra oss hem ganska så
snart så hon kan dush och så sen ska vi eventuellt gå ut och träffa martin och dom.

men jag uppdaterar lite mer i morgon tror jag.

pusshej!

(bilder på skorna och klänningen kommer senare)

sitter i skolan på data lektion med amelia, ( den bästa) ;)
haha, ska till finspång idag, vare säj jag ska gå eller åka buss , det e så det e bara!
får se vad som hänner men ger inte sylva (fostermamma) mig pengar så går jag för jag ska till kimberly.
idag blir nog att bara chilla hemma hos henne idag då, och kanske fixa låt eller något.

men nu ska jag dra mig, pussen på er ! <3
ni är dom bästa, vill bara ha det sagt, ni betyder sjukt mycket för mig ska ni veta!
älskar er puss på er, <3

sitter här hemma har nyss vaknat, somnade till lite på soffan när jag kom hem från skolan.
sitter med kimberly i luren, snackar lite skit och sådär hihi.
men nu ska ja underhålla simon (filosof) på msn haha, så ska dra mig. 

kimberly har gjort en ny låt som alla boder höra på,

komentar ? :)

men ha de bäst pussar !

kimberly och jag släpper känslan på msn och d e bra d !
simon (filosof) bästa killen helt underbar, inte snackat så länge
men allt jag hört och när vi har skrivit lite och så, så känns
de som en bra början på en vänskap och hoppas du också känner så :)
trevligt att prata med dig! :)

åter igen till kimberly, jag älskar dig gumman , min BFF !!!!! <3

här har ni videon när kim *zinkim* bränner upp kimberly kamera, inte så jätte kul igentligen men jag har
såkler mycke skade glädje så jag dör av garv när jag ser den här videon.. haha.. men tänkte lägga ut den
så ni fattar vad kimberly snackar om i näste video som jag ska lägga ut haha,.. ni komemr få ett gott skratt!

här bränner han upp kameran xD



här är efter han gjorde, när han får sitt fula garv .. xD



här snackar kimberly massa skit om kim, med en skit rolig
dialekt eller hur det nu stavs haha, man ser inget men ni har
ju öron att lyssna med  xD



så vad säger ni fick ni något gått skratt ? haha

LYSSNA PÅ LÅTEN !

massoor av kärlek till den här låten och så klert filosof som e den stora hjärnan bakom låten.
helt sjukt bra aså, är det någon mer som bara dör av han röst?
han verkar vara en toppen kille i verkligheten också ska jag säga er.



vad tycker ni ?
 jag uppdataerar om dagen lite senare pussen !
aa helt plötsligt funkade min skärm :o
jag sa till kimberly att jag skulle testa den och se om du kunnde ske ett mirakel
och de gjorde det verkligen för den fungerade ju ! :o
vart helt paff fan . men grejn är att skärmen e ändå pajj för den är helt gul haha så man blir typ bild
när man sitter här framför datan men det hindra inte mig från att skriva blogg vettnivad haha.
men ayyaa vill säga att jag älskar min kimberly och hon är min alra bästavänn och om någon har problem
med det så kan ni alla dra åt helvete haha, puss på er fakkers !

peace 'n love
jaani, snart kommer peter och hämta skärmen, och dom säger att jag får min nya senast på fredag..
men ska försöka blogga lite i skolan och så, och kanske hemma hon någon annan.
men nu måste ja dra mig för nu ska ha ta denna fula skärmen haha.

pusss på er hoppas att ja överlever.. :P

peace 'n love

min foster syster har inte hämtat sin skärm än, så jag vet inte om han ska hämta den idag eller i mon
hon skulle igentligen hämtat den igår sen i går kom hon aldrig sen skulle hon hämtat den idag men hon
kom ju aldrig ändå, om hon nu inte komemr senare..

hände väl inte så mycket speciellt i skolan idag, bara en vanlig dag men idag va det bara jag och amelia
i klassen för alva har ju slutat och börjat på eber och tezz va sjuk.. men det var kul ändå.

har nyss tittat på filmen som min älskling rekomendera mig om, det blev aldrig att se dej igår så såg
den idag istället.. den va jätte bra jag lovar er! fyfan det handlar om en kille och hur han gör allt för
att få tag i hans son som vart kinappad.. omg jag lovar er jag tjöt faktist lite, aså den va fett sorlig oxå.

waist deep



och här är den andra filmen som jag skrev lite om häromdan, den är också jätte bra handlar om en kille
som känar pengar på att sloss och i filmen finns det romans också och den är väldigt bra!

fighting

 

uppdaterar mig senare om dom inte komemr och hämta datan.
peace 'n love

sitter hemma, håller på att ladda ner en film so min älskling rekomendera mig om så den borde ju va bra
har nyss städat lite dushat och så, så snart hoppas jag att filmen har laddat klart snart så jag kan lägga mig
snart och bara ta det lungt och sedan somna haha.

va hemma hos emelie idag träffade jenny,jimmy,michaela,besa,rreze och några mer, det va ganska nice ba
softade,snacka och sådär.. i morgon ska min syster ha tillbaka sin display så får se om jag kan fixa en sladd
så kan jag ta min brors dislay istället .. om jag inte kan fixa de så blir det ju ingen blogg i morgon tyvärr..
men vi hoppas på de bästa!

skola i morgon då, boring men ayaa måste ju..
sen blir det ju kul att träffa tezz och amelia såklart, hihi =)


men pussen på er nu (K)
peace 'n love

sitter hemma framför datan och rutnar bort, kimberly har åkt hem och min sötnos är inte längre
social på msn, tycker det är roligare att spela "krigar" spel haha nördig eller gullit ? inte fan är de socialt
iallfall.. har laddat ner VCL nyss så jag har bestämmt mig att se klart filmen "fighter" som jag inte fick
se klart sist jag var i finspång, men iallafall livet leker och jag är på plats igen, faktist aldrig haft det bättre
än så här.. <3

peace 'n love

linnéa här igen , sitter och ruttnar på data lektionen med amelia,
hon har inte gjort bort sig idag och inte jag heller tror jag inte ( första gången? )
haha idag blire att dra i väg med denize till frisören och färga håret sen blir de
ungdomsmotagningen ,och vad ja ska och denize ska göra där får ni inte veta ;)
bara jag typ som vet mohahahahahahahahha.

usch ska inte skriva mer för har ingen aning om varför ja skriver om bara tråk el aaaa
byebye  :D
jag och linnea sitter i datasalen och ska ha jävla äckel data lektion :o Tezz tönten har gått hem :'( lämnar oss här bara sådär ..

PUUUUSSSSS PÅ LINNEA <333
en liten godnatt bloggning, har varit med denize ett tag vi gick och sola, sen gick jag hem och träffa
emelie vi chilla runt lite och så. i morgon blire skola igen, jag får min platttång i morgon också! :D
men nu ska jag fixa mina naglar mitt hår osv.. sen ska jag sova så godnatt med er!
pussen!

peace 'n love
kom nyss hem från stan, va där med amelia och alexander.
ja som sagt dumma han för han höll fast mig så jag inte kom med min spåvagn.. haha
'ska städa och så nu, sen blir bara att chilla, ta det lungt och så, uppdaterar seanre igen.
pussen <3

peace 'n love
jag skulle kunna dö för dig..
jag vet att du har en ny och att du gått vidare och så, och de får mig att må skit för en gång var jag din ..
vet fan inte vad jag ska ta mig till.. jag kan inte kämpa för jag vill inte störa eran relation och de som ni har tillsammans, även fast det är svårt så får jag vara glad för att ni har funnit varandra..
men igentilgen skulle jag villja ha dig bara för mig själv..
hela livet svängde runt ett varv pga dig ..
jag älskar dig.. <3

jag mådde bättre förr och det borde du veta..
så säg, snälla säg mig varför gjorde du så här?
lämmnade mig utan något kvar bara alla minnen som jag har med oss två..




klockan är 07.02 tänkte skriva en blogg innan jag dra mig till skolan,
jag börjar ju inte förns 09.20 men måste ta halv 9 bussen från söder så det ör därför jag är uppe
så tidigt i fall nu undrar hihi, tezz komemr inte till skolan idag så jag hoppas hon kommer i morgon
så jag ka få min platttång, för jag måste värkligen ha den! annars får jag åka til finspång och
hämta den, för plattången är verkligen mitt liv aså haha låter kanska lite överdrivet men det är se
det är..

me ska fixa klar mig nu hörs efter skolan pussys ;)

peace 'n love / maary janee <3

sitter här hemma vid datan och väntar på svar, tyvärr kan jag inte säga vad det är för något
men men, lite hemlisar får man ju ha för sig sjäv, och visst jag börjar blir lite nervös och trött
på att vänta nu men jag hoppas på goda besked och då kan jag väl stå ut med att vänta ett tag.

varit hemma från skolan idag för känner mig inte så bra, lite illamående och såklart förskylning,
så tänkte att de var bäst att stanna hemma, så att det inte blir värre..
men i morgon ska jag till skolan som vanligt, och nu har jag fått reda på att nysten ska börja på
skolan jämter min så det ska bli kul, haha nysten du kommer få stå ut med mig i 3 år gubben!


i morgon ska vi på någon teater med klassen eller om det är hela skolan, jag har faktist ingen
aning men det märker jag,  börjar vid 9.20 tror jag så det blir fan skit bra!


 

tänkte börja lägga ut lite mea bilder, han kollat lite och har inte så mycket bilder på bloggen tyvärr.
men nu ska det blir ändring, och jag vill tacka läsarna för att jag tänkte ju lägga ner att blogga, och
jag förstå inte för det var ju för att jag kännde att jag inte hade så mycket sagt i bloggen men ändå
så har jag kommit till en högr nivå så jag ska inte göra er besvikna jag lovar, nu jävla börjar allt
från början och har ska det inte slutas blogga!

* We can play hard but are chickens in the soul, you took everything from me
I was happiest in the world
*

peace 'n love / maary janee ! <3

dålig uppdatering tack vare att min dator är trasig, men ska fixa det idag tror jag.
sitter hemma hos jimmy ( syrrans pojkvän ) med emelie.

emelie har damp, hon e som sagt sjuk... i huvet... stakars männsika.
kommit en högre nivå på bloggen nu så tack alla läsare , fortsätt att läsa :) (y)

pussen på er,

peace 'n love <3