Varje gång va som den första gång vi sågs, även om de över nu..
Allting har förändrats men du finns kvar. Allt va svävande men nu så ser jag klart..
En kärlek så varm utan den villket öde..




Ojojoj.. Många nya läsare.. =)
Sitter hemma hos Evelina. Sarah har hjälpt henne med läxorna medans jag myst med Miranda och Torres. Helt underbart!
Blir att dra sig hemmåt snart. Vill bara sova så jag vaknar upp i morgon och har bebis jämter mig. Han kommer hem i morgon och jag bara längtar som fan! :).

Spike kommer inte komma hem..
Inget kommer bli sig likt här utan dig..
Kommer aldrig att glömma dig!

Förstår inte hur man kan sitta o titta på nya hundar nu.. sitta och skratta i vardagsrummet som inget har hänt.. Spike har vart borta i 2 dagar känns inte så jävla lämpligt.. iaf inte de första.. alla hundar du visat får mig tänka på spike pch  ingen hund kan ta hans plats i mitt hjärta.

jag kommer alltid älska dig spike!
Robin har varit här hemma idag och hälsat på.. Kännde att jag behövde honom mitt i all cirkus. Är det någon som stöttar mig i detta så är det Robin. De flesta säger köp ny? Och de sårar mig bara ännu mer! För ingen är som Spike. Ingen här mer än jag har en sådan relation till spike som jag! (då  menar jag i Finspång, nära o kära osv.).. Men jag lägger ner allt nu. Jag vill bara att Spike får ett bra hem där han trivs, och får stanna! Det gör mig lycklig! Men hellst av allt vill jag ju ha honom här. Men livet går inte alltid som planerat.. Och till er som undrar. Ingen vet hur det blir just nu. Allt står stilla hos oss alla. Men de märks ju vad som händer framöver.

Nu ska jag ta mig lite flingor & mjölk. Sen blir det nog att sova.
Ligga och tänka på mitt allt, Robin och Spike.



jaha... nu kommer spike inte hem något mer.........................


Going crazy, my heart is breaking.. I can't sleep at all.. Trying to get through this.. don't know how I'll do this.. Got my heart.. My heart down on my knees.. I need you beside me. I'll be half alive until you come back to me.... SPIKE, VILL ATT DU SKA VA HEMMA! jag saknar dig......






Besöket gick bättre än vad jag trodde. Det blev inget bråk eller något.
Nu har Semir åkt och även Spike.. Han ska tydligen få vara hos Semirs mamma tills i morgon då jag ska hämts honom.
Hoppas på gud att det inte är någon skumt bakom de här.. Då gråter vi blod här hemma.



Nu är det städat här hemma, nu är det bara att vänta på att Semir och hans personal ska komma. Får de hur de här besöket går? Om jag ska vara ärlig så tror jag inte att det kommer gå något vidare. Tror inte jag och Semir kommer kunna hålla sams. Han förväntar sig väl fjäsk men jag är den sist personen som kommer fjäska för honom!

Aya, nu blir musik och en massa chill tills Semir kommer. Skriver mer om besöket senare.
Hörs senare då, ni måste vara nyfikna?;)

Inte mycket har hänt idag mer än att jag varit i skolan, sen har jag bara varit hemma.
Drar upp en veckans planering. Om de blir ont om inlägg menar jag, som de brukar nu mera...

Nu blir de i allafall sova som ni ser haha ;)

Har varit en ganska seg dag, va och handla gyros-rulle med Ida förut sen så drog vi hem till henne och käka som svin haha. Mysigt! Sen körde hennes morfar mig hem, gulligt gjort faktist. Skulle hem och städa, blev inte riktigt så, men det ser ju i allfall skapligt ut inne i mitt rum nu, men kan inte helt kalla det "städat" för har inte damsugit osv :P

Prata nyss med min underbara i telefonen, är så jävla glad att vi har lärt oss att kunna prata med varanndra. För vi har just löst de största problemet i våra liv tillsammans, och vad själva saken handlade om är en hemlighet. :)

Sitter just nu och lyssnar på min ex man, Tupac ;). Lyssna på texten, asso en sån kille borde finnas till alla tjejer, jag har ju något i den stilen i allfall. Men av min alldeles egna sort haha ;)
Usch villken bloggtorka jag har fått? Folk bombar på msn och ber mig uppdatera bloggen.. Förlåt men jag har verkligen inte någon lust. Mår illa bara jag ser en ful, änkel header och en förjävlig design överhuvetaget!

Håller på att försöka få tag i en bra designer, får se hur det går med det.. blir så arg!

Vart i skolan idag då.. Men skippa sista lektionen (samhäll). Ska kontakta min kontakt lärar i morgon och välja att ta bort hela samhällskursen och kanske plugga den 2an eller 3an, får de.. För det är så tråkig och jag har missat allt för mycket av den.

Sitter just nu hemma, så trött på allting, idag är det verkligen en såndär deppdag känns de som.. hoppas den blir lite bättre sen.. Usch annars säger jag bara, denna dagen vill jag bara hoppa över.. epp,depp,depp.

Kom nyss till skolan.. Har datakundskap, passar på att checka av min facebook osv. ;)
Kan lova er att idag har vi skevaste läraren asso. Haha, as skön vafan! :D

Aya hörs senare, pusss va? ;)
Sitter just nu och tittar på efterlyst, ska nog lägga mig i ett varmt bad snart, finns ju fan inget bättre! Det är bara jag och syrran hemma och vi håller på att ladda ner filmen "I'am sam" Sarah säger att den är skit bra i allafall.

Och ni som läser min blogg, vet att jag inte mycker om folk som kommenterar anonymt, så du som kommenterade inlägget nedanför kan väl skriva vem du är? ;) Har man luft nog att kommentera kan man väl också skriva sitt namn tycker jag hehe.
Och nu menar jag inte att jag tar din kommentar negativt för det vet jag inte. Och det skiter jag i:)

Vet ni den känslan som dyker upp när din kärlek förklarar hur mycket han/hon älskar & saknar dig?
Vet ni hur det känns när ens partner verkligen stöttar dig i allt?
Vet ni hur det känns att kunna lita helt och hållet på sin partner, genom allt?
Vet ni hur det känns att se sin partner som sin allra bästavän?


Jag trodde aldrig att jag skulle få uplleva dessa, om minst med Robin efter allt vi gått igenom. Men han är allt det där bra och mycket mer. Han får mig verkligen att lätta på allting. Han stöttar mig alltis i allt! Han finns på de sätt han kan när jag behöver! Han gör sig delaktig i hela mitt liv mer och mer. Han får mig att känns mig uppskattad och älskard som aldrig förr. Han respekterar, mina åsikter även om han inte gillar dom. Och av allt detta blev det en tillit. Och det är de svåraste du kan få av mig, det är min tillit men han har fått den. Och allt känns så jävla underbart!



Sitter på första lektionen, datakundskap, och idag ska vi faktist läsa oss något vettigt tycker jag. Nämligen Photoshop, hoppas vi lär oss den photoshopen som jag har hemma. Så jag kan fatta något av den någon gång!
För Emil är ju inte villig och hjälpa mig, han har ju aldrig tid haha.

Får se vad som händer idag fan, ingen aning? Sånt som märsk kan man säga;)
Har precis duschat, helt underbart! Och något mer underbart idag va min kära Robin som stötta mig i mitt depp idag, fattar inte vad som hänt med människan han är bara underbar hela tiden nu mera haha. Måste fan skriva ut det, att trodde aldrig någonsin jag skulle ha en pojkvän som skulle vara som min bästavän samtidigt, trodde det va bullsheit.. Men Robin gör de dubbla jobbet, han är min bästavän och min kärlek. För det är han som kan göra mig så förbaskat arg men samtidigt till världens lyckligaste tjej! Ingen kan göra mig gladare än du hjärtat!

Kolla liksom, det va de här jag mena häromdagen?
Va på väg att berätta om dagen, men allt blev bara om Robin haha. Patetsik jag är :D

Nu är man hemma igen efter en 3 timmar lång skoldag.. Har haft BKF hela dagen och jag bara hatar min lärare.. För det första så pratar hon som om hon vorre efterbliven (villket hän är?). Sen så måste min vårdnads havere skriva på att pepper om att jag inte vill följa med till Litauen i vår? Liksom jag är 18 år och myndig? Och om en sån löjlig grej liksom? TÖNTIGT!

Aya, ska ringa Robin snart, sen blir det kaffe och cigg med syrran på balkan och snacka lite skit.
Hörs sen fuckers!



Godmorgon gullungar ;)

Sitter hemma och gör inte alls mycket, väntar på att tiden ska rinna iväg så jag kan dra till skolan, så jävla tråkigt att bara sitta och inte göra ett skit! Men kommer ångra det jag nyss sa när jag sitter på bkf lektionen kan jag lova..

Sitter och lyssnar på Filosof - Du är allt för mig. Jag bara älskar den låten, Texten är bara för underbar!
Men yaaa.. Nu ska jag ut och röka, och rulla med mig någon cigg till skolan, så vi hörs sen sötnosar,

Kom nyss in efter en lång promenad med Spike, ska nu sätta mig och faktist spela några spel på internet. Det är inte likt mig men just nu verkar det som att det inte finns så mycket annat kul att göra haha. Och sen så är jag rätt sugen på det sådär om jag ska vara helt ärlig då.. hihihi.


OCh Robin sitter just nu och läser en ord bok eller något liknande så att ni alla vet;)
Och allt detta är Kimberlys och Pontus fel !!! Haha :D


Asso snart får det fan vara nog! Får ni alla aldrig nog på att klaga och gnälla eller? Mitt liv och mina val och ni ska ge fan i det! Slutar ni inte upp snart, skiter jag fan ier, då kan ni alla dra åt helvete! För behöver inte folk vid min sida som bara klagar hela tiden! Så bara lägg ner om ni någonsin vill ha med mig att göra mer i framtiden! Ouuf ni gör mig riktigt förbannad!

Men vill säga tack till Sara, Kimberly och Vicky som står mig närmast just nu.
Glad för att ni stöttar och finns vid min sida när jag behöver er.
Evigt tacksam för allt!

Har ingen lust att blogga som ni märkt. Det beror på att det ända jag just nu vill skriva om dagarna är hur vilken underbar pojkvän jag har och om hur mycket jag älskar och saknar honom! :D
HISS!

- Min underbara duktiga pojkvän <3

DISS!

- LVU
- Pliten
- Snitches
- Min plånbok.. (konkuuuuuurs!)
Nu är Sarah, Sirri och Jordan på väg in till Norrköpings sjukhus.. Doktorn i Finspång har försökt med alla medeciner mot förkylings astman men det hjälper inte och det är heller ingen infektion eller så. Och det hemska är att det kan vara allerigen mot Spike och i såfall så måste vi göra oss av med Spike senast i morgon.. Usch det bara kryper i hela kroppen.. Vad är det förnågot med våran lilla Jody och måste jag göra mig av med min älskade Spike? ...

Och förstors så svarar inte Husse till Spike.. Och ingen på folåsa heller blir galen!
Fan ska jag ta mig till!!!!??

Jordan har fått sin förskylnings astma igen, så va tvungen att skita i sista lektionen för att va hemma med Elias tills hans farmor hämtade honom. Medecinen som Jordan fått hjälper inte längre. Så dom är på sjukhuset och försöker fixa med det.

Pratade nyss med Robin, saknar min ängel så <3
Godmorgon folket, Blev ingen skola idag för min del, va helt slut när jag vakna i morse och orkade inte ens lyfta upp ögonlocken. Och är fortfarande lika trött efter 2 koppar kaffe.. Ligger just nu i ett bad, sen blir det att gå upp och äta frukost. Och sedan vänta på att min underbara prins ska vakna.

Ni ska bara veta hur gullig han va igår i telefonen, fyfan.. Fick mig att bara villja åka tillbaka till honom!
Ajuate, för ni som inte vet så va ju jag där igår. Robins mamma och plast pappa va det som åkte och det blev en massa mys därborta fick va i ett hus ensamna utan personal. Huset va precis som ett vanlighem, sovrum, kök, vardags rum osv. Jätte mysigt va det och jag vill bara tillbaks till min ängel!

Idag blir banken sen, se om jag fått in några pengar?

Måste säga hur underbar pojkvän jag har!

Imorgon ska jag till honom efter praktiken längtar som fan <3
Vill bara säga att för tillfället kommer jag nog inte uppdatera bloggen lika ofta. Men det kommer bli ändring på om ett tag. Just nu känner jag att det är meningslöst att skriva. För har inte direkt något att skriva om. Men mina dagar rullar på nästan som vanligt bara att jag är mest hemma och sover efter skolan, är skit trött. Hjälper till massor hemma osv. Men det kommer bli en ändring på det snart lovar jag er. Måste bara finna den pungten där jag verkligen har något att säga varje inlägg jag skriver för just nu skriver jag bara massa skit känns det som. Liksom kul att läsa (förkortning) vakna-skola-kanske va med den- ute med spike-trött-gonatt?? Inte så jävla intresant eller? haha så kanske är bäst att skit i allt blogga :P

Men tror det kommer bli lite känslor på bloggen så där när jag vill skriva av mig. Och sen kan jag ana att de kommer bli några inlägg om min underbara pojkvän som kämpar på som fan där han är just nu. Man har ju bara en framtid. =) ååååh prata med han nyss och vill prata med han igen! ALLT HAR BLIVIT SÅ JÄVLA BRAAAA!!!!!!!!!

Den här jävla skiten driver mig till vansinne! Så jävla trött att det bara är du som ska få vara arg och förbannad! Att det bara är jag som måste lyssna på dig när du är ledsen och arg? Så fort jag öppna käften om saker som sårar då är jag löjlig och är jag förbannad så är jag löjlig och barnslig! Har jag aldrig rätt att vakna på fel sida eller va förbannad på någon? Är det bara du som får va besviken och öppna käfften om det eller? Spelar ju ingen roll vad jag säger, för allt är ju bara fel! I never right yu never wrong? Verkar som det är det du vill komma till fan. Vågar ju inte ens längre berätta om jag är ledsen eller sårad. Och snart kan jag väl inte visa några känslor alls, för börjar väl snart tveka på allt!  MISS PERFECT????!!
I morse va jag pigg som en lärka. Gick upp vid halv 8 tiden och gjorde iårdning kaffe och börja plocka lite i rummet. Efter nåågon timma vaka resten av huset, och Sarah blev överlycklig att det fanns kaffe när hon vakna haha. Typ första gången?

Sitter just nu och hjälper Elias med han Facebook, jag skaffade nämligen det åt han igår, han har tjatat om det så längre haha. Nu ska jag snart röra på mitt feta arsle och dra mig till balkan, ta en kaffe och en cigg. Jummie!

Måste bara slänga in ett blogg inlägg och berätta hur mycket jag ärkar och saknar min Robin. Blev ju att träffas idag men det blev ju bara en halv timma typ. Men i veckan ska jag och hans mamma åka till honom och hälsa på. Gud vad jag längtar! Han ringde nyss för att säga godnatt och att han älska mig, så jävla söt och underbar! Önskar att han va här nu så jag fick bara krama och pussa ihjäl honom! :D

Ska slänga mig i en dusch snart, sen ska jag plocka iårdning i rummet, sen gå ut med Spike sen blir det att sova. Är trött om jag ska vara ärlig, och om jag sover så går ju dagarna fortare till jag får träffa min älskling! pusspåderå!

Söt bild på Spike, när han gosar!
Nu har jag äntligen träffat min underbara pojkvän, härligt!

Nu blir det film mys med familjen och kolla på Step up 2 som går på tv just nu.
hörs sen kanske lööövie !

Klockan börjar närma sig 5 och jag är överlycklig! :D

Tog lite nya bilder nyss, PUZ.



Sitter hemma på balkan och bara tar allt chill, har nyss varit ute med Spike och mamma hängde på. Ska så träffa robin vif 5 tiden mysiigt värre! Men tills dess blir det att mysa hemma med, Mamma, Sarah, Sirri, Jordan Elias och Spike hihi.

Vet fan inte vad som händer i kväll, sånt som märks.. Blir förmodligen att bara va hemma och umgås med min familj annars hänger jag kanske på massa vänner ut och fiesta eller något? Inga pengar men behöver ju inte dricka alkohol för att ha skojj.

Yes, och det gör ont som bara fan! Får se om det blir någon praktik i morgon, ska ringa dit och höra vad de tycker för hur ska jag kunna bära barnen och den salvan som jag använer är fan värre Tigerbalsam.. Får barnen den i ögonen är det ju ganska så illa menar jag. Vill ju inte gör dem blinda precis..

Håller på att ladda ner Stomp the yard 2, den verkar tööng, men de flesta säger att 1:an är bäst men det brukar ju vara så med filmer. !:an är ju alltid bäst för det mesta ialla fall ? Kan berätta mer om den i morgon och betyd sätta den:)

Längtar som fan till Lördag då jag kommer få spendera 4 mysiga timmar med min underbara!
Puss på denna dag, den har faktist varit helt okej, för Robin har varit glad och då är jag med glad!

Pratade nyss men Baby-Boo, Blir till att träffan honom på Lördag! Åh fan vad jag längtar! Hoppas bara att jag inte blir sjuk nu för känner mig lite halv dan om jag ska vara ärlig.. Och Robin sa det att om jag är sjuk på Lördag så kommer han och slår ihjäl mig haha. Gulligt?? ;) Nejdå men om jag nu skulle vara sjuk så skiter jag fan i det. Tänker träffa honom ändå.

Nu blir det ett varmt bad, sen blir det att hoppa i säng och sova, får se om jag överlever natten? Så att jag kan gå till praktiken i morogn. Faktist så har det blivit mycket roligare där. Nu när man lär känna barnen mer oså. Och nu har jag även börjat prata mer utanför dagiset med personalen så nu kan man ju slå ihjäl några timmar med skit snack också! För personalen är väldigt trävliga, och speciellt min handledare! :)


Kan man vara mer sexig när man tänker ??
Kom fram till ; En tomt rum typ ..
Sitter hemma, mamma är här på besök och snart kommer brorsan och Sarah hem hit.
Jag och mamma har tagit en massa fula bilder kan jag lova, tänkte jag skulle lägga in någon hehe.
Sen har jag tagit några själv, med min sköna sjal och jacka haha.



Förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte haft orken till ett blogga typ?

Aya snacka med Kimberly nyss i telefonen, gud vad man saknar den människan! Men ihelgen blir det att umgås med henne.
Hon kommer hem occh då jävla blir de L 'n K Time ;).

Sitter och väntar på att sara ska höra av sig hon hade tydligen något skit skojj att berätta så är himmla nyfiken kan jag lova :D

Hitta aldrig kamera sladden igår så därför har det inte heller blivit några bilder.

Idag har jag bara varit hemma, Sovit för det mesta? Blev ingen praktik eftersom jag försov mig, och sen senare idag så kom älsklings Sara förbi, så hon har varit här hela kvällen med mig, Mys! Vi har sätt på film och ätit en massa god saker. :)

Imorgon blir det Praktiken igen, säger bara det är rena rama självmordet att gå dit.. fyfan!
Aya, Om ca. 1 - 2 månader smäller det också!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nu är rummet istort sätt klart, förutom att jag ska köpa mera ljus osv, sen fattas ju min säng, har ju Elias gammla så länge, men har fått upp alla hyllor osv nu och tänkte bjuda på lite bilder, efter det här inlägget.

Snacka även med Älsklingen förut, han är bara för gullig, så massa gulligt idag faktist haha.
Aya, nu ska jag ta kameran och fota rummet sen så lägger jag in bilderna så får ni se hur det ser ut typ :)

Hitta dessa bilder på google, förbannade paparezzi ;)

Sitter och läser mina gammla inlägg fron Hösten/Vintern -09.. Blir så jävla förbannad när jag läser allt jag skrivit.. På mig själv på andra, på allt.. Blir lite hatisk där om jag ska vara riktigt ärlig. Och det är jag ju för det mesta ?

Varför är jag arg på mig själv?
Jo.. Hur i helvete kunde jag vara så dum och skriva ut allt de där?.. Joförsej va ju inte min bblogg lika stor som nu, men att jag vågade hade luft till att vräka ut mig alla de sakerna, för det första alla mina känslor! Det är det sjukaste fattar inte hur jag kunde visa mig så svag framför de som faktist läste min blogg! Pinsamt och sen så kunde jag faktist bete mig riktigt elakt mot främande persnoner, och hänga ut dem på bloggen.

Varför jag är arg på andra?
Att de som just då stod mig närmast vägrade att inse att jag mådde piss!, Det måste nog vara det versta av allt. Det va ingen som ens fråga hur jag mådde, och ändå är det så solklart ner skrivet i ord hur jag mådde. Den ända som verkligen fans där på riktigt va Kimberly och det är jag evigt tacksam för! Hon är värd min Kärlek och Respekt livet ut.

Men jag mår bra idag och det är huvudsaken :)
Ligger helt Sömnlös i mitt tomma rum.. Kan inte sova, kanske beror på att jag har sovit hela dag eller.. röksugen, nervös inför i morgon (första praktik dagen), tänker på hur gullig Robin va i telefon, och att de känns ovant i de nya rummet?
Må detta få ett slut ialla fall :P

Yes ni läste rätt, Imorgon är det första praktik dagen.. Fick reda på de idag. Grattis ??
Aya, se vad man kan göra av detta betyg då, tror nog det går super bra, lite nevös på vad det är för personal bara, vill ju hells inte hamna blan massa jävla satkärringar, lixom vem vill det ?? Haha..
Spike i sin nya super sköna säng, Han älskar den!:)
Nu upptäckte jag det.. Har gjort en massa Mobil bloggar men har glömmt att kopla om nummret till den här bloggen igen, så de blev ju skickade till den blogg som jag inte använder och som inte ens finns längre haha.. Typiskt! :)

Har nyss snackat med Robin i telefon, vi kom faktist jävligt bra överens om våran framtid ihop, känns förjävligt bra faktist. Visst har det varit en massa knasigt och så mellan oss, men vi kan inte råför att vi älskar varanndra ;)

Aya, sitter i mitt "nya" rum, ser fan inte ut som de "gammla" iaf, har en liten skit säng för tillfället, en plasma Tv på golvet, 2 Hyllor som inte är uppsatta två små bort, en Hund bädd.. Inget mer haha. Känns förjävligt Tomt :P

Typ min FavoRit Lååååt, Den e Gammal ÅÅh, Grym!