Beräknat förlossnings datum: 12 Juni 2011
Barnet blev till omkring: 19 September 2010
Jag är nu i vecka: 33
Och i månad: 7
Antal graviditetsveckor och dagar: 32 veckor och 1 dagar (32+1)
Antal dagar kvar till förlossningen: 55!

Länge sen nu jag skrev något om graviditeten osv, men har inte haft så mycket att skriva. Alla rullar på som vanligt inte så mycket förändringar osv förutom att magen börjar växa som ni ser och att lilla damien börjar tjocka till sig ordentligt nu i magen! Hihi :D. Har ganska mycket för värkar och så nu.. Skit jobbigt är de! Men de säger ju bara en sak, att de är på väg snart ;). Damien är redan fixerad och har varit de i ca 3 veckor nu, underbart. Han hjärt ljud för 3 veckor sen låg på 135 och i fredags när jag var hos barnmorskan låg hjärt slagen på 140 istället:).

Jaa.. Vad mer kan jag säga? Robin och jag längtar i hjäl oss, tiden har gått jävligt fort men nu känns de som att den satnnat upp ett tag hehe, och så kommer de väll kännas tills det är dags för lill killen att komma ut :P

Har har ni 2 Bilder som togs alldeles nyss,


Carro kom och hämta mig i stan igår och så körde hon mig hem till Ronja där hon, Ida och lilla Melvin satt och baka, blev att chilla och snacka lite skit sen kom även pata hem. Jag och Ida drog där ifrån någon gång på kvällen hem till henne och tog de lugnt sen blev de att sova, va sjukt trött! :P

Vetti fan vad som händer idag, sånt som märks  ;)

Har inte uppdaterat på en evighet som ni märkt.. Håller på att flytta ifrån syrran så har inte varit hemma och där jag har varit har de tyvärr inte funnits något internet. Och tack vare flytt osv så har jag inte direkt hunnit att skriva något blogg inlägg ifrån telefonen. Sitter just nu i Norrköping, kände att jag behövde komma ifrån Finspång ett tag så drog till min foster mamma som även är en av mina bästavänner! Mys! :)

Angående flytten då så har jag pratat mycket med soc och ska på möte igen på Tisdag och då ska jag be om en akut lägenhet på nyhem hellst, hoppas verkligen dom fixar en 2:a där till mig, skulle vara gult värt!
Håll tummarna för mig nu!!! :D

Bjuder på en gammal bild som ja hitta på datan ;)

Ligger i ett bad hemma, ska väl alldeles strax dra mig upp och sätta på mig något fint och dra ut:-). Ska träffa en person, tänker inte säga vem för de hemligt hihi! Och nej de är inte mitt ex, och nej jag har ingen ny, iaf inte än så länge ;-). Naro kanske säger vem senare, sånt som märks, måste först ta reda på om de värt de? Jag menar skit snacket i finspång och norrköping går ju som bara fan haha :-P. Aya hörs!

Tack för alla söta kommentarer, jag har fortfarande inget internet hemma så har inte sätt dom förns nu
blir seg i uppdateringen fram tills dess men försöker att uppdatera lite då och då ifrån mobilen! :)


Svar till amanda : Nej de e inte om Robin :)

Dags för en förändring kanske?...... Vare sig man vill eller inte så måste de göras en förändring ibland. Idag gör jag en nystart i mitt liv. Något som bara kan bli bättre tror jag. Tänker inte vara öppen om förändringen men en förändring kommer att ske, för mig och min familjs skull. Nu ska ingen av oss behöva göra varann olyckliga igen, nu tar vi bort alla möjligheter. De blir bäst så här för oss alla. Till tacka alla som finns och ställer upp och som tänker stötta mig i de här! Älskar er alla!

Sho, slänger upp en mobilblogg eftersom vi fortfarande inte har något internet här hemma.. Ja vad har jag gjort idag? Inte alls mycket skickat ungarna till skola och dagis, sovit och städat. Sen drog jag hem till robin, vi åt lite mat sen låg vi och myste till en skit bra film, kommer inte ihåg vad den hette men den va iaf skit bra! Nu är jag iaf hemma, ligger i ett bad just nu och ska lägga mig och sova direkt efter tror jag. Om jag lyckas... Har haft för väskar hela dagen, skit hemskt! Kanske dags att föda i natt? ;-) haha nedå. Aya ska smsa lite med robin nu innan jag ska lägga mig så vi hörs antagligen imorgon:-) puss!

My life be like.... Uuuuuuu aaaaaahhh!!:-D. Sho vad händer kl. 02.17 då? ;-) själv är jag på väg hem ifrån babe. Kunde inte stanna eftersom jag ska upp kl. 07 med ungarna och skicka dom till skola och dagis :-). Fan kommer sova underbart efter denna promenad mitt i natten haha.. Aya kom med lite kommentarer om mag bilderna för fan?! :-P har magen växt tycker ni? :-).

Jasså de va bara lilla du, då vet jag ;)

Tja blir en mobil blogg här då lite kort så där ;-). Vad händer folket? Själv gör jag inte mycket mer än att umgås med soft folk haha :-D. Bara så att ni vet är uppdateringen seg eftersom jag inte har varit hemma något typ och sen så har vi ändå inget internet just ju.. Dör! Bra att man har en på laddad lur så man kan hålla kontakten med alla sötnosar ;-) aya puss på er så länge!

Sitter hemma hos Ida och chillar, typ vakna för ett tag sen och kan lova er att jag är helt död efter igår, de blev rätt sent! Bara massa tråkigt folk igår men som tur var rädda Roddy och hans kompis (min granne) kvällen. Dom va ap fulla och fett roliga haha.. så kan de gå ;)

Händer idag då? Själv tänker jag inte säga va ja ska göra för de hemligt! ;)

Bjuder på en gammal bild på mig och tasha!
Fick en kommentar som lyder så här:

Vad skulle du gjort om du fick en tjej? Snällt och skriva som du gör (skyll inte på att du VET att det blir en pojke osv, du har skrivit förr att du önskar en pojke..) Mogna mammor är glada, vilken kön det än blir!

Svar:

Fattar inte ett skit vad du snackar om, jag har varit på 3D ultraljud och sätt en snopp så ja VET att det är en kille!? Är de fel att kolla vad de blir för kön eller? Och jaa jag har sagt att ja önska mig en son innan ja visste vad de blev, men hade blivit minst lika glad om det blev en tjej. Så stick för fan!