Dags att slagga nuråå, börjar bli galet trött.
Får se om det blir någon skola i morgon med tanke på mitt mående.

Nu blir de Andra Avenyn sen gång typ skit bra film?;)

25 frågor om mig själv

Röker du?
Yes..

 

Snusar du?
Nej, fyfan tycker det är vidrigt, både lukten och smaken!

 

Skolkar du?
Hehe.. Mjoo blivit rätt ofta på sista tiden men ska börja sköta mig nu som sagt:)

 

Gör du frukosten själv?
Yes, om jag nu äter någon frukost.. Brukar inte göra det.

 

Har du suttit i rätten?
Yes..

 

Har du slagit ner någon?
Flera gånger..

 

Har du pussat någon av samma kön?
Ja.

 

Har du varit på strippklubb?
Naj,

 

Vad gör du när du blöder näsblod?
Vet inte har aldrig haft näsblod tror jag.. Kanske någon gång när jag var liten men inget jag kan komma ihåg iaf.

 

När grät du senast?
Några dagar sen, va så jävla förbannad att de blev tårar av de.

 

Vem kan du prata om allt med?
Min foster mamma

 

Har du solglasögon?
Köppte typ 5 st par, allt e borta.

 

Skriv en mening på engelska:
I got Ice In my veins, Blood In my Eyez, Hate In my Heart and Love In my mind.

 

Vem pussade du senast?
Jordan

 

Vem kramade du senast?
Jordan

 

Vad är din högsta önskan just nu?
Att få ett riktigt Cash-Flow!, Att Robin sov jämter mig i natt.

 

Vad heter ditt hårspray du använder?
Använder inget hårspray

 

Vem gillar du?
Robin så klart :)

 

Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
Har ingen tröjja;) Ska sova :)

 

Är du blyg?
Mja kan jag inte påstå? Haha..

 

Vad tänker du på just nu?
Att gå ut och röka.. Men vet inte om jag orkar sen så mår jag inge vidare för är matsjuk men ska nog ta några bloss ändå, för annars kommer jag inte kunna somna vafan. Sen tänker jag på att jag vill ha en ny blogg design!

Sitter hemma, tror verkligen jag håller på att bli sjuk.. :(
Jag mår illa och har ont i magen osv..

Aya här hemma händer det inte så mycket, väntar på att Robin ska ringa snart igen, och ya, vi är tillsammans igen om ni undrar.. hihi.. Vi prata ut lite igår, blev sams. Och idag när han ringde bestämmde vi oss för att bli tillsammans igen, vi klarar oss fan inte utan varandra eller något? Vi båda har bestämmt oss för att ändra våra liv, börja tänka mer på framtiden osv. Så detta blev en härlig start.

Sitter just nu på balkan och lyssnar på en gammal, gammal låt.. Brukar inte vara min stil på musik men denna låt får man fan rysningar av, den är så jävla skum, skön och allmänt SOFT!

Blev ingen skola idag, men i morgon ska jag gå och i morgon börjar även mii nya liv. Den skötsamma Linnea. Skolan och allt syftar jag på då. Dags för mig att skaffa lite saker i bagachet till de riktiga vuxen livet. :D

Åååh, jag mår så bra! Jag måste bara säga det.
Denna dag har varit så jävla fram och tillbaka hela tiden, Panik ångest, Aggressioner osv.. Inget vidare har min dag varit iaf, men nu har det mesta redit ut sig och jag känner att nu kan jag äntligen andas! Fyfan va skönt! :D

Nu blir det se Andra Avenyn och sen ba oooooooooooh SOMNA IN!

Ikväll va det jag som lagade maten, det blev klyft potatis och hamburgare. As gott kan jag lova och det var inte bara jag som tyckte utan hela familj, så jag ska börja laga maten oftare här i huset nu. Det bli ju smarrigt ;)

Och yaa.. Nu har jag nyss lagt på telefonen. Har rätt ut en hel del grejer med Robin.

Nu blir det iaf att kolla på Andra Avenyn med min älskade Spike den äna personen på denna värld som aldrig kommer svika mig, och jag kommer aldrig svika honom heller. Så nu blir det my pys med en massa god saker! :)

Typ en lite gammal bild :D
Kolla hååååååret! :(
Jag har redan bestämmt mig vart jag ska begrava dig din Fitta.
Hämta vem fan du vill, för jag skiter it. Du ska ner. That's It.
Sitter hemma hos mig med Sabina, vi har mat rast. så vi drog hem till mig en sabbis för att rulla ciggaretter och chilla på balakn. Händer en ganska underlig sak idag, hade råkat ringa Kim på lektionen sen så såg ja det efter ett tag så messade och skrev förlåt typ. Och det va rätt lungt aså, han va typ inte sne längre på mig? Haha. Vart ganska så chocka dom jag ska vara ärlig men det va ju nice, en fiende mer eller mindre gör väl inget haha.

Aya nu ska ja fräsha upp mig lite, skriver senare. PUSS
Idag va jag i skolan, men bara till lunch sen så kom Sara till min skola så att vi och snackade lite skit med Robin på skolgården, vi kan iaf prata som vanligt folk nu tror jag? Sen drog vi hem till henne för vi skulle sen till Pata och han skulle bara se klart på en film och den där filmen verkade aldrig få ett slut ;).

Jag och Sara ville inte störa så vi drog oss hem till Matte istället, mev galet med chill där, massa roliugt folk osv. Sen drog vi hem till mig och sen har vi bara legat framför datan och kollat på Andra Avenyn i timmar haha!:D

Nej nu blir det en dusch hörs sen!

Jag och Sara hade en Fet!ng kväll jag jag lova er, helt perffa.

Stackars Manne, lovade honom att jag skulle ringa och så gjorde jag aldrig de.. Ska dra iväg ett sms och kolla om han fortfarande har sin mobil på rummet. Men aya vi hörs i morogn. Btw skola i morogn fyfan!;)

I tried to stop you, open your eyes
but you didn´t listen, like I were telling you a lie
open the book, look at the page 25
it´s a picture of us, u know, everything was fine

this song have my last words to u from me

so now u know what I want, what I think and feel
and what I feel is not the same thing ive been made and do
cause i don´t want u back, dosen´t matter that I love u

Fick ryck och ville göra mig i årdning men nej fan pallade inte, platta bara håret resten får va haha.
Funderar vad jag ska göra sen, blir nog att vara med Sara men när hon jobbar då, för hon ska jobba sen, någon som har lust att hitta på något då, så hör av er. Aya nu ska jag kolla på kläder till Spikey PUz
Sitter hemma, väntar på att Sabina ringer så ska vi mötas i Centrum och ta en cigg och snacka lite skit, men funderar på att bjuda hit henne istället på en kopp kaffe. Liksom vad ska man göra i Centrum nu? Haha! :D

Och så ska jag snart bada Spike och göra honom lite fin, han vill väl också lukta gott och snygga till sig ibland? haha. Min underbara hund asså, fyfan vad uppskattad man känner sig när man är med honom, min underarbara lilla ängel!

Nu kommer jag somna gott. Ikväll slaggar thomas jämter mig (tro inget nu!) Det är en vän oså förblir det kan jag lova haha. Men aaaaaaaaaaaaaah va skulle jag sänga...................................Juste.....................................Godnatt!

HAHA VA BARA TVUNGEN! fYFAN SÅ VI SER UT VÄNNEN !!!!! :d:d:d:d
Ujah, nu har jag både vart med min underbara Sara och pratat med Manuel. Blev inte direkt något långt samtal eftersom han inte ville störa när jag satt och snacka med Sara, men jag ska ringa den jäveln i morgon :)

Nu vänar jag på att syster Sarah ska komma hem, hon har ju varit i Södertälje hela jävla helgen så saknar henne faktist. Jag och Sirri har faktist vart jätte duktiga och städat heeeeeela lägenheten själv, och vi behövde inte en bråka om vem som skulle ta disken för han har lärt sig att jag inte gört haha.;)

Men nu ska jag ta en dusch, vi hörs sen fuckers!


Hur mycket jag dig än saknar
så kommer jag nog aldrig att komma tillbaka..
Prata nyss med Manuel i luren, han ska ringa igen vid 21, för jag ska alldeles strax åka med Sara och hennes mamma och handla, cigg och massa gott, för ikväll blir det en massa mys här hemma hos mig! :)

Sitter och lyssnar på min underbara låt Chris Brown - Without you <3
Sitter ute på balkan med Sirri, väntar på att min underbara Sara ska komma. Blir väl att snacka en massa skit och bara chilla, några ciggaretter och kaffe skadar inte haha ;)

Väntar även på att Robin ska komma med min halsduk, klarar mig verkligen inte utan den så jag måste ha den haha. Och snart ringer nog Manuel, han sa att han skulle ringa snart igen iaf. Så ah gör inte så mycket mer än att vänta.
Miranda Fasters Älskling!
Gick typ och la mig vid 05.30, och vaknade för en timma sedan typ, måste vara sjuk eller något? Vaknar fan aldrig tidigt haha? Aya men det är väl inget att klga på? Syrran kommer ju bli överlycklig när jag berättar ;)

Ska snart hoppa in i en dusch sen blir det att städa lägenheten, för idag kommer ju min underbara syster hem! Fyfan va skönt det ska bli att hon kommer hem. Och vi har mycket att snacka om tror jag ;)

Så jävla trött på denna förbannade kärleken!

Att jag aldrig lär mig? Varför är jag så jävla naiv?

Jag är så jävla trött på allt dena skit, så jävla trött på tomma ord, på falska löften, på slag och hot!
Känns ärligt talat som jag aldrig kommer kunna ha ett normal förhållande? Skyller absoult inte allt på killarna för jag vet att jag också kan bete mig så jävla idiotiskt. Men seriöst jag försöker, jag vill hitta en kille som man kan dela allt med, skaffa barn, familj, och en framtid.. Men jag drar mig ärligt till helt fel personer.. Hur ska en halt hjälpa en halt som sagt.. Har sagt de förr, och jag menade det faktist! Att jag ALDRIG mer vill bli kär! Hatar kärlek! Men ändå är man så jävla beroende av en närhet. Seriöst vafan ska man göra? Haha det är helt patetiskt! Fyfan :P


Fan vad jag längtar tills på Fredag (inga kommentarer om detta,jag vet att det är söndag haha) Men på Fredag är det en vädigl speciell dag! Då ska jag nämligen till Norrköping och FIEESTA hela natten på Otten med mina gamla barndomsvänner Moa och Angelica! Fyfan vi kommer röjja upp hela stället så se till att vara där alla roliga!;)



Ae nu blir de sleepy sleepy snart, ska Ringa Manuel har vi bestämmt sen ska jag städa, hälsa på syrrannär hon kommer hem och sen Träffa min underbara Sara! Sen blir det väl att ringa och prata med Manuell igen några gånger ;) Verkar aldrig bli av med att hålla kontakt med killar genom luren för de sitter inne haha! Ae puss på manne och alla andra fina människor i min närhet =)
Tittade nyss på en massa gammla videos från i sommras och de som följt min blogg vet ju vem/villka jag spenderade den mesta delen av sommaren med.. Ida och "Grabbarna grus". Fan vad jag saknar den tiden aså.. Vi har fan bott under samma tak, vi alla har betalat maten på bordet, hjälpt varandra i vått och tort och inte mycket av detta finns kvar sorligt nog. Finns bara en av dessa personer som jag nu har kontakt med. Känns fett sorligt att det ser ut som det gör idag. Alla har gått vidare, vissa av oss gick uppåt andra neråt och några är fortfarande samma spår. Jag vet att den slags "kärleken" finns kvar. Tror nog vi alla tänker tillbaks på den tiden och minns den som något gott! Men allt blir tyvärr inte som man tänkt och det är synd fan.. Men om någon av er läser detta så fan vill jag att ni ska veta att jag både älskar och saknar!

Nu är man singel igen, känns helt fucking awesome! ;)

Tycker det ska bli så jävla roligt att se/höra om han kommer tillbaka och ber om att få mig tillbaka, typ helt säker på att det kommer blir ett samtal från ett doltnr när han åkt in igen. Där han kommer ångra sig och ta tillbaka allt han sagt. Han kommer ångra sig iaf det vet jag. Men ah stackars honom ifall jag nu inte vill ha tillbaks han sen. Vette fan så, för ska de va så här var och varannan dag så tvekar jag hårt på att jag vill ha honom tillbaka. Jag är igentligen dum i huvet om jag tar tillbaka han men aah sånt som märks ;) MOHAHA

Nu blir det att vänta tills kl blir 22.30, så ska jag ringa Manne, han är då nämligen framme på ditt behandligs hem så du ska jag ringa så ska vi snacka lite. Trevligt va? He he he. ;)

- 4 frågor om förhållanden
är du singel? - Naaaj
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Absolut!
hur många har du varit kär i? - 2
är du kär just nu? - Ya det är jag =)

- 10 frågor om dig själv
namn? - Linnéa
när fyller du år? - 17 juli
några piercingar? - ja, naveln, öronen, läppen
vad har du på dig just nu? - Mjukis, linne, t-shirt och H-tröjja ;)
vilken årstid är bäst? Vår och Sommar!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna upp jämer Robin och Kaffet är färdigt!
vad tycker du mest om hos dig själv? - Mina läppar?
vad är du bra på? - De flesta säger, att vara dryg xD HAHAH
vem älskar du mest på denna jorden - Spike
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Med Någon! :O

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Denize
vem är den roligaste av dina vänner? - Måste vara Matte för han e damp! :D
vem är snyggast av dina vänner? - Alla mina vänner har "klass" på något sätt:)
vem är mest partyprisse? - Amanda Ahlsson :D
vem är den du helst har filmkväll med? - Min egna bästatste SARA NORDSTÖM!
vem av dina vänner är mest "evil"? -  Måste vara jag själv och min pojkvän haha!

- 12 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Min syster och foster mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Helt okej..
vem är farligast i din familj? - Jag xD
vem ser roligast ut i din familj? - Min ful söta pappa:)
har ni något husdjur? - Nej men jag har min son Spike;)
vem har du mest gemensamt med? - Min bror
vem står för underhållningen? - Det är självaste jag
vem sover du oftast med? - Spike (varje kväll). Sen Sarah eller barnen
roligaste kvällen med familjemedlem? - Min bror
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 3-4 dagar
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 2 veckor kanske

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - Sovit
har du varit glad idag? - Typ nej
har du varit ledsen idag? - Nej
har du gjort något bra idag? - Köpt cigg
vad ska du göra nu? - Börja fixa mig, fest senare
har du gjort något dåligt idag? - Gör jag varje dag
vad har du ätit idag? - Inget
har du duschat idag? - Yes
är du trött nu? - Nope
vad händer imorn? - Sova, gå ut med Spike, Sova, Gå ut med Spike osv..
har du varit i skolan idag? - Naj

- Annat
Hur mår du just nu? - Som vanligt ;)
Har du piercat dig? - Yes
Är du hungrig nu? -  Naj
Vad är klockan nu just nu? - 18.39
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -  3

- Telefon/ Mobil
Vem ringde dig senast? - Min foster mamma
Vem ringde du senast? - Öhh ingen aning
Vem sms:a till dig senast? - Tillah
Vem sms:a du till senast? - Sara <3

- Övrigt
Gillar du punk? - NEJ FÖRIHELVETE!

- Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Yes
Vilket är ditt favoritband? - Band, finns de ens kvar?
Vad gillar du för musik? - HipHop, R&B, reagge

- Kläder
Har du fler än 4 linnen? - jaa
Har du fler än 3 jeans? - jaa.
Har du fler än 5 tröjor? - jaa.

- Kärlek
Är du kär just nu? - Ya
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du ett förhållande? - Ya
Är du romantisk? - Kan vara
Har du kysst någon? - Ya
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Seriösa? Kim
Hur länge höll det? - 12 månader
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Ya när man va mindra hahah XD
Vem sov du senast bredvid? - Hemligt ;)
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - Haha, a men de höll en dag xD
När fick du din första kyss? - haha de va ett jävla br atag sen xD
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Vette fan
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - NEJ!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nja, vet inte. Skulle tatuera in kims namn men kolla på oss nu? HAHA. så det vetee fan om ja skullle aså
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Ganska lika där
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? -  Har märkt att jag drar mig till killar som e kriminella så måste ju ligga något i det? BADBOY kanske? ;) STIIIIIIIIIIIL !

Ikväll blir de förmodligen fest.
Nu har man färgat håret alldeles själv. Blev dö Nice ! ;)
Sitter i vardagrummet försöker att sminka mig, se om man ser lite bättre ut nu med den spräckta läppen.. Den är ju inte direkt så vaker, svullen som fan, och ett jävla jacki den, och den är röd som fan. VACKERT!;)

Har tagit en kaffe och cigg med Sarah på balkan nu innan hon drar, kommer faktist sakna henna massor! Saknar henne redan! Men idag ska jag till MR. Hemlig så han kan säkert få mig på bättre.

Har sovit hela dagen verkligen! I morse fick man vatten översig osv. Men jag vägrade ändå gå till skolan haha. Men i morgon blir det SF - (Sarah Fritt). Då slipper jag tjatet och gnället och vattnet =)

Vete fan vad som händer idag, ska nog bara vara hemma kanske blir att träffa mr hemlig igen..
Massor som har frågat mig vem det är och om jag är otrogen mot Robin men nej det är jag absolut inte. Det här är en vän som jag träffar med grejen är att det är inte så smart att nämna hans namn än, vi vill ligga lågt ett tag till som sagt.

Kanske blir en uppdatering senare det beror på. PUZ
Saknar!
Yes, nu har man varit i Norrköping och hjälpt Ida att stor handla. Det vart verkligen skit mycket!
Man såg inte mig bakomvagnen typ, och det har vi faktsit bild bevis på haha.

Ikväll blir det att träffa min mr. hemlig tihi ;)
Aya, nu ska jag se på Andra Avenyn och vila ett tag. Vi hörs!

Ligger sjuk hemma.. Eller aah sjuk & sjuk? Hor bivärkningar är en bättre förklaring.
Jag hatar den här jävla medicinen.

Aya, vill säga grattis till min underbara Zara <3
Ah, sån man får leva med.
Tänker inte ha min pappas efternamn.
Han kan tycka vad han vill.
För jag är alltid den jag är.
Och jag är Linnéa Larsson.
AKA MARY JANE !
och nu är jag tillbaka ;)
Sheit klockan är 05.49 och jag kan inte sova, ligger och oroar mig som fan..
Stephanie kom till mig tidigar idag, vi har väl inte gjort så mycket. Det blev en runda ner till Grillen så hon kunde äta och sen har vi bara legat här hemma och tagit de lugnt.

Blir att ta ett varmt och skönt bad nu, sen vette fan. Robin kanske kommer hit eller så taggar jag nog till Kristallen. Får se vad som sker. Aya hörs fuckers!
Nu lär många dö som aldrig sätt mig under året 2007-2008.. Min vikt har verkligen förändrats och jag tänkte verkligen på det när jag titta på gammla bilder och är fan tvungen at lägga ut det här på bloggen! Vissa som har varit med dessa 4-3 år tror nog att jag har bantat, MEN JAG HAR ALDRIG BANTAT I HELA MITT LIV! Men nu senaste halv året gick jag ner 12 kg bara så där.. Det va ju när min mamma låg inne på sjukhuset, sen gick jag bara neråt och neråt. Men har ni en bild som chockar till och med mig!

Det blev kristallen igår efter shoppnings turen i Norrköping. Drog till Ida typ vid 23 tiden där dom satt och drack, (jag va nyckter). Sen kom vi på att kristallen va öppet så jag och Ida tagga dit och dom andra tagga hem. Vi hade skit kul verkligen! Jag var bjuden på redbull vodka hela jävla kvällen så jag blev ganska så knök full. Jag både dansa och sjöng karioke haha. Ae aså grymt kul va det! Får fan bli av snart igen! Kanske i kväll? ;)

Ajuste och igår blev det att handla..
(tryck på bilderna så blir de större)


- Ljusa jeans tights
- Svarta tights
- Headsätt

På stan och shoppar galet! sitter just nu med bea och väntar på att hennes bror ska komma med bil nycklarna, sen blir de att dra sig hemåt till finspång igen för i kväll är det fest fuckers!;-)

Mobil Blogg. Sitter på engelskan och gör inte så mycket haha, sitter här och chilap bara. Jag och tillah hoppas på att våran svenska lärare är sjuk idag igen så vi kan dra hem till mig och dricka kaffe förfan! ;) vet inte nu hur denna mobil Blogg kommer se ut men vi hoppas på att den blir bra haha! Puss

Nu håller jag på att göra mig i årdning för att dra mig till skolan, efter skolan blir det att tagga hem till Norrköping överdagen, ska shoppa lite.. MY MOBIL entligen! Och sen kläder mm. Ska även möta upp Sylva på stan. Mysigt kommer det bli, så det blir väl inte mycket uppdatering idag heller? Haha det är synd för har inte så mycket tid till bloggen nu fan men jag lovar ska försöka komma igång när jag får min nya lur och börja mobil blogga hela tiden :)

Men vi hörs senare pussssss.
Ya vafan ska man säga, svårt att somna pga den fitt, hor jobbiga hostan som jag har!
Ser även på en ur kass film vette fan vad den hette, men den e riktigt dålig med, så kan inte soma för den tråkar ut mig, men ska väl sätta på Sin nombre eller något, en film som faktist lika bra varje gång jag ser den! Så fuck you fuckers, e på skit kefft humör
! CIAO
Usch vad tomt, ensamt, kall och stelt de blev att sova ensam i natt...
Sitter helt jävla ut tråkad och försöker förstå mig på saker som jag aldrig kommer att förstå..
Aya, sitter och lyssnar på 2 låtar, som jag har SAKNAT!

Här har ni dom, det är länkar så tycker ni på låtarna så kommer ni till youtube.


Sade - The safest place
Eminem - Space bound


Okej.. Nu är de gjort.. Hoppas på bättre lycka nästa gång?

Aya, har solat nu, dushat med så nu ska jag äta, sen se film och vänta på batt baby boo ska höra av sig. Annar vet jag faktis inte blir väl att dra till Robin om han inte kommer hit. Annars ska jag bara vara hemma och umgås med min familj och veckans speciella syster BEA som är här! love!

Smeknamn: Linnéa, Jane, Mary Jane, Lunnie, Lelle

Låt som när du är ledsen sörjer till:  Shirley Clamp - Jag fick låna en ängel

Beroende av: Cigg och närhet

Vad tror folk om dig? Ya du har fått kommentarer om att jag är bitchig och dryg innan man lär känna mig, men att när man väl lärt känna mig så är jag väldigt jordnära och omtänksam. Full med Empati och sympati.

Stämmer det? Visst kan jag va en riktig bitch och visst är jag rätt dryg men jag har även bra sidor med, är inte alltid en bitch som sagt, kan även visa bra sidor av mig haha.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon, mitt hår och min kropp

Hur imponerar man på dig? Hmm.. svår fråga..

Brukar du skratta för dig själv? Ibland haha

Var bor du? Finspång och Norrköping

Trivs du där? Finspång, YES! Norrköping, nja..

Hur svarar du i mobilen? Ah hallå?

Vem ringde du senast? Robin

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: fråga om han sov och bad han ringa mig när han vakna

Antal timmar sömn inatt: Vette fan, vaknade i mellan åt

Sov du ensam: Nej, Robin sov här

Brukar du komma i tid: Oftast?

Vad tycker du om fötter: Haha, inte så att jag gillar få de upp körda i fejjat direkt :P

Vad saknar du: Vissa saker från de förflutna

Hade du en bra kväll igår: Ya, den va as chill!

Favorit dryck på morgonen: Kaffe!

När brukar du oftast gå och lägga dig: 22-23 tiden

Är du blyg? Naa inte ofta men någon gång kanske

Sysslar du med någon idrott: Nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ya, jag har vart med om de

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Jag skulle fan pissa sen skulle jag kolla vad de första en kille igentligen tänker på när de ser en brud haha.

Är du nöjd med ditt liv: Ya aså, visst finns de folk som har de bättre än jag men det finns nog mer som har de sämra så jag borde igentligen inte klaga, även fast jag gör de ganska ofta haha!

Är du bortskämd: Ya, enligt andra men inte enligt mig själv

Vad gör du i morgon: Vet inte, försöka bli frisk, umgås med Robin  kanske?

Vad är det värsta du vet? Ensamhet!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har bara några äkta vänskap, resten är vämnner. Kan inte riktigt förklara skillanden men vänner är vänner man vet aldrig var dom befiner sig, men de som jag har en äkta vänskap med vet jag aldrig vart jag har dom.

Vad är det finaste du fått? Kärlek

En speciell dag du minns: Oj ska jag vara helt ärlig så en av de dagarna är den 22 maj, då jag träffade en person som jag har fått lära mig en massa enfarenheter av. Även om de datumet igentligen kanske va de västa, så är det samtidigt ett datum där jag träffade en person som fick mig inse hur förjävligt livet kan vara. Och att den ända personen man igentligen kan lita på är sig själv. Mm.. Vi har inte en ändaste kontakt idag, det känns jävligt bra men är ändå tacksam för det som denna person lärde mig genom sina egna misstag och av mina.

Du samlar på: Kärlek

Vem ringer du när du är arg/ledsen?: Går ut med Spike, ibland kan de hända att jag ringer Sylva

När grät du senast: Förra veckan tror jag att de va?

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Ge en stor del till min familj, sen skulle jag nu shoppa en hel del, men mycket av pengarna skulle jag nog spara på ett konto som jag kan ha när jag skaffar familj.

Vill du gifta dig: Ya det vill jag!!! Men inte Robin.. :(

Vill du ha barn: 2 söner haha, anledningen till det är att jag är väldigt överbeskyddande och skulle nog ha jäkligt svårt att släppa ut min dotter om kvällarna, jag menar, oskuld, killar som taffsar osv....

Är du musikalisk? Mja, va mer förut.

Biter du på naglarna: När jag blir nervös eller arg! Men aldrig annars!
Aa, idag försov man sig en timma typ, sen drog jag hem en timma tidigare för jag mådde skit, sen drog jag till Centrum och shoppa en tröjja och en ögonfrans böjar, det behövdes!

Har nyss ätit piizza, ska nog dra med Spike och sola, sen får vi se om jag ska träffa Robin något idag, men han ligger ju bara hemma och spelar så yaa vi får väl se om han kan ha ett uppehåll från sitt spel ett tag kanske? Haha

Aya nu ska jag ut och tända en cigg, hörs senare pusss