Förstår mig absolut inte på föräldrer som kan skita i sitt barn pga att man är osams med den andra föräldern. Fan skaffar man barn så tar man väl hand om de oavsett vad de än är? En bra förälder låter ingen/inget i världen förhindra att träffa sitt barn?


Jag kan säga så mycket som att jag aldrig skulle låta något/någon förhindra mig att träffa min son,  spelar ingen roll vad som än händer jag vill alltid ha min son. Har alltid varit kapabel till att ta min son i svåra situationer också för den delen. Tex som när jag först miste min syster, jag hade min son då? lämna inte ens bort han? en månad efter mister jag min pappa som stog mig hemskt jävla nära hjärtat o även fast jag hade varit vaken hela natten, gråtit hela natten så tog jag min son på morgonen. Samma sak på deras begravningar, fixa barnvakt under tiden jag va i kyrkan men så fort jag kom hem bad ja personen komma och lämna min son. Så de spelar fan ingen roll va som händer, o hur stort eller vad de nu är för kärleken till sitt barn över vinner allt enligt mig!

ALLT FÖR MIN SON!
Tusen tankar till dig varje dag min kära pappa, saknar dig så de gör ont!
Jag älskar dig!!
Min son är de dyrbaraste här i världen, han är allt av de bästa och så jävla mycket mer. Min son för mig är mitt hjärta alltså min livlina. En dag som max kan jag va bort från honom, och bara på en dag så kan jag knappt släppa han ur tankarna, vad han gör, vad han äter, hur mycket han äter, om han sovit som han ska osv.

Men tex som nu när jag ligger i 39 grader feber som jag gjort i 4 dagar nu skulle de va skönt med lite hjälp, kanske en sov morgon eller aa en ledig dag där jag bara kan få ligga i sängen och vara sjuk. Hur ska jag kunna bli frisk om jag aldrig lyckas vila ut ordentliget? Och jag kan även smitta min son med den här influensan..

Men ja, får man någon hjälp? Ne.. Förstår inte att den andra närmsta anhöriga bara kan skita i allt sådär o låta de gå veckor innan personen träffar damien igen.. Undrar på riktigt om han har samma känslor som mig för damien? Usch detta gör mig så förbannad så va tvungen att skriva om det.. Förstår inte hur man kan klara sig utan sitt barn så länge! Önskar de sker en förändrig och att min son får en lika bra relation med sin pappa som med mig.

Måste tillägga att idag fick min fina sin andra tan också :D *stolt mamma*

Men feber, hosta och en jobbig jävla förskylning så fixa jag till mig lite och ska snart röra mig ner till Centrum.
Köpa molipect och sen dedär halstabletterna som e ganska dyra som bedövar halen? aa dom iaf.
Sen blir de att lämna jordan hos sin pappa.

Fortfarande sjuk då, så jävla träligt! Kan ju inte hitta på ett jävla skit..
Men idag blir de massa molipect (stavning?), och då försvinner ju iaf hostan tack & lov!

Take care bitches..
Börjat komma iårdning i lägenheten (syrrans grejer). Imorgon bli vi nog klara med alla kläder osv men mina soffor måste vi fixa ett förråd till o lägg dem i.. se hur de går haha.

Snart blir de kvällsmat sen massa kväll mys med min fina son, syrran o henne ungar.

och här har ni våren/sommarens hetaste låt!
Tycker jag och syrran verkligen förtjänar en stor jävla guld medalj!
Båda ligger i ca 40 graders feber, och inte får man någon hjälp från den andra föräldrern, vi biter helt enkelt i hop. Och jag säger inte att vi orkar men vi gört! tillskillnad från vissa andra!

Take care!
Kollar på repriserna av "den sista dokusåpan" och "karatefyllan" redan sätt dom men de e ju sjukt skojj haha!
Blir väl att glo lite BB på datorn sen, älskar att jag har dator nu med tanke på att jag inte har kanal 11. Nu kan jag ju lixom ba se skiten på datan ;) FUCKING LOVE IT !
Börjar känna mig bättre oxå, febern e borta ÄNTLIGEN, nu e de ba o se till att förskylningen ska försvinna också men de kommer väl ta ett halv år eller något :)
Ae nu blire BB, hörs imorgon ist.
Tack care!
Äntligen har jag tillgång till dator varje dag, så nu blir det nog blogg inlägg varje dag ;)
Syrran och ungarna har ju då flyttat hem till mig så nu är de fullrulle hemma hos mig, så igår flytta vi hit de saker de skulle ha med sig, o idag skulle vi igentligen ha fixar i årdning allt men bara för det så blev vi sjuka, igår gick jag och la med mig med 40 graders feber o en jävla jobbig hosta och sen vakna jag i morse med 39 graders feber.. skit jobbigt!
Damien somna tidigt och nu ska jody sova också, så nu blir de tv häng o sen sängen!
Take care!