ja ni, de blev allt en bra valborg!
den får sig ett avslut i soffan, blir att glo på baksmällan hoho ;) köpte hem lite gott så vi har också! dags att blir feta! haha :)

take care


ikväll blir de grillat med dom bästa, skapligt väder också, valborg blir nog helt okej de här året !:)

hoppas alla får en nice valborg!! :)
min fina mjukis dräckt från London. tack Big sis :-*



efter ett dygn nu så känner jag att jag kan äta.. blir stekt majs o honungs vatten! ikväll blir de bara soff mys, vänta in 112 aina o sen sängen! <3



klarade hela dagen i skolan, faktist stolt men tanke på hur sjuk jag egentligen är, o nu sitter ja i soffan, precis gjort en bosninsk hemmkur mot hals ont haha ;)

men yaya, måste städa sen o ja dör asså för halsen döööööööödar mig!
Vakna upp med världens värsta hals ont. säger bara livet fucking leker... eller?
Aya, tog mig i kragen o tagga till skolan ändå, tror de blir hemgång efter lunch för mår verkligen inte bra och inte fan börjar de bli bättre, snarare värre. Usch ska verkligen aldrig mer dricka känns de som, o jag vill ta mig fan aldrig mer va förskyld heller o de kan ja svära på!!!!!
 
Gjort klart alla mina arbeten så nu blir att bra tralla runt lite på skolans datorer, fb blogg osv.
 
 öron/ögon godis! :-*
 
 
halloj sötnosar, haft en trevlig helg?
jag har iaf haft en toppen helg, fre blev de god mat o film med fint sällskap o lör blev de party med fint folk, men idag e de inte lika fint hahahaha. har nämligen den värsta bakfyllan i mitt liv, även fast att ja nt överdrev med alkoholen. men jaja! nu blir solsidan o sen dendär maria blablabla filmen :) ha de gött :)


prata nyss med min syster som e i gbg med resten av viva la familj. sjukt tråkigt att ja inte e där men men what to dooo..

nu blir de iaf städa hela lyan i detalj, när man inte har så mycket annat för sig

sen blir de nog mattaxi med grabbarn grus om nu damiens ens vill äta, men hoppas de o just drf blir de pizza! :D



Jag har verkligen världens underbaraste son, vi tar hand om varandra här hemma. så fort ja hostar till eller liknande så sitter han o klappar på mig o igår när ja va på så dåligt humör så satt han o pussa ihjäl mig o ja fick många varma kramar, jag är så lyckligt lottad som fick en sån fin son!<3



sån jävla mens att jag snart tar livet av mig, o gbg resan blir inte av för min del. kompis de går bra nu. eller inte!
Imorgon tar min syster jag inte träffat på väldigt länge en heders medalj. Men nu har min bebis blivit sjuk.. vet inte va ja ska göra vill båda, o vet inte om ja pallar lämna damien sjuk, vill ju bara va med han då!!!!! åååh va ska ja göra ?????!!!! :(
har varit på skit bra humör heeeeela dagen tills ja kom hem o såg att guzzen rivit upp sopperna. sen dess har ja städat o varit sur. annars så e maten i ugnen o de luktar nu mera gott i min lya. så får väl se va som kan få mig på bättre humör idag. några tips?!

btw, den här fina varelsen sitter snart på min kropp!:)



Johanna o jag lagade den goda maten, vart jävla lyckat måste ja säga! ;) Blev ett varsit glas vitt, Lite senare kom max o Jimmy hit o snacka lite skit, haft en sjukt trevlig kväll iaf, o nu blir de tv vänta på att kl ska ticka lite till sen blir de sängen, föööörbannat skönt ;)



väntar på att Johanna ska höra av sig snart, blir matlagning o något glas vin hemma hos mig ikväll :) mysigt värre :)
suttit på ballkan men min underbara vän max o pratat om allt, verkligen allt haha. Nu ligger jag i ett bad försöker fördriva tiden till kl 12 då de e play time! :D

nu blir de candy crush, ber till gud att jag klarar bana 65 har hållt på med den hur länge som hellst nu. så nära hela tiden. håll tummarna !!!!!!

här en bild på min väldigt trötta son efter vi handlat. slocka precis innan för dörren! haha



Tillbringa heladagen med damiens biologiska farfar med fam, käka mat, kaffe osv. hur trevligt som hellst!

nu blir de sängen, orkar inte skriva mer haha.. hörs imon puss!



tc!
Nej vi har inget på g :)
pigg o allert även fast damiens pappa skrämde skiten hur mig så ja.knappt kunde sova haha!

aya, idag skulle damien egentligen va hos sin pappa, men vi sköt upp de till helgen, o tycker att de e okej eftersom han hade damien här igår så ja kunde gå till skolan, så de blir ju skit bra ;)

idag blir de istället att hänga med kimberly o kidzen, verkar bli sjukt bra väder ute så att vi ska nog ut o busa!

Damien o Damian





helt sinnes sjukt trött idag, inte konstig när någon ligger o tjattrar till kl 4 på morgonen, men palla mig upp till skolan ändå i morse, o har inte vilat en sekund idag, varit fullt ös! kimpan va här med damian så barnen lekte rövare i hela lyan, blev sedan att städa jävel, och sen drog vi upp till damiens.farmor o där har vi tillbringat hela kvällen, så mysigt så :)

o nu ligger ja i ett bad funderar på att gå upp innan ja somnar här i. ett under att ja ens skriver detta blogg inlägg men Aa.

inge mer bloggande idag!

tace care people
ciaobelloo :-*
sitter i skolan totalt jävla död. sovit 2 timmar i natt o de känns kan ja ju tala om. nu blir de 100 koppar kaffe så ja hänger med lite på lektionerna..

tace care :-*
var vänlig att skriv era namn o bloggar, :)
Den snällaste människan man kan tänka sig, han valde fel vägar för sig själv villket drabba familjen men min pappa hade inget ont i sig, han brydde sig om alla, dömde aldrig någon, hämnades aldrig på någon, han ville aldrig en människa illa vare sig de va hans värsta fiende eller inte. han fanns till för alla, han kunde ge bort sina sista pengar, sista cigg, sista alkohol till dom han brydde sig om. han va alldeles för snäll, för snäll för att ens sätta ner foten för dom som utnyttja hans snällhet. hans hjärta va sörre än någon annans, han fanns alltid! Jag har aldrig bråkat med min pappa, vi har aldrig grälat eller tjaffsat. jag va alltid så jävla glad när ja va liten o skulle få åka o hälsa på han, för när ja va där så umgicks vi verkligen, ja lekte aldrig för mig själv, vi kanske inte gick på bio eller eller sånt som andra gör men de lilla vi hitta på va stort för mig. minns en gång då vi gick ut mitt inatten kl kanske va 1-2 o så gravde vi upp gräsmattan o rabbaten utanför för att hitta mask till fisket. bara där e ett tex, kommer aldrig någonsin glömma de. jag saknar honom något så fucking otroligt, varför just han lixom... världen e orättvis. vill fortfarande inte förstå. när han dog så dog en del av mig, o de kommer alltid fattas en bit. men vardagligen så tänker jag inte på de längre, o de e inte alla gånger ja e ledsen när ja tänker på han, men visats stunder e jobbiga, när ja verkligen förstår att han aldrig någonsin kommer tillbaka.
jag älskar dig


jag och damien käka pizza förut med simon, Rebecka, liv och max, gött som fan. helt sinnes sjukt men jag åt nästan upp hela pizzan haha, (stora pizzor) sen när jag kom utanför mig lekte kimberly med fam så blev att hänga med dom, de bjöd på grillat o kaffe!:)

nu har jag lagt damien, o ja sitter eller a ligger haha i soffan framför solsidan med lite chips o cola ;) fortsätter jag såhär så kan ja ju söka in till biggestlosers nästa år Hahaha!

aya tänkte att ja slänger upp ek bild på min gaderob, (har mer gaderober i lägenheten, vanliga då asså) men den här är väl en favorit o den som e värd att visa :)





Här kommer bilderna ja lovat :) har lite kvar o fixa i lyan men en sak i taget :) o sen har ja en till gaderob men den får inte va med för ser för tillfälligt förskräckligt ut :)

kök




vardagsrum






taget i vardagsrumet så man ser ingångarna till köket o hallen

hallen (taget från vdr)





toaletten





sovrummet




damiens lekrum



sitter på balkongen o dricker mitt morgon kaffe med en cigg, njuter tusan gör sen ska ja sätta igång med disken som ja faktist inte orka diska igår (fyskäms!)

Damiens gamelfarmor kommer snart på besök, en underbar människa måste ja säga <3





svar till den anonyma.
skriv till mig på min fb ist, så kan vi bestämma när vart o hur. om du tror att ja e rädd för dig så tror du jävlig fel lilla hjärtat. trött på dina kommentarer, så stå för vem du är istället o sen snacka :)
nu har max, Amanda o Johanna taggat så nu blir de mys i soffan o tända massa ljus, senare ett bad :)

hoppas ni alla har en lika mysig fredag som vi här hemma , eller en riktig Nice kväll med alkohol , puss på er!



tro mig flicka lilla ja vet mer än du tror ;)
att jag inte e något säger tjejen som inte ens kan stå för vem hon är Hahaha garvar ihjäl mig. o som sagt har inte skrivit något om Emelie bara svarat på hennes dumma jävla kommentarer?:p
men visst får väl se va som händer när ja hittar ett inlägg om mig :)

pusspåree ;)
Inväntar määndie o johanna, blir Taco kväll o mys:)


Världens sötaste bild på mina fina Älsklingar


ge mig med vad? xD
allt ja gör e o svarar på era fucking grejer, så sluta kommentera o skriva saker hit o dit så gör ja inget ? :)
Har en väldigt förskyld son idag så blir att stanna hemma idag. Ungen har så sjukt mycket energi asså.. jag e as trött men han lever rövare i sitt nya rum haha..

svar till towe, den som känner sig träffad bara?:)
o va skulle du kunna göra åt saken om hon känner sig träffad Haha?

bild på min hispia son :)


IM HAVE EVERY THING U WANT
U ARE NOT ME THATS WYH BITCH ;)
Orkar inte lägga upp bilderna på lägenheten idag, får ta de imon ist, för nu e de sängen som gäller! (världens skönaste säng!)
badet nu, ska väg gå upp närsom..
Blir att invänta min baby framför tvn




Johanna e här o hjälper mig, snart så e vi klara med allt plockande... nu e de bara alla tusentals jävla kläder som ska soteras, vikas o hängas upp.... kommer väl ta ett halv år... bilder kommer sen iaf.:)
flinta stek och pomme till lunch, inte varje dag de ;)
Snart blir de att dra sig tillbaka till skolan sen taggar vi till syrran och hämtar alla saker, sen röjj hemma, så jävla naaaaaaajsssss!!
Då har man packat de mesta..
Jag är sjukligt trött och det plågar mig att veta att jag måste sitta uppe ett bra tag till. Glömde nämligen Damiens overall eller vafan det nu heter (mind fuck). Ah iaf så ska möta upp han sen när han kan o hämta den.

Och imorgon när ja flyttar hem ska jag fixa Damiens första egna rum! Fyfan bara längtar sönder tills imon nu. har fått massvis saker av syrran bla så jag kan fixa rummet ordentligt. ÅÅÅÅÅH VILL FIXA NU!!!! Bilder kommer imorgon! :)

TC!
Kom hem för ett tag sen, jag o max drog till min lya o fixa kylskåpet o lite skit efter skolan.

Haha, ajust de, robin lura mig o skrev att han hade rakat bort allt damiens hår, fyfan trodde ja skulle dö hahahaha
Men när ja kom dit så hade min baby sina fina lockar kvar ! :D

Imorgon flyttar ja hem igen, så fucking happy! Livet leker just nu. skola, lya o självklart att damien börjat va hos sin pappa regelbundet! :)

Yaya , fortsätta packa alla mina saker nu hörs sen ;)
jag hatar hatar dig mer än va ja älskar dig. Men när ja älskar dig så e du min bästavän..



På bussen, nu blir de att dumpa av min baby på dagis, sen drar ja till max o kollar en illuminati dokumentär som en polare tipsa om. fättttt. kanske blir hem flytt idag oxå ;)
Blev en runda med guzzen till b-hallen o tbx, o nu ligger ja ner bäddad i soffan framför the folowing, soft!

Imon blir de mer skola, barnledig sedan, Damien ska busa med sin pappa som ska hämta ha på dagis för första gången :)

Yaya, godnatt bitches woop woop and tc! ;)



Detta inlägg är bara ett skol arbete, måste på något sätt spara den så slänger ut de här.
Läs om ni orkar, de e intressant ;)
 
hans hela med Illuminati och en skuggregering kan vara overkligt för många människor, men stanna hos mig ett tag och ge det en chans. Jag rekommenderar att du läser denna inledande, över-visning artikeln innan du läser något annat från denna webbplats, om du inte redan är bekant med Illuminati. Även då skulle det förmodligen vara uppfriskande att läsa den. Den här artikeln är exakt just det - en översikt.

Bevisen och ingående diskussioner för att stödja min information kommer inte att lämnas i denna artikel, det bara sammanfattar vad som diskuteras på resten av min hemsida. Så när du har läst klart den här översikten, måste du leta efter referenser och bevis bland resten av artiklarna i denna databas, som inrättats för dig för din egen ytterligare forskning. När du är klar läser denna artikel, fortsätt genom att gå till Webbplatskarta (i den vänstra ramen på denna sida) och välj ett ämne val. Det liknar lägga ett pussel, måste du lägga en bit i tiden för att passa in i den stora bilden. Ibland måste man ta bort en bit för att du märker det inte passar 100% och ersätta den med en som passar bättre. Detta är ett sätt att hitta din väg genom en överbelastning av media ligger, mörkläggningar och halvsanningar. Det är inte en lätt uppgift, men om vi har viljan och en viss mängd tålamod vi kan göra det. Du kommer att upptäcka att det är "ett spel inom spel inom spel". Vi är flugorna som fastnat i en gigantisk väv av svek. Frågan är: vem är Spider?

Jag tror du kommer att ha tillräckligt med information på denna webbplats för att få hela bilden av vad som händer och vem som drar i trådarna, så om du ser på det med ett öppet sinne, tror jag att efter ett tag kommer du att ha föga tvivel att skuggan regeringen en global Elite, försöker skapa en illvillig världsregering över våra huvuden, och de är precis på väg att lyckas!

Dessa är inte några paranoida konspirationsteorier, som vissa människor vill att du ska tro, men fakta backas upp av bevis och även erkänt av några av de personer jag exponerar som bakom tomten. Mycket av det är därför redan i det fria om vi har ögon att se med och öron att höra.

Jag försöker inte övertyga dig om att jag har hela bilden för att presentera för er, men jag säga att jag är väldigt säker på att en agenda för att styra hela världen och skapa en världsregering, en gammal mål för dessa människor är på att slutföras, och det är bundet att hända under din livstid.

De flesta av oss är överens om att något är väldigt fel med denna värld. Inbördeskrig, sjukdomar, svält, etnisk rensning, religiösa krig, olika kränkningar av de mänskliga rättigheterna ... listan är lång och det bara fortsätter. Är alla dessa dåliga förhållanden separerade helt från varandra, eller har de en gemensam källa?

Allt jag ber från dig är att tänka själv och ha ett öppet sinne. Kasta bort allt "du har blivit tillsagd", saker "du har lärt dig i skolan", vad du har "hört på radio", vad du har "sett på TV", vad "politiker har sagt" osv . - bara för ett ögonblick. Låt oss börja tänka på oss själva för bara ett tag. Det är inte alltför ofta vi har den möjligheten när vi dagligen bombarderas med information och propaganda var vi än är. Vi är ständigt matas med åsikter, dåliga nyheter och lögner, och det finns massor av otaliga hemligheter. Livet är hektiskt, vi måste försörja, och vi är rädda att sägas upp arbetet. Vår överlevnad hotas ständigt, åtminstone det är hur det verkar, och detta främst ockuperar vårt tänkande i dessa dagar. Så vad är det som orsakar så mycket rädsla och osäkerhet i våra liv? Är livet verkligen detta hotande, eller någon skapar ett tillstånd av rädsla och terror med flit? Mycket av denna rädsla och terror sprids genom media, som ägs av ett fåtal personer högst upp i samhället, som jag kallar ibland "Puppet Masters" eller "Brödraskapet". Och dessa människor har sin egen mörka agenda.

Illuminati (inte att förväxla med den bayerska Illuminati, mer om det senare) är en mycket hemlighetsfull grupp ockulta utövare som har funnits i tusentals år och använder den judiska Cabala som en av sina riktlinjer för att förtrycka resten av befolkningen. Det är inte en pojkar klubb eller en grupp av vuxna som försöker få lite spänning i livet, detta är något mycket större och mycket mer olycksbådande. Det är en mycket bra strukturerad organisation bestående av personer i mycket höga platser. Dessa människor är Super rika, som står över lagen. Många av dem har inte ens upp på listan över de rikaste människorna i världen - de är det hemliga. Vad driver dem är makt, pengar och kontroll över liv och död för andra och sig själva.

Denna webbplats har ett visst syfte. Först av allt ska jag försöka informera er om den aktuella scenen, särskilt politiskt, i dagens värld. Detta är sanningen om politik och världspolitik, som du aldrig kommer att känna genom att läsa tidningar, titta på TV eller lyssna på radio. Jag ska försöka att kommentera viktiga saker som vi matas med genom olika medier och förklara eller diskutera dem. Allt detta bygger på fakta som jag ska ge dig snart. Jag kommer också att försöka presentera en lösning i en särskild del av min webbplats. Andra kommer jag försöka visa dig vad som är det yttersta målet för dessa människor och hur man bekämpa denna ondska på ett mycket effektivt sätt, utan att använda något våld eller vapen av något slag. Ja, det är möjligt och faktiskt det enda sättet! När du har studerat detta lite mer, kommer du att förstå också.

Denna webbplats idag kommer att uppdateras när ny information kommer in Men för att förstå allt, du måste vara informerad om vad som händer bakom kulisserna på den här planeten och därefter dig versionen aldrig var tänkta att höra - sanningen vissa människor vill inte att du ska veta.
 

The Illuminati
 
 
 

Ordet Illuminati betyder 1. Människor som hävdar att ovanligt upplyst när det gäller ett ämne. 2. Illuminati Någon av olika grupper som hävdar speciell religiös upplysning. Latin illmint från PL. av illmintus, particip av illminre, att lysa upp. Se belysa.

Dessa definitioner är hämtade från "The American Heritage Dictionary av det engelska språket".

Liksom definitionerna berätta, kan någon grupp som anser sig "upplyst" kallar rättmätigt sig Illuminati. Detta är också fallet! Om du google "The Illuminati", hittar du en hel del grupper som hävdar detta namn. Det kan vara förvirrande, så innan vi fortsätter, vill jag göra helt klart att Illuminati vi diskuterar här är inte en välvillig hemligt sällskap som vill skapa fred och harmoni i denna värld genom att hjälpa till att få tillbaka friheten till folket. Jag vet en sådan välvillig grupp finns och också råkar kalla sig "The Illuminati", så jag ber om ursäkt om vissa människor kommer att blanda upp de olika grupperna. Illuminati jag utsätta här är super-rika makteliten med ambitionen att skapa en slav samhället!

Illuminati är de bästa spelarna på den internationella lekplats, i princip tillhör tretton av de rikaste familjerna i världen, och de är de män som verkligen styr världen från bakom kulisserna (ja, de är oftast män, med några få undantag ). De är de verkliga beslutsfattarna, som utgör reglerna för presidenter och regeringar att följa, och de är ofta hålls från offentlig granskning, eftersom deras agerande inte kan stå granskning. De är anslutna med blodslinjer går tillbaka tusentals år i tiden, och de är mycket försiktiga hålla dessa blodslinjer så ren som möjligt från generation till generation. Det enda sättet att göra det är genom inavel. Det är därför du så ofta ser royalty gifta royalty, till exempel. Deras föräldrar bestämma vem deras barn ska gifta sig.

Deras makt ligger i det ockulta, (magiska ritualer) och ekonomi - pengar skapar makt. Illuminati äger alla internationella banker, olje-företag, de mest kraftfulla företag av industri och handel, infiltrera de politik och utbildning och de äger de flesta regeringar - eller åtminstone kontrollera dem. De äger även Hollywood och musikindustrin.

Ett bra exempel är den amerikanska valet för ordförandeskapet. Det är ingen hemlighet att den kandidat som får flest sponsring i form av pengar och positiva Mediebevakning vinner valet, eftersom det ger möjlighet att "un-skapa" den motsatta kandidat och effektivt främja den kandidat som kommer att följa planer Illuminati. Media, att veta hur man manipulerar okunniga människor, kan lätt styra ett val i en önskad riktning så den kandidat som har valts ut av Illuminati vinner. Oftare än inte, det är den kandidat med "renaste blodslinje" och som är den mest korrupta som kommer att väljas för jobbet. Illuminati sätta i toppositioner personer som de vet har ett mörkt förflutet, så att de lätt kan kontrolleras. Om dessa utsedda personer, som lovade ära och berömmelse om de följer reglerna, bryter samma regler kan Puppet Masters blir lätt tillbaka i linje genom att hota att lägga sina smutsiga tvätt på tork offentligt. Om det inte hjälper, kommer personen att sluta som John F. Kennedy och andra.

Oftare än inte Illuminati sponsor båda sidor att ha ett spel att underhålla okunniga allmänheten. De bestämmer vem som blir nästa president, och de ser till att deras man vinner, även om de måste fuska som de gjorde i Florida när president George W Bush "vann" över Al Gore. Även om deras pre-valda kandidat av någon anledning inte kan vinna och den andra kandidaten inte, de bara gå till Plan B, som är mycket väl strukturerad och förberedd innan sidan bör detta ske. Så i princip, oavsett vilken kandidat vinner loppet, vinner de. De kontrollerar både demokratiska och republikanska partierna. De flesta president kampanjer finansieras med knarkpengar, vilket är förståeligt när man förstår att Illuminati kör branschen narkotikahandeln samt (mer om detta på andra ställen på denna webbplats). Val är verkligen inte nödvändigt, men de låt oss rösta så att vi kan få ett spel, och genom att låta oss göra det, de låtsas att följa konstitutionen. Det ger oss en illusion av val.

Men är inte presidenten som kör spelet? Inte det minsta. Tänk på presidenten som VD för stora företagens Amerika. Han är beslutsfattaren, så länge han följer politik i bolaget. Om han skulle ha egna idéer om hur du ändrar saker, han behöver godkännande från de verkliga ägarna till America Inc., som är den Hidden Hand, Illuminati. Strömmen är inte med politikerna, men med Illuminati, vars topp spelare så långt upp i makt som vi kan bekräfta, är mestadels av en sekteristisk judisk Elite, som i modern tid använder sionismen som ett verktyg för att skapa en judisk stat i Israel med Jerusalem som sin Capitol. Sionisterna är inte att förväxla med den gemensamma judar, som inte har något att göra med detta förräderi mot mänskligheten. Snart nog kommer du att se att du inte ens behöver vara en kristen att inse att de bibliska profetior förutse en Antikrist och den "End of the World som vi nu" faktiskt utspelar mitt framför våra ögon!

De ledande kandidaterna för ordförandeskapet är noga utvalda från de ockulta blodslinjer de tretton Illuminati familjerna, och om vi undersöka alla presidenter i USA från början och fram till nutid, kommer vi att finna att nästan alla av dem är av samma kunglig blodsband, och de är alla "familj", besläktade genom härstamning och träd familj. Royalty motsvarar Illuminati. Vi har hört en hel del om detta under presidentvalskampanjer nyligen, där massmedia har visat att familjeband mellan kandidaterna och visade också hur en viss kandidat av kungligt blod.

Illuminati har "sex discipliner utbildning" i sin familj. Dessa är:

1. Militär
2. Regeringen
3. Andlig
4. Stipendium
5. Ledarskap
6. Vetenskap

Varje medlem är skolad i stor utsträckning i alla av dem från tidig barndom. Som en Illuminati ledamot sade: "Med tillägg [de ovannämnda sex disciplinerna] i en medskyldiga Media maskin och ägande av dina ekonomiska anläggningar, alla grunder som omfattas."

En sak som jag vill klargöra här är att varje person kan ansluta sig till ett hemligt sällskap om du blir antagen, men ingen kan gå Illuminati. Du föds in i det och måste vara av rätt blodslinje. Giriga och onda människor gå med i deras agenda för makt och pengar, men de kan inte gå med i Illuminati själv. Viktig skillnad.

Så vad är den verkliga målet för Illuminati? Det huvudsakliga målet är att skapa en världsregering, med dem på toppen för att styra världen i slaveri och diktatur. George Bush Sr och några andra stora aktörer som Michail Gorbatjov och Gordon Brown har öppet krävt en ny världsordning, som hänvisar till detta en världsregering. I själva verket är det inget nytt med den Nya världsordningen, det är samma gamla världsordningen som alltid har funnits. Den enda skillnaden är att de nu vill sätta kronan på huvudet av deras värld diktator, och att deras uppdrag har avslutats, slaget om planeten jorden vann!

Detta är en mycket gammal mål deras, och att förstå den fullt ut, måste man inse att detta mål inte är av en typ som är tänkt att uppnås inom en livstid, det har varit ett mål som långsamt kommer att nås under en lång tidsperiod. De har dock åstadkommit mer i denna riktning under de senaste decennierna än de har gjort i hundratals år, på grund av industrialiseringen och IT Era. Deras omedelbara uppgift är att sänka levnadsstandarden för de utvecklade länderna, som USA och Europa, till en tillräckligt låg nivå så att regeringen kan lättare styra oss (du kan se att detta händer). Levnadsstandarden i de länder i tredje världen kommer då att öka till samma låga nivå som planeras för de utvecklade länderna, så att det hela jämnar ut. För att kunna åstadkomma en "ny världsordning", måste levnadsstandard likna över hela världen - de vill ha en enhetlig värld att härska över. Vi kan se detta mål sakta nås mitt framför våra ögon. Följande artikel visar det tydligt: Afrika och Asien Push för "New World Order".

LuciferThis mål har planerats från allmänheten, i hemlighet inom hemliga sällskap. De flesta Secret Societies med hemliga kvaliteter av initiering är dessa dagar styrs av denna illvilliga Illuminati Cabal, och frimureriet är kanske den mest kända av dem alla. Även frimureriet och några andra samhällen hemliga inte skapades av Puppet Masters har de infiltrerat över tiden och det finns mycket få unika sådana kvar som faktiskt arbetar mot Power Bloodlines. Elite som styr samhället och Illuminati ockultisterna och svarta magiker. De säger att deras Gud är Lucifer, "Den Ljusbringare", och ockulta metoder som de manipulera och påverka massorna. Även grenar av Illuminati är gnostiska karaktär och hävdar att erkänna Lucifer som chef för spelet, även det verkar vara en villfarelse. Med tiden och efter år av forskning har jag kommit att förstå att Lucifer inte motsvarar Satan, men de är två olika enheter. Den verkliga makten bakom brödraskapet är därför inte Lucifer, men Satan själv! Därför är det riktigt att hänvisa till denna kabal som satanister och inte Luciferian. Det spelar ingen roll om du och jag tror på detta eller inte, så länge som de gör. Och de tar det på största allvar.

Det är en hisnande tanke att denna planet, som en sakfråga, drivs med svart magi - en planet där magi inte är tänkt att existera överhuvudtaget i någon form och form, utom i filmer och i böcker, och om någon berättar att det existerar, han / hon kommer med största sannolikhet att förlöjligas. Efter Folk har sett filmer som "Sagan om ringen" de önskar att det fanns mer magi i deras liv, lite vet de ...

Från det ockulta, har vetenskap, tankekontroll och intelligens utvecklas. Genom att ta över filmindustrin, skivbolagen och genom sin kontroll av konsterna, de vet hur man påverkar tonåringarna att dansa efter deras pipa och acceptera deras typ av verkligheten. Det är vettigt om man tittar på vilken typ av "underhållning" vi verkställs att njuta av. Om du tvivlar på det, titta bara på vilket inflytande den moderna musiken har på barnen, det är inte upplyftande och inte har kärlek och medkänsla som sin slutprodukt. Det främjar mörker, inte ljus. Och jag talar om den totala effekten, inte enskilda konstnärer, som i sällsynta fall kan avge något positivt.

I själva verket är musiken tonåringar måste lyssna på ofta helt utan kvalitet och leda många av dem i "robotism", apati, våld och droger. Det är också används för tankekontroll, som vi skall se senare. Verklig kvalitet musik avvisas av de stora skivbolagen till förmån för dem som har brist på talang. Eftersom Black Sabbath i början av 70-talet och Rolling Stones före dem, har satanism (magi och svart magi) har främjas genom musikindustrin. Många grupper följde på samma spår och har alltid varit svårt Försäljning och tungt främjas och distribueras. Ozzy Osbourne är still going strong som är hans kompis, Marilyn Manson. Vissa människor har bestritt att Black Sabbath var i svart magi, men faktiskt sjunger om Gud och fördöma Satan. Detta är naturligtvis inte sant, men en lek med ord. Det spelar ingen roll hur du presenterar texterna när vibrationen av musiken är mörk och dyster. Tony Iommi, gitarristen i Black Sabbath, nedstämd sin gitarr för att skapa denna låga vibrationer i sin musik, något som senare Heavy Metal och Death Metal Industry antagit big time. Geezer Butler, basist i Black Sabbath och den som skrev flest texter, medgav offentligt att Black Sabbath var i svart magi.

Samma sak gäller med Hollywood, som också styrs och skapas av den judiska grenen av Illuminati och maffian (samma Masters). De "ET"-filmer, dömer filmer Dag och katastrof-filmer anpassa alla med syfte att påverka oss i vissa riktningar, som vi skall se senare i denna artikel. Ockulta filmer har också gjorts populär av Walt Disney och andra att påverka våra barn. Allt för att förbereda sig för kommande dagar. Fortfarande, för dem med ögon att se med och öron att höra, det finns mycket att lära av Hollywood-filmer. Brödraskapet älskar att sätta sanningen ute i vanlig syn i form av symbolik och kodade meddelanden. De med kunskap för att tolka det kommer att kunna få ut budskapet. Resten av befolkningen bara se en underhållande film utspelar sig framför dem. De missar hela poängen.

Jag sa ju ovan att de män som styr Illuminati är medlemmar i tretton förmögna familjer. Vilka är de har alltid varit en väl dold hemlighet och ledningen har gått från man till man över generationer. Ändå ingen sekretess hålls alltid, och förr eller senare kommer det att finnas läckor, så även i detta fall. Inte många människor visste vem dessa familjer är exakt, men helt nyligen har detta blivit känt på grund av folk från Illuminati som lämnat Order och avslöjade den mest anmärkningsvärda informationen. Så här är namnen på de 13 familjer - den hemliga regeringen (och här är en annan länk, ifall en av de webbplatser som går ner, och här är ännu en)
 

ser inte ens mänsklig ut, o ett jävla morgon humör idag..
så där ja, nu va bråket över ;)

blir film mys nu, sen e de sängen. upp tidigt imon, skola igen!

blir nog inge mer bloggande idag iaf, så hare gött tc.
Skriv personligen till mig på fb så kan vi ta det där, eller så lägger du svansen mallan bena o sticker med dina patetiska kommentarer.
På riktigt nu asså, vad är det för fucking fel på vissa människor.. Okej att ingen e perfekt men äligt det här är katastrof. Kan ju börja med å säga att det här bråket på min blogg är bara en en liten tjej som inte verkar har något vettigare för sig än att sitta o dryga på någon annans blogg, har kollt hennes ip. tydligen ganska känd för att va stor i käften när hon kommenterar anndras bloggar, det roliga i dehär e ju att den här lilla, lilla flickan inte ens kan gå ut med sitt fullständiga namn. Jag ber tom. henneatt kontakta mig privat på facebook men inte ens det kan den här lilla flickan.

Det som verkligen får mig irriterad fast ändå full i skratt är att, när hon sitter o skriver sina patetiska kommentarer, men har inte ens en jävla aning om vad hon snackar om tydligen.

Yya, de ja ville säga är att om man nu ska sitta o va stor i käften o prata om saker man inte har en aning om så kanske man iaf kan stå för vem man är oxå men aa så e de om man e en rädd liten, lite flicka =)

för övrig så skulle det inte heller förvåna mig om det är robins ex själv som sitter o snackar om sig själv som en tredje person men såatte de e ju en annan story ;)

Dömma hit o dömma dit, vafan snackar du om flicka lilla.
Eftersom du sitter o skriver kommentarer på min blogg om saker du inte har en jävla aning om så har ja då fan rätt att dömma dig. Haha skulle jag gråta nu när robin sagt något sånt om mig när vi va osams? Tro mig han sitter o skrattar åt de här precis lika mycket som jag,.
 
O du din lilla pussy kom ut med ditt riktiga namn ist, eller a juste du vågar inte, du vågar öppna käfften om dina åsikter hit o dit men du kan inte ens använda dig utav ditt fullständiga namn, patetiska lilla råtta.
 
De räcker nu tjejer, i slutändan e de E. som åker på allt de här.
 
Namn: Linnéa
Efternamn: Larsson
Födelsedag: 17 juli 1992
Stjärntecken: Kräfta
Födelseplats: BB I Norrköping
Bor: Finspång
Ögonfärg: Gröna/Blåa
Hårfärg: brunt
Skostorlek: 36 till 37
Civilstatus: Im a free bitch baby ;)
Höger eller vänsterhänt: Höger
Skor som du bar idag: converse platå
Dina svagheter: min son
Rädsla: ett liv utan damien
Första tanke när du vaknar: KAFFE!
När somnar du: Olika, typ 23 tiden
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola såklart.
McDonalds eller Burger King: Mc!
Adidas eller Nike: Adidas


Sjunger du? Ibland
Duschar du varje dag? I sort sätt, men håret dushar jag bara 2-3 grr i veckan. För det skadar håret som fan att dusha det varje dag,
Gillar du skolan? Aa, ganska kul nu faktist
Tror du på dig själv? Haha, säger så här.. Oftast vill hjärnan åt ett håll men hjärtat åt ett annat..
Kommer du överens med dina föräldrar? Ya, träffar de inte så ofta
Dricker du alkohol? Ya, när jag väl e barnledig brukar de hända haha
Röker du? Ya
gillar du att shoppa? Vem gör inte?
Har du ätit sushi? Yes och det va inte gott!
Haru nån gång stått på scen? Ya det har jag
Bakar du ofta? Nae, typ aldrig
Brukar du stjäla saker? Naj, bara syrrans saker haha


Har du nångon gång..

Ljugit? Många gånger!
Kysst någon? - Ya
Kramat någon? Ya
Varit full? Ya
Busringt någon? Ya haha!
Gjort något som du ångrade? Många gånger!
Kastat en sten på nån ruta? Ya.. haha..

Hur vill du dö? Fort! Utan smärta.
Vad vill du bli när du blir stor? Jobba med människor
Antal människor du skulle ge ditt liv för? Damien
Antal piercings? 3 st. Öronen, överläppen, underläppen, naveln
Antal tatueringar? en på armen o en över skulderbladen
Hur många gånger har du varit med i tidningen? fler tal gånger som mindre.

Vad ska du göra nästa sommar? Sola och bada
Vad ska du göra i vinter? Åka utomlands
När tar du studenten? de tåget har redan gått haha..
Vad gör du efter gymnasiet? de tåget gick för ett bra tag sen oxå
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? blir väl så
Vad händer till helgen? hemma med Damien bara i min egna lya!
Vad vill du helst göra just nu? se på soa!
Vill du ha pojk/flickvän? nej tror inte de, inte än så länge iaf :P
Vad tittar du först på hos killar? Olika

Vem är den perversaste person du känner? mitt ex HAHAHAHA
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar? krigare <3.
Bästa sommaren i ditt liv? 09 och 10
Du kan ju hälsa din kompis att bara för man bryter sig in genom ett fönster för att komma in i sitt ex lägenhet för att träffa honom så betyder inte det att man är tillsammans.. det är bara ett tvångs aktigt beteende.
Och robin träffar som sagt redan en ny, o jag har ett liv, så du o hon borde skaffa er ett oxå o låta blir att stalka o vara besatta av andras. för "jennifer" verkar ju inte bättre själv måste jag säga ;)
 
men nu räcker de, inge mer skrivande på min blogg e ni gulliga, e det något så kontakta mig privat på min facebook.
 
 
Asså det du verkar ha svårt att fatta e att ja skiter fullstänigt i henne, o ja skiter i va robin håller på med, jag vet att han träffar en annan brud, sen om han träffar sitt ex oxå de e deras drama och inte mitt.de ända ja står vid är att hans ex inte ska träffa min son, sen får dom träffas hur mycket dom vill, de har ja även informerat robin om för ett jäääävla bra tag sen jo hon e inte normal, om du kanske visstva försaker hon gjort osv så hade du nog med reagerat. skriv till mig på fb ist, så ja kan få se vem ja fucking snackar med. orkar inte ta allt på bloggen, känner inte för att hänga ut andra personer, för den här bloggen handlar inte om någons ex utan om mig o mitt liv tsm med min son. så skriv du på fb ist. linnea looney larsson va namnet.
 
 
Japp, ja tog damien från lägenheten, pga att hon inte skulle få träffa damien, eftersom hon har störningar, o ja, jag o min syster återvände till lägenheten o skulle ha tag i robin efter att han skrev ett sms till mig om min döda pappa o syster?! vi har även pratat om det o han förstår :) o nej han träffar en annan tjej nu, som verkar vettig iaf, såg henne en sväng i helgen då han o ja festa ihop :) o förresten så fick han träffa damien när han ville men inte hans ex :) skriv ditt namn ist så kan ja få skratta lite ;)
Nej jag har inge problem med att han träffar andra, o han har inte längre problem med att jag träffar andra. Där emot va jag inte så jävla happy när han träffa sitt nuvarande ex, det har ju sina anledningar o u som vet o hört så mycket bode ju hört seb visan oxå ;) såatteee, inget ja tänker dra upp.

O är de någon utav oss som har problem så verkar de som att de e du "anonym", men men de e din huvudvärk ;) ja o damiens pappa e sams i fall o kommer bra överens nu då han börjat träffa sin son mer regelbundet :)
svar till anonym, ja pratar ju med damiens pappa villket du tydligen inte gör eftersom du frågar mig haha.. han har ingen flickvän, men sen kanske han träffar någon, de e väl en helt annan sak, gumman du kanske glömde att de här e min blogg o inte robins? haha.. o Ne. du gumman, Robin får träffa sin son, de här börjat träffa varann regelbundet nu dessutom;) o Ne damien får inte träffa våra nya förns de e seriöst. o hans ex va ju psyk så inte alls konstigt:)

svart till Amanda;
ska ja bo kvar i Finspång resten av mitt liv pga av Robin då eller? o sen så e han helt okej med att ja ska flytta osv

såååå vet ni va bitches , skaffa er ett liv ;)
segt med bloggandet men kännts som ja inte haft något att blogga om.

helgen fick bli en hemma helg, lungt o skönt, så nu e man förhoppningsvis ut vilad tills skolan imorgon :)
damiens pappa har ingen flickvän längre :p
debatt på tv, ganska roligt o se demokrati ledare bråka haha, Hell yeah fight fight fight !!!!!!!!!! ;D
idag blev de att mata ankorna i parken med jordan, damien, damiens pappa och hans kompis. mysigt vare, tiden sprang i väg :)

men det e väl typ de ända vettiga jag gjort idag, förutom en halv lång promenad med guzzen :p

yaya, övrigt då så flödar tankarna i huvet, tänker inte ens yttra mig om vad för det e bara så fel, waaaah vadå fuckar mitt huve.... aya kanske lite mer bloggande sen, nu blir "helt sjukt" på tv 4 .



tc!
lördags


fotograf, Kim :)

första dagen nu som jag känner mig levande efter i lördags, kan ju berätta lite om lördagen?

promoe, zin Kim, cosmic o sam zne uppträdde, tänkte för skita i de för kön va typ 100 meter lång , men en annan har de ju bra så möter upp Kim o alla o sen gick vi in "vip" woop woop! gratis och ingen kö!

men iaf, bra drag inne på hugo iaf! sen blev de efterfest på deras hotell osv. sjukt kul hade vi!

haha känndes sjukt att supa tillsammans med båda mina ex, men de gick ju galant haha.....

vill även bara på peka att ja börja dricka vid 15 tiden på lör o sen gick ja inte o la mig förn 07-08 där någon gång, sen vare bara att gå upp vid halv 12 o vandra hem o städa sen tagga till norrpan, då kan ni förstår varför man e slitenml;)
ja vi har kontakt
nej vi e inte tillsammans

tc :)
gått så många år..
din famn helar själen.
men du kan krossa mig i bitar.
aldrig igen.