Adelina nu får du ta och ge dig, vadå för jävla konversationer?
Har inte ens dig på msn, och ända gången ja pratat med dig har varit när Kimberly umgicks och det va ju över ett år sen lilla hjärtat. Och det jag skrev på din blogg, visst kanske skrev något liknande. Men har aldrig gjort de tidigar iså fall så kan du ju ta och printa de och skicka till min facebook.
Adelina nu får du ta och ge dig, vadå för jävla konversationer?
Har inte ens dig på msn, och ända gången ja pratat med dig har varit när Kimberly umgicks och det va ju över ett år sen lilla hjärtat. Och det jag skrev på din blogg, visst kanske skrev något liknande. Men har aldrig gjort de tidigar iså fall så kan du ju ta och printa de och skicka till min facebook.
hörs vid bättre tider som för hoppningsvis är väldigt snart
Yes, jag och frugan drog ner ti praken och tog en cigg och snacka lite skit, sen drog vi hem till mig och tog en snabb kaffe för sen skulle vi het plötsligt med Alex, Nicke, Jonas, Carro och hennes kille Robbin in till stan och gida. Så vi drog iväg, satte oss på max och alla käka förutom jag och Nina vi tog en varsin "lyx shake" istället ;)

Och självklart när vi väl ska tagga tillbaka till finspång så får killarna punka på bilen så vi va tvugna och vänta på deras kompis som skulle komma från finspång med ett deck. Och de tog väl ca en timma eller något men sen blev de fortkörning hem, haha de va ingen dålig fart på den lilla " Sitt Och Träng" ;) Haha.


Nu är man äntligen hemma iallafall, blev ett varmt bad på detta och nu blir de fan sängen
för imorgon är de marknad och måste vara utvilad så klart ;)

Sitter hemma, har precis ätit och tittat på när vackara sherstins bröllop på Tv4 - Play !! :)

Nu väntar jag på att min älskade fru ska höra av sig så ska vi dra iväg och ta en cigg någonstans och snacka massa skit, har saknat henne vi har för fan inte haft något kafferep på hela 2 dagar !! :O haha

Blir lite musik nu tills Nina hör av sig så vi hörs sen ! ;)

Var hos barnmorskan igår och hon va lite orolig eftersom att jag är så liten om magen så hon skicka mig till ett extra ultraljud i Norrköping idag kl. 14, så drog in dit med Carro (Robins mamma) och kolla så allt stod rätt till med min prins i magen och de va väl helt okej, han väger ca 2600 till 2700 g. Så ska dit igen för en till kontroll den 9/6 om jag nu inte redan fött då hehe:)

Förutom med att allt va bra med min prins så är de här en riktig skit dag, önska ja skulle kunna spola över den här dagen.. Så trist att behöv känna så men men, vad ska man göra?

Steffi och Adde kommer hit en timma och hälsar på mig snart så ska fortsätta städa nu.

Sliten????
Asså de är ett jävla snack om de här med namnen, att min son ska heta Damien och att Kimberlys ny födda son heter Damian. Seriöst ingen mer än jag och Kimberly har något att säga om den saken! För de första så vet INGEN mer än vi 2 vad som e "den rätta historian" bakom de där med namnen, för ingen av er alla små tjatter fittor va där och hörde. (beklagar språket men blir så äckligt förbannad av de här!). Ni kan hört mig säga något om saken eller ni kan hört Kimberly säga något om saken men hur i helvete vet ni vad som e sant och inte sant?! Så sluta lägga er i förfan, ni beter er som fucking små snorungar och Kimberly får rätta mig om ja har fel men tror vi båda har viktigare saker för oss än att sitta och giddra om detta. Jag ska bli mamma väldigt snart och Kimberly är redan mamma så varför ska folk giddra och älta i de där när Kimberlys och mitt "tjaffs/bråk?" redan är nedlagt?!

Ja jag hade namnet "Lennox" innan jag och Robin ens prata om barn för Robin har aldrig någonsin gillat de namnet. Och det va Robin som kom på namnet Damien. Och när jag och Kimberly för många månader sen satt och diskutera namn på våra bebisar nämnde jag namnet Damien och hon namnet Damian, skiter fullstänndigt i vem som sa de först eller inte för båda har bestämt sig inte sant? Och detta är väl mitt och Kimberlys dilemma inte erat förihelvete. Så lägg ner förfan! Kiimberly och jag har valt att inte bråka eller prata mer om detta så varför ska ni?! Visst Kimberly kanske sitter och säger saker till hennes vänner och jag till mina men hur fan vet ni vad som e sant eller inte?! Sheit gå och lägg er!

Och du Adelina tycker du e riktigt skrattretande, sitta och giddra över datan på min blogg när både du och jag vet att du aldrig ens skulle våga öppna käften ensam, öga mot öga. Så lägg ner gumman blir bara lack. Så sluta skriv dina töntiga kommentarer och kontakta mig på face eller något om du har något att säga mig, så kan vi mötas upp i norrköping och snacka som vuxna människor. Så istället för att "svara" över bloggen eller något sånt så kan du skriva till mig på facebook, Linnea Zerdo heter jag där, så kan vi besämma vart vi 2 ska ses så kan du få de du vill ha sagt till mig.

Så sheit ge er förfan, om jag och Kimberly inte ens pratar om de så varför ska annat folk lägga dig i?





Hejhej, nope, jag har inget barn än så länge har bara en son i magen som ska heta Damien :)
Godmorgon Sverige!
Sitter med syrran och fixar lite papper som jag måste lämmna hos soc senare idag.
Blir kaffe och cigg till de och så inväntar jag på att min fru ska komma och hämta upp mig så vi kan dra till barnmorskan och kolla så allt är som det ska osv. Kul att frugan hänger på tycker jag!
Sen blir kaffe mys hemma hos mig efter det, FETT ;)
Ja ni, idag har det varit en körig dag, skulle egentligen åka och hämta mina möbler idag men när vi va på väg får vi ett samtal att Robins mammas hundar hade rykt ihop så vi va tvugna att vända tillbaka. Så blev inga möbler idag, vi ska ta det någon dag i veckan istället.

Aya kom hem för ca en timma sen, åt lite och sen hoppas jag i ett varm bad.
Nu blire facebooks häng ett tag till sen blire nattinatti så blir ingen mer uppdatering förns imorgon.
XOXO
Varför räknar man med folk när men vet att man bara blir tagen förgivet?
Trodde verkligen att jag hade slutat att vara så jävla naiv men jag är ju för fan värre än någonsin!
Hur i helvete kan jag acceptera det här? Ae nu får de va bra. Dags att sluta va naiv !!
Sitter hemma hos syrran och bara tar de lugnt och druknar i massa onödiga tankar.
Idag blir de en rod tripp till Norrköping och hämta mina möbler till lägenheten om vi nu lyckas fixa en pressäning eller vad tusen det heter? Hoppas de löser sig för behöver verkligen få i årdning i lägenheten nu..
Nu har man ätit och spelat lite UNO på facebook i ca en halv timma och känner att jag börjar bli lite seg här hemma framför datorn faktist.. Ska ta mig fan gå ut på ballkan och ta mig en cigg nu sen så hoppar jag i ett bad.
Sen får jag se vart den här dagen tar mig denna kväll, igår kväll vart väl ganska lyckad menar jag;).
Göra Lista ?
- Äta
- Röka/kaffe på ballkan med syrran
- Gå ut och träffa folk?
- Hem och sova ;)
Uppdaterar nog senare, men än så länge får de duga med detta haha!
Beräknat förlossnings datum: 12 Juni 2011
Barnet blev till omkring: 19 September 2010
Jag är nu i vecka: 37
Och i månad: 8
Antal graviditetsveckor och dagar: 36 veckor och 1 dagar (36+1)
Antal dagar kvar till förlossningen: 27!
Ja vad kan jag säga, magen växar för varje gång jag är hos barnmorskan men det syns ju fan inte mycket om man tittar på magen, men den växar som den ska iallafall! :). Är inte nervös inför förlossningen, längtar bara så att jag kan få se till att lilla prinsen Damien kommer till världen! :). Har ju fixat det mesta nu, lägenhet, och idag ska jag iväg och hämta möblerna och allt som ligger i Norrköping. Så snart flyttar jag in på Nyhem ;)