Namn: Linnéa (Mary Jane)
Efternamn: Larsson
Födelsedag: 17 juli 1992
Stjärntecken: Kräfta
Födelseplats: BB I Norrköping
Bor: Finspång/Norrköping
Ögonfärg: Gröna/Blåa
Hårfärg: Choklad brunt
Skostorlek: 35 till 37
Civilstatus: Upptagen, är tillsammans med Robin
Höger eller vänsterhänt: Höger
Skor som du bar idag: Syrrans DC
Dina svagheter: Enkänna fel, säga förlåt och visa känslor
Rädsla: Att mista någon jag älskar
Första tanke när du vaknar: KAFFE OCH MORGON CIGG!
När somnar du: Olika, typ 23 tiden
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola fifän
McDonalds eller Burger King: Mc!
Adidas eller Nike: Adidas


Sjunger du? Ibland
Duschar du varje dag? I sort sätt, men håret dushar jag bara 2-3 grr i veckan. För det skadar håret som fan att dusha det varje dag, det blir slitet som fan. Igentligen ska man bara dusha håret en gång i veckan men de klara jag inte!
Gillar du skolan? Aa, ganska kul nu faktist när man inte gått i skolan på ett halv år
Tror du på dig själv? Haha, säger så här.. Oftast vill hjärnan åt ett håll men hjärtat åt ett annat..
Kommer du överens med dina föräldrar? Ya, träffar de inte så ofta
Dricker du alkohol? Ya, de gör jag men inte ofta!
Röker du? Ya
gillar du att shoppa? Vem gör inte?
Har du ätit sushi? Yes och det va inte gott!
Haru nån gång stått på scen? Ya det har jag
Bakar du ofta? Nae, typ aldrig
Brukar du stjäla saker? Naj, bara syrrans saker haha


Har du nångon gång..

Ljugit? Många gånger!
Kysst någon? - Ya
Kramat någon? Ya
Varit full? Ya
Busringt någon? Ya haha!
Gjort något som du ångrade? Många gånger!
Kastat en sten på nån ruta? Ya.. haha..

Hur vill du dö? Fort! Utan smärta.
Vad vill du bli när du blir stor? Jobba med ungdommar som har de knas
Antal människor du skulle ge ditt liv för? Mina närmsta, ni vet villka ni är.
Antal piercings? 3 st. Öronen, överläppen, naveln
Antal tatueringar? Inga men blir men 2 st är planerade (NSG på handleden & mottot nedanför nacken)
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Oj ganska många gånger.

Vad ska du göra nästa sommar? Sola och bada
Vad ska du göra i vinter? Åka utomlands
När tar du studenten? Sånt som märks..
Vad gör du efter gymnasiet? Om ja kan gå gymnasium utbildningen fult ut så ska jag jobba i ett år sedan ska jag plugga vidare till socionom
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Ingen aning, tror väl de
Vad händer till helgen? Dubbel date ;)
Vad vill du helst göra just nu? Röka
Vill du ha pojk/flickvän? Har redan
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Olika

Vem är den perversaste person du känner? Robin hahah
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar? Att min mamma va stark nog att ta sig igenom tiden från barn hemmet.  Och att pappa bryr sig trotts allt.
Bästa sommaren i ditt liv? 10
Nu har jag sovit ett bra jävla tag.. Ätit thai mat och halstabletter, druckit kaffe (varm dryck) och tagit ett varmt bad så nu borde jag fan bli lite friskare tycker jag? Ska börja dicka en massa vatten med. Så i morgon bör jag ta mig fan vara frisk eller iaf lite friskare iaf tycker jag!

Snacka med Robin förut, han har spelat sitt jävla spel på x-box sen kl 11 i morse? Gud villken tid missbrukare aså haha, han kan ju lika gärana komma hit och tycka synd om sin underbara sjuka Linnea?;)

blev att dra sig hemmåt ifrån Robin typ vid 23 tiden någon gång. Blev att äta lite yougurt eftersom jag har skit svårt att svälja annat! Så jävla hor ont i min hals.. Dör fan!

Aya prata med Robin förut han ska komma hit efter han har spelat lite hemma, jävla nörd jävel haha. Aah.. Så har jag varit ute med Spike, och nu ligger jag ta mig fan i badkaret igen haha. Hörde någon säga att varma bad hjälper mot förskylningar? Aya vi kör på det iaf, sen ska jag dricka massor te och varm drycker, sen ska jag ligga i sängen och bara vila, låter bra? :)

FUCK U FÖRSKYLNING!
Tja, tja.. Sitter hemma hos Robin helt jävla död aså.. Driver inte fan, har inte varit så här jävla sjuk på åra tal kan jag ju säga er.. Så i morgon blir det att sjukskriva sig för första gången men ska nog dra ner till skolan och hämta arbete så att jag inte kommer efter i något.. Blir bara jobbigt.

Vat inte om det blir att sova här men det tror jag inte, för när man är sjuk känns det ju alltid bäst att vara hemma men samtidigt vet jag inte om jag orkar fan.. Det är ju lååång att gå haha.

Men vi hörs nog inte förns i morgon, tack för de fina komentarerna iaf, vart själv jävligt nöjd med färgen i håret, och så tänkte jag fråga är de någon mer som tycker jag ser halv spansk ut eller?? haha ;)
Japp det blev aldrig svart för min del igår, jag blev brunett istället, skit snyggt är det!
Haha, massor säger att jag inte ser svensk ut när jag e mörk hårig? Är de sant tycker ni?

Idag va det en soft dag i sklan, började kl 12 och sluta 14.30.
Fast jag är apa förskyld aså.. Tror jag håller på att snora och hosta ihjäl mig!

Sitter för tillfället hemma och chillar sen ska jag ringa Robin vid 4, får se va som händer, ska iaf va med bästaste Sara idag lite senare. Har saknat henne som fan den lilla häxan! Hahaha! ;)

Jag just nu, cp pic HAHA!
Okej nu vet jag att de flesta tänker "wtf hon ville ju bli blond igår?" Haha, ah jag vet jag hade ju tänkt att bli blond men när jag och Robin satt och kollade på gammla bilder igår så kom jag på hur fin jag va i mitt svarta hår och Robin tyckte oxå mitt gammla svarta hår va fint så yaao, de blir ta mig fan att bli svart hårig igen!

Snart kommer Ida och hämtar mig sen så drar vi och handlar hårfärg och godis till ungarna sen ska jag, Ida och Jenko färga hårt :D. Och efter det ska baby komma till mig! Kommer nog några bilder senare hehe. PUzz

Haha, jag kände mig ganska så dålig i helsen osv så vi gick och la oss. Jag somnade men inte han tydligen. Sirri hade kommit förbi så drog han med Robin till Thomas, och när Robin skulle gå tillbaks så va dörren låst, Sirri hade tydligen låst innan de gick så han kom inte in haha, stackar! ;)

Men nu är alla samlade här hemma hos oss igen, Sirri, Thomas, Bea, Sarah och ungarna. Baby kommer senare, han ligger hemma hos sig just nu.

Och i morgon börjar en ny skol vecka.. Tur att jag är den av alla oss som kommer vara pigg och kry! (förutom min förskylningdå!) haha. Men nu ska jag följa med Bea och köpa pizza åt henne, puss hej!
Sitter hemma och är barnvakt, så blir inget festande för min del i helgen.
Tur att jag har Robin som är här och hjälper mig.
Ni som "älskar" Spike så jävla mycket, varför bor han inte hos er?
Ni förstår ju inte ens att han kommer hinna dö i sorg innan * kommer tillbaka?

Så jävla, förbannad, ledsen och besviken just nu så det bli inte mycket mer än detta....
Hade hål timma idag innan lunch så blev att ha hem, Sabina, Sara och Tillah.. Satt och chilla på balkan med kaffe osv. Sen blev det att dra sig tillbaka till skolan. Har varit en rätt soft fredag ändå aså, fanns inte så mycket att klaga på om jag ska vara ärlig.

Men när är det äntligen fredag, alla ska väl typ supa förutom jag haha. Idag ska jag väl kanske hitta på något.. Ingen aning men i morgon blir det att ha båda barnen och Spike självklart.. Själv antadligen om inte Robin håller mig sällskap lite under dagen eller något.

Nu blir det att se klart på filmen "Salt" som jag decka till igår, sen ska jag se Eclips som jag då redan sätt på bio men ladda hem den igår så syrran får se den. Men vill titta på den igen fan! ;)



Nu har jag gjort mig i årdning och nu blir det till att gå ut med Spike, sen ska jag dra mig till skolan. Sov hela dagen igår därför blev det inte så bra uppdatering men vi får ju hoppas jatt jag är lite piggar idag då..

Jag just nu haha! ;)
Vad händer idag då folket? Själv tror jag att det bara blir att sitta hemma med min vackra ängel Spike. Robin kanske kommer en sväng senare men just nu ligger han nog och sover som en stock haha. Trotts att han fick mer sömn än mig så har han ju inte sovit många timmar i natt!

Jag slumra till en timma förut så jag känner ju mig lite piggar iaf.. Imorgon blir de skolan igen iaf.. Inget skolka här! Nu jävlar ska jag bli duktig! Fyfäään ;)

Jag just nu, (fular mig i camen) haha!
Robin sov hos mig i natt så blev inte så mycket sömn.. Så denna dag har varit skit seg kan jag lova er! Hände väl inte så mycket nytt i skolan förutom att folket vart chockade om att jag och Robin gick hand i hand.

Ska sätta på en film nu och vila lite. Känner att jag behöver det.. Först en dö seg dag sen så är det något med Spike, han skakar och verkar rätt typ.. Han har även börjat tappat päls fläckvist så vi tror att det är demodex.. Usch så jävla hemskt.. Vill inte något ska hända min ängel..

Svar till Josefina, som undra varför det tog slut mellan mig ock Kim och hur länfe vi var tillsammans?

Ja nu är det ju ett jäkla tag sen det tog slut hehe, (i maj). Kommer faktist inte ihåg just orsaken, för det är något jag förtränkt eftersom jag mådde så dåligt.. Men vi bråkade för det mesta. Vi va tillsammans i 11 månader.


Hemma ifrån "minnesstunden" för David nu.. Gud så fint det va den här gången. Vi var på KRIS och pratade, ya vi va runt 20 st där.. Pratade om gammla minnen som vi upplevt med David. Och vi kom fram till att han va en vågad kille som älskade att stå i centrum. Jah kände aldrig David så väl men vi har umgåts några gånger, och han va en jätte snäll och go kille faktist..

Men nu ska jag vara lite social med min pojkvän. PUSS

Hmm.. Börjar bli lite orolig. Har illa mående som kommer fram och tillbaka.. Spydde i morse sen är jag kissnödig helatiden och då menar jag verkligen hela tiden fan.. Aya blir att kolla upp på tisadag eller något.

Kom nyss hem från skolan, har fan varit bästa dagen! Haha. Har bara skrattat hela dagen, haft riktigt kul aså.. Hade massa lektioner tillsammans med fordon, jag och Tillah skratta lektionerna ut! Haha!

Aya, nu ska jag städa ungarnas rum eller aa bara Elias.. Sen ska ja bara bädda mitt oså. Sen blir det att dra med Sarah till KRIS, ska ha typ en till minnesstund för David.. Eller aa vi ska prata om David osv.. Kan berätta sen efteråt vad vi snacka om och vad som hände osv.

Men nu ska jag slita mig upp ur sängen och sätt igång och städa.. CIAO!

Nu har jag städat klart, och nu har jag även nytt nummer! PUSS!
Slutade kl 15.30 idag, rätt soft dag asså.. Bara bra lektioner om man säger så. Sitter just nu och lyssnar lite på kims gamla låtar, vart lite sugen påt faktist hehe. Han musik är ju helt okej:)

Vet inte vad som händer idag, ska iaf städa.. Det vet jag för annars blir Sarah galen.. Men sen vette fan kanske ska ut med Nina och Sara.. Vi snacka något om det jag och Nina iaf. Men vi hörs senare pusssen!

Bild på mig och Martin från igår, så söta vi är rooooo!;)
Förlåt för det dåliga uppdateringen, men har varit så jävla trött efter första skoldagen.. Sen har jag varit ute hela dagen med Sara. Jag säger bara en sak.. Livet har nog aldrig varit bättre aså! :)

David Karlsson, 1992-2010..
Du är saknad av många!

Minnesstunden va jätte vacker, verkligen. Kände inte David så väl men det va riktigt tung att vara där.. Blir en till typ minnesstund på kris på Onsdag med, så då ska ja dit med brudsenz.

Sitter just nu i ett bad, (med dator?) yes, jag har en vattentät dator.. nyaste! Haha ne skoja den står här på en grej jämer badkaret, tog med mig den in för att kunna chilla med musik och så. Men det blev även att blogga med.

SVAR TILL : Anonym, som undra om jag fortfarande va vän med Kim? Nae kan jag inte säga direk, aså vi har ju inte bråkat nu eftersom vi inte snackat på så länge. Men sist vi snacka va vi osams haha. Han oah jag kan inte hålla sams när de slut mellan oss aså. haha. Kan väl säga att vi hat älsa varandra eller något :).  Jag bara älskar den där bilden och pallade inte ta bort hans "länk" :P



Godmorgon sötnosar,

Vart lite mycket igår, har inget nummer och ingen lur just nu.. Men tror det ska fixa sig idag. Helt jävla slut idag aså, så idag hoppas jag bara på att få träffa min Sarah, hon måste bara få tag i mig eller jag i henne! Saknar henne redan så jävla mycket min dubbel gångare de där aså! <3

Men nu ska ja ta en cigg sen drar jag ut med Spike på en promenad. Så vi hörs senare men först måste jag bara få skriva ner en åsikt här, haha. Lite löjlig och tråkig för er att läsa men måste ha den ned skrivet så jag kommer ihåg de om en timma ;) haha. neeråå.

Fan kan inte förstå hur det på senaste tiden har blivit så mycket dricka, men nu börjar skolan. Jag ska ta tag i hela mitt liv nu! Det är på tiden att sluta drömma som alla andra 18 åringar kanske, nu jävla ska jag sätta igen, inkassera pengar från skola och jobb, lägenhet snart, fina möbler till mig och Spike och bara ge all tid jag kan på mig själv och min habibi Spike.:)

Älskar bilden, sjukt fin ären!
Kvällen började så jävla grymt bra med min bästaste Sarah Nordström!
Kvällen var på väg att sluta med ett lyckligt slut men krachade allt i tårar.. Mer tänker jag inte säga, men har ingen lur kvar för den slängde jag sönder i backen, och i morgon får jag eventuellt ett nytt så då får ni höra av er så märker ni om ni får det. Men nu ska jag sova till min älskling film! Plus i morgon ska jag va med Sarah igen så de ska bli najs! puss på alla! LOVE
Slänger i en ny färg nästa vecka sen e jag klart! =)
Har blonderat håret änu mer, så nu blir det att göra sig i årdning sen ska jag dra ner till Micke och Lina igen där även Sarah och en till är. Höres senare bitches  :D
Aa.. Kolla nyss mitt schema... INTE ENS KUL! Jag börjar 08.00 och slutar 16.00 VARJE DAG? Hur i hevete kan de ens vara lagligt!!!! Kommer ju inte överleva veckan ut iaf.. Fyfan aldrig hört talas om något värre.. Nu är de slut på mitt liv... Naaaaaaaaaaaaaj jag vill inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Lite party bilder ifrån de två bästa dagarna i Norrköping (Agustifestivalen) :D.








Tack för 2 as bra kvällar, har verkligen haft det skit kul!
Yes nu har jag hunnit med mycket på bara några timmar, först va jag på banken och fixade några ärenden sedan blev det en stoor frukost istan, det blev bakad potatis med curry/kyckling röra och en chailatte och loka till. Jumi!

Sen blev det att dra en veva runt marknaden hitta en navel percin så sööt, en liten ödla fick de bli! Kommer bild på den senare när jag kommer hem för har ju självklart inte sladdaen med mig haha.

Men nu ska jag sätta mig på balkan med lite musik, kaffe och cigg, (ringa syrran måste jag även göra!) Aya, men vi hörs senare snyggingar. PUSSPUSS LLOOVVEE!
Helt underbar kväll med det bästa folket ni kan tänka er! Åh kände verkligen att jag behövde det här att få komma bort från Finspång ett tag och bara få umgås med de gammla goa vännerna i Norrköping!

Kvällen började hemma hos söta Sandra med henne, Emelie, Chris och Maarit, fett trevligt sen drog vi vidare till stan, gled runt som fan, träffade Kimberly och hennes kompisar, så drog en sväng med dom sen skulle de hem så jag va med Denize och alla dom.. haha.. sen .. så träffa jag på Kimberly och dom igen som missat sista spårvagen, så jag fortsatte kvällen med att gå runt med dom, fick även en ros av Tim haha, gulligt hihi :). Senare så skulle de tagga hemmåt  och jag själv ville vara kvar ute så jag avslutade kvällen med Emelie och dom istället! Mycket trevligt! ;)

Bilder från idag kommer i morgon tror jag.. Men nu ska jag ut och röka en cigg sen blir det att gå å lägga dig och sova för jag är rätt sliten och i morgon ska jag fixa massa ärenden som vanligt när jag är i Norrköping.. Näsa vecka blir det även ett till ärende (VIKTIGT OCH STORT;)) har i Norrköping som jag måste gå på .. Aya nu skriver jag bara en massa skit så hejdå!
Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,Jag älskar dig, Jag älskar dig,

Nu har man typ fixat klart sig, resten gör jag hemma i Norrköping för nu vill jag bara chilla ett tag innan jag drar. Sitter och lyssnar på massa bra musik, och léendet på läpparna går aldrig ner haha. För jag är ganska så säker på att denna kväll komemr bli så jävla fett bra! Ååh kan inte vänta mer, kom och hämta mig nu sötnosar hihi :D.

Nu blir det att räkna minuterna tills bilden från Norrköping kommer, bye ;)



Nu kommer jag snyggingar, vi ses på stan  ;) wihuu!!!
Godmorgon, nu blir det att dra sig upp ur sängen och te en kopp kaffe och tända morgon ciggen! underbart! Sen blir det att gå ut med Spike på en promenad och sedan vette fan. En sak vet jag iaf och det är att jag ska möta upp mitt ex och hämta mina saker och lämna han saker, men när de gäller han så vet man ju aldrig när de blir...

Aya, kaffe & morgon cigg va de ya! ;)
Ne för jag är så äckligt jävla as förbannad just nu......
Jag behöver ingen vid min sida om det är så, kan klara mig helt själv. Och det som hände går bevisar bara villken jävla tabbe jag gjorde med dig.. Att jag litade på dig, att jag tog tillbaka dig 2 gånger efter saker du gjort och sedan ångrat. Och jag är både ledsen och glad för ditt beslut.. Jag hade förväntat mig en framtid som du nu slängt iväg utan någon som hells anledning och jag blir samtidigt glad för nu vet jag vad du går för.. Villken jävla lögnhals du är.. Och att du ens kan använda dig utan orden "jag älskar dig" det är skamligt, för du verkar inte ha en aning om vad det är. Men det vet jag kan ja lova dig.. Kunnde ha gett dig all kärlek du önska, gett dig ett fint liv med familj men du blåste bort de som en nypa salt och då får du fan ta och skylla dig själv.. Du får sitta och tänka igenom dina synder, om du är smart så inser du att JAG har rätt och du har fel och den dagen (om de nu blir) så kommer du inse vad du gått miste om änu en gång. Allt jag hade att säga till dig. CIAO
Här har man fått medicin för att man ska kunna sova, men jag har inte somnat änu..  Jävla blåsning det där aså men det va ju värt att testa förfan haha.

Sitter vid msn försöker fortfarande få tag i den där jävla låten None ft Albin - Vill ha dig tillbaka, den finns ju förihelvete ingenstans! Någon som har den eller kan fixa den? HÖR AV ER! för jag måste ha den fifan!
Prata nyss i telefonen med en viss person och han ändå inte säga det jag ville ha sagt.. Men får väl vänta tills på fredag då man åker in till Norrköping och spenderar hela den dagen istortsätt med den personen..

Svårt att fatta hur en dag kan börja så underbart bra och sedan sluta i ett helvete.. Helt sjukt aså, men sån är livet och efter allt så är man ju ganska van så det är ju bara att trippa vidare till nästa lycka. Men just nu är det lite väl mycket som hänger på axlarna men får ta en dag i taget som sagt..

Ae, nu är de två timmar sen jag tog min medicin så borde krypa ner under täcket nu och försöka sova även fast de hänger kvar massa i tankarna.. Och tro nu inte att allt detta handlar om mitt ex för han är mitt minsta problem just nu.. Bara så att ni vet.. Men nu blir de fan sleepy sleepy med min älskade fina bebis Spike! PÖZ!

dagens ordspråk; Den som vågar drömma blir blåst..
Aah.. Helt hopplöst när de gäller killar, när dom vill supa och leka så passar de inte men när man e nykter då jävlar kommer det ursäker hit och dit.. Men nu är jag trött på detta, nu är det slut och nu får det fan vara så. Bryr man sig inte nu ska man inte heller bry sig sen! (Så man bäddar får man ligga).

Aya, nu blir det kaffe, musik och cigg på balkan med syrran och Adde, hörs senare PUSS!
Saknar dig BÄSTAVÄN!



Inte alls på samma humör som jag vakna med, just nu känns bara allt åt helvete så orkar inte skriva mera blogg just nu.. Hörs senare kanske...........
Godmorgon min blogg läsare!! ;)

Vakna på ett underbart humör idag, inte alls trött och seg utan jag är pigg glad och frisk! :D
Har varit ute med Spike, drukit kaffe, softat med syrran och just nu sitter jag och smiunkar mig, kännde fört idag faktist. Får se vad som händer sen blir nog att dra ut och träffa lite folk. Men nu ska jag fortsätta sminka mig så vi hörs sen babes! :D

Nu har syrran och jag vart och handlat en massa gott, så nu blir det myspys framför tv med familjen.
Har nyss dushat, tänkte sätta igång och kanske laga lite mat till mig själv?

Både jag och älskling börjar bli sjuka efter alla dagars festande vid poolen.. Ja så är det när man badar till kl 4 på morgonen och studsar och dansar i blöta kläder i kylan... Så vi får väl skylla oss själv antar jag haha.

Aya nu blir att laga mat.. Hörs sen puss!
Bilder ifrån festen hemma i babys pool hus, massa skojj med de bästa!
(TRYCK PÅ BILDERNA FÖR ETT STÖRRE FORMAT)

Jag deckade efter att ha slängt upp Botox inlägget, så det blev aldrig att träffa Nina och Amanda, för jag låg döendes i sängen typ.. Vaknade typ vid 21 tiden då va det bara att fixa sig och sedan ta med mig Spike hem till baby. Jag vet inte hur jag lyckades men jag hade badat med kläderna på, och stått och dansat med Emil i flera timmar, och badat hela natten (ända tills morgonen..). Men bilderna får ni fan ta i morgon.

Har sovit HELA dagen idag sen så hörde sara och dom av sig så drog ut och träffade henne, Amanda och Betty, vi satt och snacka en massa skit sen blev det att dra sig hemmåt. Aya, nu måste jag lägga mig och sova, jag är inte van vid de här men nu blir det antadligen inget mer festande förns SKOGSRÖJET!! :D

Godnatt / alkoholisten...
överläppen har ju blivit större? Kan det vara botox tror ni? ;)
Igår blev dett att lämna Spike hemma och sedan dra till min baby som hade fest, kvällen vart enormt lyckad, och jag tackar mina brudar för de hehe. Ikväll blir det fest hemma hos Robin igen så ska nog försöka dra mig dit senare men frst ska ja kunna hålla orken att gå ut och träffa Nina och Amanda.

Aya nu ska jag vara otrogen mog Robin med John blund, han sa att ja är det om jag somnar :( :D<3

Baby sov här i natt, myste hela kvällen<3

Nu blir det att fixa sig och sedan ta första bästa buss till Norrköping, ska träffa mina gammla underbara klass kamrater :). Så nu måste jag dra mnig, blir en uppdatering senare puss :)
Min fina baby kom till mig sen och firade sarah, det va ganska så många här bla. Evelina, Thomas, Miranda, Mamma, Sylva, Mats mm. Det va jätte trevligt! Senare grilla vi då va vi, Sthm thomas, Josefin, Sarah, Sirri, jag, Robin och barnen, jätte mysigt! :)

Nu ligger jag med Robin inne i sovrummet, han sover sötnosen och jag ser på The uninvited som jag kanske har sätt ca 1000 miljoner gånger men den e fett bra aså!
Robin va nyss här och hälsa på. Ska snart börja damsuga och så för ikväll kommer det ju folk eftersom min kära syster Sarah fyller 28 idag! STORT grattis till henne! Men nu blir musik och chilla sen dumsuga och fixa sovrummet.

Hörs sen, pussilull!
Har nyss sätt färdigt slutet på sex and the city 2. Den är ju strålande bra!

Är fortfrande på jätte dåligt humör så känns inte som om jag borde blogga förns jag blir lite gladare igen, senare eller i mrogon när jag vaknar får vi hoppas! Men det blir inte nu. CIAO
Du kanske missuppfatta mig när jag sa att du inte ska lova något som du inte kan hålla?
Ucsh, tänker inte ta den skiten mer, hoppas du förstår vad du går misste om!
du finns kvar i hjärtat, men det blir bäst så här tycker jag..

Sitter just nu på balkan med Sarah och dricker lite kaffe och snackar med baby på msn, han kommer hit runt 5 sen kommer Linn förbi och hälsar på, trevelans. Men nu ska jag börja fixa iårdning mig. PUSS!

Älskar och Saknar er alla 3 ! <3
Somna vid 06 tiden. Vakna vid 11 tiden. Har varit ute och gått första varvet med Spike, jag har ätit frukost och nu ska jag bädda sängen och sedan lägga mig i den och se på  Mirrors, den verkar fett läskig!;)



Har även fått tillåtelse av baby att väcka honom sen, så ska han komma till mig. MYS!
Kanske dags att att krypa ner under täcket nu då och glo på film, ikväll blir det att se på Sanning eller konsukvens. Den verkar faktist rätt så bra så laddade ner den. Bli även att sova ensam idag eftersom min lilla baby vaknade nyss, men i morgon har jag fått lov att väcka han! Mohaha.

Skrivit med simon på msn hela kvällen typ, bla. om film tips och grejer. Han är snäll den killen och förtjänar den bästa tjejen i världen! :)

Ae, nu är de dags att glo film, TJOHEJ!

Stepanhi kom lite där från ingenstans till Finspång, så det blev att va med henne, Vi har bara suttit på balkan med cola å cigg och bara snackat en massa skit som vanligt!;)

Nu ligger jag och lyssnar på musik, har tänkt att ladda ner lite filmer så man har några i lagret hehe. Men det blir väl mer uppdatering senare. Puss påre så länge! :D

Nu ska jag och syrran iväg och handla massa mat för veckan. Hörs sen puss!
Idag är det en sån här dag som börjar så jävla bra för mig, svär idag är jag på toppen humör och jag hoppas jag får vara det resten av dagen! Har nyss varit ute med Spike och nu sitter jag och schteeeker på balkan med cigg och kaffe kan inte bli bättre! Hörs sen godigar ;)

Du fyllde våra hjärtan med glädje och kärlek men ändå tårar..
Svar till Ida;
Inlägget nedanför är min systers son som gick ifrån oss nydligen..

Idag känns det som du är fast limmad i mina tankar Max.. Jag saknar dig otroligt...:(
Ronan Keating - When you say nothing at all..

Shirley Clamp - Jag fick låna en ängel..

2007-03-26 - † 2010-07-04 ♥


Två av låtarna som var på Maxens begravning, så vacker! Jag älskar och saknar dig så otroligt mycket lilla hjärtat! Du finns alltid kvar här med oss i våra tankar, du är våran lilla ängel och det kommer du alltid att vara! Vi älskar, saknar, och tänker på dig minst 20 grr om dagen. Du finns ALLTID med i våra tankar och hjärtan! <3
Jag har varit så trött så har inte orkat uppdatera, pluss att jag har sovi i 3 timmar nu och vaknade nyss.. Älskling kommer hit sen eller så ska jag till han. Saknar han så miiin babyy!! <3

Ae, har inte sovit en blund i natt.. Och nu börjar jag fan bli seg aså.. Trodde inte det men jävla vad det slog till i huvudet nu.. Har tvingat älskling att vara vaken så nu måste jag med fan hålla mig haha. Men det är faktist inte så lätt! Och om jag nu går in i sovrummet så kommer min syster personligen döda mig, för jag har lovat henne att gå lång promenad för att handla batterier, och jag har lovat henne att slinga hennes hår med... Pluss att jag lovat kimberly att träffa henne innan hon åker till Norrköping.. Detta kommer bli en helvetets dag..

Aya, nu fan smiter jag in i sovrummet och vilar ögonen en stund! :D

Nu är jag hemma efter en låång promenad med Bella och Spike. Helt underbart att gå långa promenader på kvällarna, men de skulle fan va skönare om man hade en mp3 eller något så man kan gå och lyssna på musik. För min Mp4 pajja ju häromdagen, har ingen aning varför men den vill bara inte..

Blir att ta en dush nu, sen ska jag fan sätta på en film och sova.
GODNATT BITCHES.
Sheit har sovit bort hela dagen, Så nu bär det av att städa. PUSS
Har varit med Kimberly resten av Kimberly, underbart att va med bästavän! Hon ska även sova här ikväll så nu blir det snart film mys när hon har lagt på med Pontanaah ;)

Vi satt och chillade på Centrum och snacka lite skit ett bra tag, sen kom Bella och Lollo förbi och bjöd mig på en öl, Schyst! Sen messa Simon mig och undra om vi ville umgås ett tag med han och Montana ett tag  när dom kom hem från Norrköping så sen kom de och hämta oss så satt vi hemma hos Montana och chillade i typ 2 timmar sen körde dom hem oss, snällt av dem :)

Eminem - Space bound
GODNATT
Nu dra jag ut med Kimberly och går en promenad. Vi hörs senare. PUSS!
Gammal bil från tidig vinter 09.
här får ni min msn allihopa, det är bara att adda!
Har ändå inget annat för mig :)

[email protected]
Hade väl ganska kul trotts allt igår. Vi skulle igentligen in på en jävla fest men så blev det aldrig.. Vi gick bara omkring ute, sen satt vi lite här och där och vila bara.. Lätt en fetning tråkig fredag kan jag ju lova!
Men tur att folket vi va med kunde göra stämningen bra iaf!


Tack, Tobbe, Samuel, Bella, Max, Redgie, Robin, Matte, Micke, Lina, Sarah och Tanya!


FEST BILDER 5/8-10


Min kära bror bjöd på Teqila, absolut vodka, och något mer, riktigt chill dag vill jag lova er!

Nu blir det att chilla ett tag med grabbsen på balkan, Simon, Sirri och Tony!
Gud blev en riktig fest igår, tequila, absolut vodka och något mer med redbull. Mycket gott! Och mycket lyckad kväll med min kära bror/homie.

Nu blir det att vila ut lite, för blir ju att dra på fest med min kära pojkvän :)


Nu är det så, att jag vill bli av med  denna, har ingen använding för den.. Jag säljer den för 300 kr. (Billigt!) Så kom igen nu förfan, KÖP DEN! I need the money!

Sitter och väntar på att Bella ska bli klar, vi ska ta en promenad och snacka lite. Sen tror jag att jag ska träffa min baby lite, hoppas på det iaf! :)

Idag fick jag sva ut lite, eftersm jag inte somna förns 4 i morse typ.. Just nu håller jag på att fixa mig. Funderar på att ringa brorsan och fråga om jag kan få låna torres en stund, det va ju fett länge sen jag fick träffa fasters bebis!:)

Kanske blir en sveng med Bella sen också, får se hur de blir eftersom hon ska ha hootsh.. Fan va hundar de blev helt plötsligt.. Sen ska jag kolla om Emil och Tiko vill träffa mig och spike någon dag så de kan leka lite (y)
Nu kommer jag börja slänga in mer musik på bloggen, därför har jag skapat en kategori som heter Music, och där kan nu alla hitta den bästa musiken. Ja lover ni kommer inte bli besvikna ;) Kommer dra dra allt från gammalt till nytt. ;)

Här kommer några av Party bilderna från den 3/7-10. Festen som jag och Jessica hade hemma hos henne! Kommer ihåg den kvällen, hade fett kul. Och de va FETT att träffa allt gammalt folk igen faktist;)

(Tryck på bilderna och dem blir större)

Tänkte barar slänga in bilder på mina söta älsklingar som jag köppte i Tisdags. Armbanden är helt underbara, det skadar ju inte med lite bling bling på armarna;) Och skorna dom är ju total söta!

Blir att ta en kvälls cigg nu strax, sen blir det nog se film med Spikey..

Har gjort ny design, så om ni inte ser den så tryck på F5. PUSS!
Jag och baby har sovit hela dagen! Kom hem för några timmar sedan och det första jag gjort va lägga mig och sova igen, tror fan att jag börjar bli sjuk.. Jag känner mig som ett nervrak aså!

Saknar min baby maaasssoooor redan! Han ligger förmodligen och sover tror jag eller så är hon unte med grabbsen. Och jag måste bara säga att jag saknar Kimberly sjukt mycket oxå, KOM HEM FÖRFAN!

Ae, nu ska jag... Jag vet inte.. Läsa bloggar kanske? hmm..

Ligger hemma hos baby, han sitter ligger och spelar något jävla spel på X-box och jag tycker han är väldigt osocial men men, då passar vi på att blogga och sedan kolla till lite saker på facebook osv. ;)


Nu har ju jag världens sämsta cam så att de ser ut som att mitt hår e gult men det kan jag säga er att det e absolut inte blondt som ni tror!det är vitt blond och resen e brons färgat typ, varken gult eller orange.

Men nu ska jag dra mig till babe, vi hörs i morgon ;)
Har varit i Norrköping hela dagen, så det är därför jag inte har uppdaterat. Jag har fixat en massa ärenden osv. Gick även en sväng på stan först med Sylva och sedan med Jessica. Blidde att köpa, Toffsar, Armband, Tights, Skor, Blondering osv.

Det var någon som kommenterade att du ville att jag skulle lägga in lite bilder från när jag gick i Navesta. Och jag har lite bilder på den här datan men inte så många. Det är mest bilder på mig och Nedjma och lite mera. Men jag kan lägga upp dem om du vill. Mera bilder har jag på min dator i Norrköping.

(tryck på bilderna och de blir större)



Medverkande:
Jag, Nedjma, Besa, Jessica, Michael, Simon Irak, Chrille, Erduian, Zlatan och Alexander.
Här har du de bilder som jag har från de gammla fina tiderna;)
Har nyss kommit hem ifrån Centrum, jag va där nere med Spike och handlade mat till han, och så hämta vi ut hans nya sele. Väntar på att Robin ska vakna, han va ju inte nyckter igår kan ja ju lova.. Men men.

Nu ska jag lägga mig och se på film och äta en bit pizza!
PEACE 'n LOVE.
Seriöst du som komenterar hela tiden " i sverige pratar vi svenska" och som säger att jag är dålig på svenska os.. Lägg ner för fan, jag är svensk, ja kan prata svenska. Visst blir de en massa stavfel i min blogg oftast men om du stör dig så grovt på de så STICK! Seriöst och nästa gång kan du se till att komentera med ditt namn och allt också pajjas...
Jaså här ser man vad man hittar, den här kvällen va jag nog riktigt jävla packad för jag kommer själv inte ihåg de där bilderna ett skit och de va tydligen förra veckan eller något.. HAHA. Nu får ni tjuvtjika lite på min baby ;)

Jag drog i väg till min homie, det var meningen att jag sedan skulle till baby och umgås i Ladan. Men det blev ett par ändringar. Jag va kvar hos min homie tills klockan 4 i morsen.. Snacka om någon som kommer vara död i morgon.. Spike ligger redan och snarkar, och jag ska väl med göra de snart.. Saknar älskling..

Men nu ska jag ta ett knäcke bröd, sen ska jag lägga mig till rätta och sedan sova som en fucking gudinna, och det svär jag på. Och en annan sak.. Sarah lycka till att väcka mig i morgon PEACE 'n LOVE.
Nu har jag städat färdig.. Äntligen! Så nu blir de kolla facebook sen en låång varm och skön dush för mig. Har även fixat min systers blogg, hon har precis börjat blogga, så jag fixade hennes design lite. Men blev aldrig klar.

Pratade med min älskling förut också, han har precis vaknat, och jag försöker få han att komma hit men han är seg idag. Saknar min bebe redan efter några timmar haha.

Gammal blid, fixad av zinkim. Den är ju rätt fin ändå ;)
Jag vill bara berätta för de personer som tror att mitt liv är "ruttet". Jag har enligt mig de bästa måendet man kan ha. Jag har exakt ALLT jag behöver, och ni kan få veta vad det är bara ni inte blir anensjuka ;)

* Jag har min fina Spike (min pitbull)
* Jag har en underbar pojkvän!
* Jag har 2 familjer som stöttar och finns alltid, i rätt läge.
* Jag har mina syskons barn, de vackrast ungarna i världen.
* Jag har pengar, och det är en summa som jag trivs jävligt bra med!
* Jag har underbara vänner!
* Jag har 2 hem och båda är jävligt fina!
* Och jag är så fucking stålt över att jag har bott där jag bott.

Och för de sista, Jag älskar min foster mamma, det e min biologiska syster sarah.

Så snälla, va ska ni klaga på? Ni nog önskar ni hade det som jag va? Eller ska ni fortsätta snacka om att jag bor i fosterfamilj sne ja va liiiten, "ööh barn hem" lyckat va? AA!! JÄVLIGT LYCKAT! För min bakrund är min stolthet, och de platser jag har hamnat på har varit bra, så vem fan har mer tur en mig??. JAG ÄLSKAR MITT LIV, så om ni inte diggar de, sluta läs om det. PUSS!

Godmorgon, är helt slut idag, jag, babe och spike va i ladan hela natten.. Jag kom hem 6 i morse och har sovit tills nu. Snart är de daks att städa, sen ska jag ringa Robin kolla vad han gör och så. Det är ju en tråkig Söndag, men det blir nog ladan igen med de bästa! Så idag älskar jag bara söndagen så som den är! :)

Vicky, ge mig din msn då, har den inte.
Varit på Ladan hela kvällen med en massa roligt folk.

Vicky, vem fan sa att jag snackade om dig? Men visst ta åt dig gört.. Sluta giddra nu för i helvete!

& pega, tror du att du känner mig eller? Du vet inget om mig och mitt liv, du "kände" mig för flera ÅR sen, men nu längre har inte du en aning om vem fan jag e, eller vad jag gör. Låt mig giddra och snacka eller skriva hur mycket jag vill, det här är min blogg för de första. För de andra borde du komma med mer fakta innan du komenterar. Du vet ingenting om det här! Och för de tredje, passar de inte, nej men så bra stick från denna sida ist!

godnatt!